مواد لازم برای تهیه کرم پاتیسیر
- شیر ولرم : 1 و1/2 پیمانه
- زرده تخم مرغ : 3 عدد
- نشاسته ذرت :3 قاشق غذاخوری
- شکر: 1/3 پیمانه
- آرد سفید :2 قاشق غذاخوری
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری

کرم پاتیسیر
طرز تهیه کرم پاتیسیر
- برای تهیه کرم پاتیسیر زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و داخل یک کاسه می ریزیم، سپس شکر را به زردها ها اضافه می کنیم.و همزن را روشن می کنیم و با دور متوسط همزن شروع به همزدن می کنیم حدود 7 تا8 دقیقه بعد از اینکه مخلوط شکر و زرده ها کرم رنگ و کشدار شدند و حجم آنها 2 برابر شد ،وانیل را اضافه می کنیم و همزن را خاموش می کنیم.
- سپس شیر را به تدریج به زرده تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم. با همزن دستی مواد راخوب با هم مخلوط می کنیم.
- آرد سفید و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و با هم الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.و هم می زنیم تا یک دست شود .
- در این مرحله مواد را داخل ماهیتابه دیواره بلند تفلون می ریزیم و روی شعله ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.
- مواد به سرعت غلیظ می شود .مدام هم بزنید تا مواد ته نگیرد.
- تو این مرحله کرم پاتیسیر آماده هست و ما می تونیم بعد از خنک شدن برای کیک یا پیراشکی استفاده کنیم
- . می توانیم با انواع اسانس ها کرم را طعم دار کنیم. مثال با شکلات قهوه یا پوره میوه های مختلف .
- ما در این آموزش از 50 گرم شکلات سفید، طعم کرم را شکلاتی کردم.شکلات را بعد از اینکه شعله را خاموش کردیم در حالیکه کرم گرم است اضافه می کنیم و خیلی سریع به هم میزنیم و تا کرم کاملاً یکدست بشه اگر کرم یک دست نبود از صافی رد کنید . برای استفاده از کرم پاتیسر اجازه می دهیم تا کاملاً خنک بشه، بعد استفاده می کنیم. برای اینکه حالت فرم گرفته تری داشته باشیم کرم پاتیسیر را در یخچال قرار می دهیم
ارسال دیدگاه