کیک تی تاپ

تی تاپ یکی از انواع کیک های کوچک خوشمزه است که بچه ها خیلی این کیک را دوست دارند . کیک تی تاپ را با هزینه کم در خانه تهیه کنید از خوردن آن در کنار خانواده   لذت ببرید و برای بین کیک  از کرمفیل یا کرم پاتیستر استفاده کنید.در بخش قبلی مجله دایان طرز تهیه شیرین عسل خوشمزه به روش بازاری را آموزش دادیم را ببینید.

 

kike tytab

کیک تی تاب

مواد لازم  برای تهیه  کیک تی تاپ

  1. آرد پیمانه : 1 پیمانه
  2. شیر :  3/4لیوان
  3. شکر : 3/4 لیوان
  4. روغن مایع  :3/4 لیوان
  5. وانیل 1/8 قاشق چای خوری
  6. بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  7. پودر کاکائو :1 قاشق غذاخوری
  8. تخم مرغ :3 عدد
  9. شکلات تخته ای به دلخواه

طرز تهیه تهیه کیک  تی تاپ

  1. برای  پخت کیک  تی تاپ مواد اولیه را 1 ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسد .
  2. غالب مورد نظر را چرب می کنیم  و کاغذ روغنی در آن می اندازیم.
  3. فر را 15 دقیقه قبل روشن می کنیم روی 180 درجه سانتی گراد.ث
  • برای تهیه تی تاپ 3 تا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک ظرف مناسب یا کاسه همزن می ریزیم و حدود ۵ تا ۸ دقیقه هم می زنیم  ( این زمان بستگی به قدرت هم زن شما دارد)  تا رنگش مواد کرمی و کشدا شود و حجمش تقریبا دو  برابر شود. سپس روغن  مایع را اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
  • و بعد شیر را اضافه می کنیم و دوباره در حد مخلوط شدن هم می زنیم .  مخلوط کن را خاموش می کنیم .
  • آرد و بکینگ پودر را  با هم ترکیب می کنیم و دو مرتبه الک می کنیم سپس به تدریج به مواد اضافه می کنیم و با لیسک در یک جهت هم می زنیم تا مایه کیک یک دست شود.
  • ۴ قاشق غذاخوری از مایه  کیک تی تاپ را داخل یک ظرف مناسب با یک قاشق پودر کاکائو مخلوط می کنیم تا یکدست شوند سپس داخل یک قیف با ماسوره ساده می ریزیم.
  • داخل یک قالب با اندازه ۲۰ در ۳۰ سانتی متر را چرب می کنیم و کاغذ روغنی می اندازیم.
  • سپس مایه  کیک تی تاپ را داخل قالب می ریزیم و قالب را چند بار روی میز می کوبیم .
  • حالا مایه کاکائویی داخل قیف را به صورت مورب روی مایه تی تاپ می ریزیم تا ظاهر کیک  تی تاپ ها شبیه ظاهر تی تاپ های بازاری شود.
  • قالب را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر در طبقه وسط قرار می دهیم تا کیک تی تاپ پخته شود .
  • پس از اینکه کیک تی تاپ اماده شد اجازه می دهیم کمی خنک شود، سپس انرا به صورت مستطیلی کاملا یکدست برش می زنیم.
  • برای کرم وسط  کیک تی تاپ هم می توانیم از کرمفیل شیری یا کرم پاتیسیر استفاده کنیم. به این صورت که بین هر دو  تکه تی تاپ مقداری کرمفیل شیری یا کرم پاتیستر قرار می دهیم و با  دست کمی فشار می دهیم تادو لایه به هم بچسبند
  • برای لایه شکلاتی روی تی تاپ هم می توانید مقداری شکلات تخته ای تلخ یا شیرین را به روش بن ماری آب کنید سپس تی تاپ ها را روی توری قرار می دهیم و روی انها شکلات مایع می ریزیم تا به صورت یکدست روکش شوند.
دستور پخت پیراشکی مربایی