طرز تهیه کرم پاتیسیِر خوشمزه و ساده

پنج‌شنبه 28 فروردین 1404 آشپزی
کرم پاتیسیر

کرم پاتیسیِر یا کرم قنادی یکی از معروف‌ترین و پرمصرف‌ترین کرم‌های شیرینی‌پزی است. این کرم از زرده تخم‌مرغ تهیه می‌شود و می‌توان از آن در کیک‌ها، پیراشکی‌ها و نان اکلر استفاده کرد. در ادامه، طرز تهیه این کرم خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه کرم پاتیسیِر

  • شیر ولرم: 1 و 1/2 پیمانه
  • زرده تخم‌مرغ: 3 عدد
  • نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1/3 پیمانه
  • آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کرم پاتیسیِر

  1. زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده و داخل یک کاسه می‌ریزیم. سپس شکر را به زرده‌ها اضافه کرده و با همزن به مدت 7 تا 8 دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود.
  2. سپس شیر را به تدریج به زرده تخم‌مرغ و شکر اضافه کرده و با همزن دستی مواد را مخلوط می‌کنیم.
  3. آرد سفید و نشاسته ذرت را الک کرده و به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یکدست شود.
  4. مواد را داخل ماهیتابه تفلون می‌ریزیم و روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم می‌زنیم.
  5. کرم به سرعت غلیظ می‌شود، بنابراین باید مدام هم زده تا ته نگیرد.
  6. زمانی که کرم غلیظ شد، آن را از روی شعله برداشته و بعد از خنک شدن از آن استفاده می‌کنیم.
  7. با انواع اسانس‌ها می‌توانید کرم را طعم‌دار کنید. مثلاً با شکلات قهوه یا پوره میوه‌های مختلف.
  8. به منظور آماده‌سازی کرم با طعم شکلاتی، 50 گرم شکلات سفید را به کرم گرم اضافه کرده و هم می‌زنیم. برای جلوگیری از گلوله‌شدن، می‌توانید کرم را از صافی رد کنید.

نکته: برای به دست آوردن حالت فرم‌گرفته‌تر، کرم را در یخچال قرار دهید.

رولت مرغ چرخ کرده بدون فر

طرز تهیه رولت سیب زمینی خوشمزه و ساده

kike Tytab

طرز تهیه کیک تی تاپ: خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا