سس مارینارا
سس مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی است و مناسب برای استفاده در انواع غذاها، پاستا، پیتزا و ساندویچ ها است. در ایتالیا در تهیه اسپاگتی از سس مارینارا استفاده می کنند .در بخش آشپزی دایان طرز تهیه سس فلفل قرمز و سس مخصوص کف پیتزا و سس کچاپ وسس پنیری زرد که سس های خوشمزه مخصوص ساندویچ ها و پیتزا هستند را ببینید.
مواد لازم سس مارینارا
- گوجه فرنگی :۸ عدد
- آب لیمو ترش 2 قاشق غذا خورری
- پیاز :۱ عدد
- روغن زیتون :۴ قاشق سوپخوری
- رب گوجه فرنگی :۲ قاشق غذاخوری
- سیر :4 حبه
- آویشن :۱ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده :۱ قاشق غذاخوری
- ریحان خرد شده :۱ قاشق غذاخوری
- کره:۱ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه سس مارینارا
- برای تهیه سس مارینارا گوجه فرنگی ها را به خوبی شسته و با رنده ریز رنده می کنیم و کنار می گذاریم
- پیاز و سیرها را پوست گرفته و می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم.تابه ای را روی شعله قرار می دهیم تا گرم شود .روغن زیتون و کره را داخل آن ریخته و پیازها را به آن اضافه می کنیم تا سبک شوند و بعد سیرها را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا کمی طلایی و سرخ شوند
- بعد پیاز و سیر ها را با قاشق به کناره های تابه می کشیم، سپس رب گوجه فرنگی رادر تابه می ریزیم چند دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شود و بوی خامی آن گرفته شود.
- سپس گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم کمی بعد آویشن،کمی نمک و فلفل روی موادمی ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا آب گوجه فرنگی جمع شود و سس غلیظ شود.
- جعفری و ریحان ها شسته شده را ریز خرد می کنیم .زمانیکه سس غلیظ شد لیمو را نصف می کنیم آب آن را گرفته به سس اضافه می کنیم و جعفری و ریحان خرد شده را نیز اضافه و چند جوش که زد از روی حرارت بر می داریم سس شما آماده آست سس مارینارا را می توانید فزیز کنید.
ارسال دیدگاه