رولت سیب زمینی شکم پر با گوشت و پنیر + طرز تهیه

شنبه 29 آذر 1399 آشپزی
Rolete Sibzaminy

رولت سیب زمینی

رولت سیب‌زمینی یک غذای خوشمزه است که به راحتی تهیه می شود .رولت سیب زمینی جزء غذاهای بین الملی است و به روش های مختلف تهیه میشه با طرز تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.در بخش آشپزی دایان طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده و  اسپرینگ رول مرغ   و رولت مرغ  با ژامبون  سوخاری و رولت مرغ و پنیر و اسفناج آموزش دادیم را حتما ببینید

 طرز تهیه مواد میانی رولت سیب‌زمینی

  1. گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
  2. فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد متوسط
  3. رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  4. نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  5. زردچوبه و فلفل قرمز: به مقدار کافی
  6. پیاز:1 عدد
  7. روغن مایع: به مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت مواد میانی:

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می‌کنیم،و با مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا پیاز طلایی و سبک شود و زردچوبه اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر مخلوط پیاز و زردچوبه را تفت می‌دهیم.گوشت چرخ‌کرده را اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم  تا کمی سرخ شود، سپس فلفل دلمه‌ای‌ نگینی خرد شده را  اضافه می‌کنیم و چند دقیقه  دیگر تفت می‌دهیم. سپس  رب گوجه‌فرنگی اضافه کرده و  با مواد تفت می‌دهیم تا کاملا سرخ شود و طعم خامی‌آن از بین برود. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم و  به اندازه یک لیوان آب جوش به تابه اضافه می‌کنیم و در تابه را می‌گذاریم تا گوشت به‌خوبی بپزد. وقتی آب مواد کشیده شدتابه را از روی حرارت برمی‌داریم  تا مواد خنک شود.

rolete sibzaminy

رولت سیب زمینی

مواد لازم برای رولت سیب‌زمینی:

  1. سیب‌زمینی: ۳ عدد
  2. تخم مرغ: ۲ عدد
  3. جعفری خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
  4. نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  5. پنیر پیتزا به میزان لازم

چگونه  رولت سیب‌زمینی خوشمزه تهیه کنیم؟

  • برای تهیه رولت سیب زمینی  ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس سیب‌زمینی‌ها را پوست می‌گیریم و می شوییم ،و با رنده درشت رنده می‌کنیم و  آب آن را با  با فشار دست  می‌گیریم و  داخل یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. در ادامه تخم مرغ‌ها را به همراه پنیر پیتزا، نمک و فلفل سیاه  ، جعفری خرد شده  به  کاسه اضافه می‌کنیم، حالا مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم .
  • کف یک سینی فلزی به اندازه ۲۵ در ۳۵ سانتیمتر را  چرب کرده و با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و  روی کاغذ روغنی را هم کمی چرب می‌کنیم، سپس مواد را روی کاغذ روغنی  می‌ریزیم و  روی آن را با پشت قاشق کاملا صاف می‌کنیم تا ضخامت آن یک دست شود .
  • سینی را به مدت حدودا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا مایه رولت بپزد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه   همین که سطح مایه رولت کمی طلایی شود کافیست.در مدت پخت چک کنید که رولت خیلی خشک نشود
  • پس از اینکه مایه رولت را از فر خارج کردیم و کاغد روغنی آن را جدا کردیم  روی یک  سینی بزرگ قرار می دهیم و مایه گوشت چرخ‌شده که قبلا آماده کردیم  را روی آن می‌ریزیم و با قاشق به صورت یکدست پخش می‌کنیم،و مقداری پنیر پیتزا روی آن می ریزیم و به‌آرامی رول می‌کنیم و رولت  را داخل فر قرار می‌دهیم تا پنیر آب شود  به مدت10 دقیقه .( اگر حرفه ای هستید رولت را از سینی خارج نکنید و داخل همان سینی فر مواد را روی آن بریزید و رول کنید و دوباره داخل فر قرار دهید )
  •  حالا  رولت را بیرون می‌آوریم و کمی پنیر پیتزا روی آن می‌ریزیم و مجددا داخل فر قرار می‌دهیم و فقط جند دقیقه   گریل بالا را روشن می‌کنیم تاروی رولت سیب زمینی طلایی شود
  • حالا رولت سیب‌زمینی را از فر خارج می‌کنیم و کمی صبر می‌کنیم تا خنک شود سپس برش می‌زنیم و  تزیین می‌کنیم. و رولت سیب‌زمینی را به همراه سس‌کچاب و سس فلفل  سرو می‌کنیم.
ژله انار برای شب یلدا

ژله انار برای شب یلدا

کرم پاتیسیر

طرز تهیه کرم پاتیسیر/ کرم قنادی مناسب برای کیک ها و پیراشکی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi