کرم پاتیسیِر یا کرم قنادی یکی از معروفترین و پرمصرفترین کرمهای شیرینیپزی است. این کرم از زرده تخممرغ تهیه میشود و میتوان از آن در کیکها، پیراشکیها و نان اکلر استفاده کرد. در ادامه، طرز تهیه این کرم خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه کرم پاتیسیِر
- شیر ولرم: 1 و 1/2 پیمانه
- زرده تخممرغ: 3 عدد
- نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
- شکر: 1/3 پیمانه
- آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
- وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کرم پاتیسیِر
- زرده تخممرغها را جدا کرده و داخل یک کاسه میریزیم. سپس شکر را به زردهها اضافه کرده و با همزن به مدت 7 تا 8 دقیقه هم میزنیم تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود.
- سپس شیر را به تدریج به زرده تخممرغ و شکر اضافه کرده و با همزن دستی مواد را مخلوط میکنیم.
- آرد سفید و نشاسته ذرت را الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود.
- مواد را داخل ماهیتابه تفلون میریزیم و روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم.
- کرم به سرعت غلیظ میشود، بنابراین باید مدام هم زده تا ته نگیرد.
- زمانی که کرم غلیظ شد، آن را از روی شعله برداشته و بعد از خنک شدن از آن استفاده میکنیم.
- با انواع اسانسها میتوانید کرم را طعمدار کنید. مثلاً با شکلات قهوه یا پوره میوههای مختلف.
- به منظور آمادهسازی کرم با طعم شکلاتی، 50 گرم شکلات سفید را به کرم گرم اضافه کرده و هم میزنیم. برای جلوگیری از گلولهشدن، میتوانید کرم را از صافی رد کنید.
نکته: برای به دست آوردن حالت فرمگرفتهتر، کرم را در یخچال قرار دهید.
ارسال دیدگاه