طرز تهیه آبگوشت بلدرچین / آب گوشت مقوی برای تقویت افراد بیمار

چهارشنبه 26 آذر 1399 آشپزی
آبگوشت بلدرچین

آبگوشت بلدرچین

آب گوشت بلدرچین جزءغذاهای خوشمزه و مقوی استان های مرکزی  است. بیشتر  افراد آبگوشت را با گوشت گوسفند و گوساله درست می کنند، اما  افرادی هم  آب گوشت را با گوشت بلدرچین تهیه می کنند  که خوشمزه و مقوی است در بخش قبلی آشپزی دایان طرز تهیه ابگوشت  بادمجان و کشک که ابگوشت خوشمزه کرمانی است را آموزش دادیم را ببینید

مواد لازم برای تهیه  آبگوشت بلدرچین

  • بلدرچین : 1 تا 2 عدد
  • نخود خیس شده :1 پیمانه
  • جعفری خرد شده :1 قاشق غذاخور
  • کرفس خرد شده :1 پیمانه
  • هویج :1 عدد
  • سیر:2 حبه
  • سیب زمینی :2 عدد
  • روغن ونمک و زردچوبه  :به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده :1 قاشق غذاخوری
  • پیاز :1عدد
  • گوجه فرنگی : 2 عدد
Abgooshte

آبگوشت بلدرچین

طرز تهیه  آبگوشت بلدرچین

برای تهیه آبگوشت بلدرچین، ابتدا در یک قابلمه پیاز خلالی شده با روغن کمی تفت دهید تا سبک شود  بلدرچین خرد شده و شسته شده را اضافه کنید و اجازه دهید با پیاز سرخ شود

بلدرچین که سرخ شد  جعفری خرد شده، کرفس و هویج خرد شده، سیر له شده  و  گوجه فرنگی  خرد شده را  اضافه  کنید و تفت دهید.

وقتی مواد را به خوبی تفت دادید ، نخود که نفخ آن را گرفتید، نمک و زردچوبه، فلفل و یک قاشق رب گوجه به غذا اضافه کنید  و تفت دهید و سپس حدود 3 تا 4 لیوان آب روی مواد  بریزید.

درب قابلمه را بگذارید و آبگوشت را حدود 1.5ساعت با حرارت ملایم بپزید. در اواخر پخت زعفران را هم اضافه کنید تا آبگوشت ما خوش رنگ و خوش عطر شود.

در این فاصله که آبگوشت پخته می شود، 2 عدد سیب زمینی را پوست گرفته و خلالی خرد  کنید و سرخ کنید

وقتی که آبگوشت بلدرچین پخت  و خوب جا افتاد، آن را در ظرف سرو  بکشید و با نان و سبزی تازه میل کنید.

بازدیدکنندگان : ۶۷ نفر
برچسب‌ها:
carrot-halva

طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه و پر طرفدار+3 نکته مهم در تهیه حلوای هویج

Khorshte anar

خورش انار مسما خوشمزه / 2 نکته مهم در تهیه خورش انار گیلانی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi