آبگوشت بلدرچین/طرز تهیه آبگوشت بلدرچین خوشمزه ومقوی

یکشنبه 29 فروردین 1400 آشپزی
آبگوشت بلدرچین

آبگوشت بلدرچین

آبگوشت بلدرچین جز غذاهای خوشمزه و مقوی استان های مرکزی ایران است. بیشتر افراد آبگوشت را با گوشت گوسفند و گوساله درست می کنند، اما  افرادی هم  آبگوشت را با گوشت بلدرچین تهیه می‌کنند.

آبگوشت بلدرچین بسیار خوشمزه و مقوی است. در ادامه می‌توانید طرز تهیه آبگوشت بلدرچین را ببینید.

در بخش قبلی آشپزی دایان طرز تهیه ابگوشت  بادمجان و کشک که یک غذای خوشمزه کرمانی است را آموزش دادیم را ببینید.

 

مواد لازم برای تهیه آبگوشت بلدرچین

  • بلدرچین 1 تا 2 عدد
  • نخود خیس شده 1 پیمانه
  • جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخور
  • کرفس خرد شده 1 پیمانه
  • هویج 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • سیب زمینی 2 عدد
  • روغن ونمک و زردچوبه به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1عدد
  • گوجه فرنگی 2 عدد
Abgooshte

آبگوشت بلدرچین

 

طرز تهیه آبگوشت بلدرچین

  1. برای تهیه آبگوشت بلدرچین، ابتدا در یک قابلمه پیاز خلالی شده با روغن کمی تفت دهید تا سبک شود  بلدرچین خرد شده و شسته شده را اضافه کنید و اجازه دهید با پیاز سرخ شود.
  2. بلدرچین که سرخ شد، جعفری خرد شده، کرفس و هویج خرد شده، سیر له شده و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه  کنید و تفت دهید.
  3. وقتی مواد را به خوبی تفت دادید، نخود که نفخ آن را گرفتید، نمک و زردچوبه، فلفل و یک قاشق رب گوجه به غذا اضافه کنید و تفت دهید و سپس حدود 3 تا 4 لیوان آب روی مواد  بریزید.
  4. درب قابلمه را بگذارید و آبگوشت را حدود 1.5ساعت با حرارت ملایم بپزید. در اواخر پخت زعفران را هم اضافه کنید تا آبگوشت ما خوش رنگ و خوش عطر شود.
  5. در این فاصله که آبگوشت پخته می شود، 2 عدد سیب زمینی را پوست گرفته و خلالی خرد  کنید و سرخ کنید
  6. وقتی که آبگوشت بلدرچین پخت و خوب جا افتاد، آن را در ظرف سرو بکشید و با نان و سبزی تازه میل کنید.

شربت نعنا/ طرز تهیه شربت نعنا خوشمزه پر خاصیت

torshy zyton

ترشی زیتون / طرز تهیه ترشی زیتون مخلوط خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا