طرز تهیه کیک تی تاپ: خوشمزه و آسان

پنج‌شنبه 28 فروردین 1404 آشپزی
kike Tytab

کیک تی تاپ یکی از انواع کیک های کوچک و خوشمزه است که بچه ها به شدت دوست دارند. با تهیه این کیک در خانه، از لحظات شیرین و خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید.

برای تهیه کیک تی تاپ به مواد زیر نیاز دارید:

  • آرد: 1 پیمانه
  • شیر: 3/4 لیوان
  • شکر: 3/4 لیوان
  • روغن مایع: 3/4 لیوان
  • وانیل: 1/8 قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • شکلات تخته ای به دلخواه

طرز تهیه کیک تی تاپ به صورت زیر است:

  1. مواد اولیه را 1 ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
  2. قالب مورد نظر را چرب کرده و کاغذ روغنی در آن بیاندازید.
  3. فر را 15 دقیقه قبل روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  4. تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه هم زن ریخته و 5 تا 8 دقیقه هم بزنید تا مواد کرمی و کشدار شوند.
  5. سپس روغن مایع و بعد شیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
  6. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و به تدریج به مایه اضافه کنید، با لیسک هم بزنید.
  7. مقداری از مایه کیک را با پودر کاکائو مخلوط کنید و در قیف ریخته و سپس قالب را پر کنید.
  8. کیک را به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و سپس خنک کنید.
  9. می‌توانید بین لایه‌های کیک از کرمفیل یا کرم پاتیستر استفاده کنید.
  10. برای روکش شکلاتی، شکلات را ذوب کرده و روی کیک بریزید.

نکات اضافی: برای ظاهری زیباتر، می‌توانید با تزیین شکلات و پودر قند، کیک تی تاپ را جذاب‌تر کنید.

کرم پاتیسیر

طرز تهیه کرم پاتیسیِر خوشمزه و ساده

سس مارینارا

طرز تهیه سس مارینارا خوشمزه و خانگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا