طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت خوشمزه و دلچسب

جمعه 29 فروردین 1404 آشپزی
khorshe bademjan

خورش بادمجان با گوشت یکی از خورش‌های لذیذ و محبوب در آشپزی ایرانی است. برای تهیه این خورش خوشمزه باید از بادمجان‌های مرغوب و شیرین استفاده کرد تا تلخی بادمجان به خوبی گرفته شود. همچنین از استفاده از فلفل سیاه در پخت این غذا خودداری کنید تا طعم بادمجان تند نشود.

با طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت همراه باشید و نکات لازم را برای پخت این خورش بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان با گوشت

  • گوشت قرمز: 600 گرم
  • بادمجان: 5 عدد
  • گوجه فرنگی: 4 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک: 1 قاشق مرباخوری
  • پیاز داغ: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
  • آب جوش: 2 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • آبغوره یا غوره یا رب غوره: به میزان لازم

طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه با گوشت

  • برای تهیه خورش بادمجان ابتدا پوست بادمجان را گرفته و به آن نمک بزنید و 1 ساعت استراحت دهید تا تلخی آن گرفته شود. سپس بشویید و روی پارچه تمیز قرار دهید تا خشک شود و با روغن فراوان سرخ کنید تا روغن کمتری جذب کند و بادمجان سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید.
  • گوجه‌ها را پوست گرفته و حلقه‌ای خرد کنید و سرخ کنید.
  • در یک قابلمه پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس زردچوبه را اضافه کرده و آب جوش را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت کامل بپزد.
  • گوشت پخته شده را به ماهی تابه منتقل کنید. رب گوجه‌فرنگی را در روغن تفت دهید تا رنگ آن باز شود و همراه نمک به مواد اضافه کنید.
  • وقتی آب گوشت کم شد، بادمجان‌های سرخ شده و گوجه‌های سرخ شده را به همراه پیاز داغ و غوره روی گوشت قرار دهید و شعله خورش را کم کنید تا جا بیفتد.
  • این خورش را با برنج زعفرانی سرو کنید.

برای بهبود طعم این خورش می‌توانید از زعفران دم‌کشیده نیز استفاده کنید.

kabab dande

دستور تهیه کباب دنده خوشمزه و عالی

morghe mekziky

طرز تهیه مرغ مکزیکی خوشمزه و سریع

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا