سوپ بلدرچین
سوپ بلدرچین غذای مناسب برای بهبود سرماخوردگی، آنفولانزا و گلو درد و بسیاری از بیماری ها هست. گوشت بلدرچین دارای طبع گرم است. گوشت بلدرچین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. سوپ بلدرچین یکی از مقویترین سوپها است که برای بیماران کرونایی توصیه میشود.در بخش آشپزی دایان طرز تهیه سوپ گشنیز و ماست و سوپ کدو حلوایی و آب گوشت بلدرچین را آموزش دادیم را ببینید.
مواد لازم برای تهیه سوپ بلدرچین
برای دو نفر
- هویج :1 عدد
- بلدرچین 2 عدد
- پیاز :1 عدد
- جو دو سر پرک: 2 قاشق غذاخوری
- سبزی (جعفری یا گشنیز) خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
- رشته ورمیشل :به مقدار لازم
- گوجه فرنگی :به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی به میزان لازم
- کره 50 گرم
- زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
- آب لیموی تازه به میزان لازم
- سیب زمینی 1 عدد
طرز تهیه سوپ بلدرچین خوشمزه
- برای تهیه سوپ بلدرچین ، داخل قابلمه مقرا داری کره و روغن مایع بریزید و پیاز نگینی شده اضافه کنید و کمی تفت دهید . گوشت بلدرچین را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و داخل پیاز کمی تفت دهید و زردچوبه به آن اضافه کنید. (برای سوپ بلدرچین از سینه ی بلدرچین استفاده کنید بهتر است . یا بلدرچین را بپزید و گوشت بلدرچین را ریش ریش کرده و استخوان آن را جدا کنید و داخل سوپ بریزید.)
- روی گوشت ها آب بریزید و اجازه دهید بلدرچین ها با شعله ی ملایم بپزندحدود 3 تا 4 ساعت . میتوانید از زودپز استفاده کنید تا زمان کمتری طول بکشد.
- پس از پختن گوشت بلدرچین و ریش ریش کردن گوشت حالا بلغور جو دو سر را که از قبل شسته و خیس کردید ، را به بلدرچین ها اضافه کنید تا بپزد
- .هویج نگینی شده را به سوپ بلدرچین اضافه کنید کمی که پخت ، سیب زمینی های نگینی خرد شده را به همراه آب گوجه فرنگی و کمی رب، ۳۰ دقیقه قبل از آماده شدن سوپ بلدرچین، به مواد داخل سوپ اضافه کنید. 15دقیقه قبل از پخته شدن سوپ، کمی رشته فرنگی (ورمیشل) داخل سوپ بریزید.
- در نهایت گشنیز یا جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید.میتوانید داخل سوپ کمی آب لیموی تازه بریزید و نوش جان کنید.در صورتی که این سوپ را برای خردسالان یا سالمندان یا افراد بیمار استفاده میکنید، آن را در میکسر میکس کنید
ارسال دیدگاه