رولت سیب زمینی یک غذای خوشمزه و بینالمللی است که میتوان به راحتی آن را تهیه کرد. این غذا را میتوانید با روشهای مختلف آماده کنید. در ادامه طرز تهیه این رولت سیب زمینی خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای آمادهسازی مواد میانی رولت سیبزمینی
- گوشت چرخکرده: ۴۰۰ گرم
- فلفل دلمهای رنگی: ۲ عدد متوسط
- رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
- زردچوبه و فلفل قرمز: به مقدار کافی
- پیاز: ۱ عدد
- روغن مایع: به مقدار کافی
طرز تهیه و دستور پخت مواد میانی:
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت میدهیم تا طلایی و سبک شود. سپس زردچوبه را اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر تفت میدهیم. گوشت چرخکرده را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا کمی سرخ شود. سپس فلفل دلمهای را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم. بعد از آن رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و با مواد تفت میدهیم تا خوب سرخ شود و طعم خامی آن از بین برود. مقدار نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و یک لیوان آب جوش به تابه اضافه کرده و در تابه را میگذاریم تا گوشت پخته شود. وقتی آب مواد کشیده شد تابه را از روی حرارت برمیداریم تا مواد خنک شود.
مواد لازم برای تهیه رولت سیبزمینی:
- سیبزمینی: ۳ عدد
- تخم مرغ: ۲ عدد
- جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- پنیر پیتزا: به میزان لازم
چگونه رولت سیبزمینی خوشمزه تهیه کنیم؟
- برای تهیه رولت سیب زمینی ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود، سپس سیبزمینیها را پوست کرده و رنده میکنیم. آب آن را با فشار دست میگیریم و داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. در ادامه تخممرغها را به همراه پنیر پیتزا، نمک و فلفل سیاه و جعفری خرد شده به کاسه اضافه میکنیم و مواد را به خوبی مخلوط میکنیم.
- کف یک سینی فلزی را چرب کرده و با کاغذ روغنی میپوشانیم. روی کاغذ را نیز چرب میکنیم و سپس مواد را روی آن میریزیم و آن را با پشت قاشق صاف میکنیم.
- سینی را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا مایه رولت پخته شود. در این مدت چک کنید که رولت خیلی خشک نشود.
- پس از خارج کردن مایه رولت از فر و جدا کردن کاغذ روغنی، روی یک سینی قرار میدهیم و مایه گوشت را روی آن میریزیم و پخش میکنیم. مقداری پنیر پیتزا روی آن میریزیم و به آرامی رول میکنیم و سپس به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا پنیر آب شود.
- پس از خارج کردن رولت، کمی پنیر پیتزا روی آن میریزیم و مجدداً چند دقیقه گریل بالا را روشن میکنیم تا روی رولت طلایی شود.
- حالا رولت سیبزمینی را از فر خارج کرده، صبر میکنیم تا خنک شود و سپس برش میزنیم و به همراه سسکچاب و سس فلفل سرو میکنیم.
ارسال دیدگاه