آبگوشت بلدرچین از غذاهای سنتی و خوشمزه استانهای مرکزی ایران است. این غذا به دلیل استفاده از گوشت بلدرچین، علاوه بر طعم لذیذ، بسیار مقوی نیز میباشد.در بخش قبلی آشپزی دایان طرز تهیه ابگوشت بادمجان و کشک که یک غذای خوشمزه کرمانی است را آموزش دادیم را ببینید.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت بلدرچین
- بلدرچین 1 تا 2 عدد
- نخود خیس شده 1 پیمانه
- جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخور
- کرفس خرد شده 1 پیمانه
- هویج 1 عدد
- سیر 2 حبه
- سیب زمینی 2 عدد
- روغن ونمک و زردچوبه به مقدار لازم
- زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
- پیاز 1عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
طرز تهیه آبگوشت بلدرچین
- برای تهیه آبگوشت بلدرچین، ابتدا در یک قابلمه پیاز خلالی شده با روغن کمی تفت دهید تا سبک شود بلدرچین خرد شده و شسته شده را اضافه کنید و اجازه دهید با پیاز سرخ شود.
- بلدرچین که سرخ شد، جعفری خرد شده، کرفس و هویج خرد شده، سیر له شده و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
- وقتی مواد را به خوبی تفت دادید، نخود که نفخ آن را گرفتید، نمک و زردچوبه، فلفل و یک قاشق رب گوجه به غذا اضافه کنید و تفت دهید و سپس حدود 3 تا 4 لیوان آب روی مواد بریزید.
- درب قابلمه را بگذارید و آبگوشت را حدود 1.5ساعت با حرارت ملایم بپزید. در اواخر پخت زعفران را هم اضافه کنید تا آبگوشت ما خوش رنگ و خوش عطر شود.
- در این فاصله که آبگوشت پخته می شود، 2 عدد سیب زمینی را پوست گرفته و خلالی خرد کنید و سرخ کنید
- وقتی که آبگوشت بلدرچین پخت و خوب جا افتاد، آن را در ظرف سرو بکشید و با نان و سبزی تازه میل کنید.
نکات آبگوشت بلدرچین :
- برای خوشمزه تر شدن آبگوشت بلدرچین، می توانید از آب قلم گوسفند یا گاو استفاده کنید.
- اگر دوست دارید آبگوشتتان غلیظ تر شود، می توانید به آن کمی آرد اضافه کنید.
- می توانید به جای لیمو عمانی از آب لیمو ترش استفاده کنید.
- برای زیبایی بیشتر آبگوشتتان، می توانید در آخر کمی جعفری خرد شده به آن اضافه کنید.
زمان آماده سازی: 1 ساعت و 40 دقیقه
زمان پخت: 2 ساعت و 30 دقیقه
کل زمان: 4 ساعت
ارسال دیدگاه