طرز تهیه سس مارینارا خانگی/ سس مخصوص پاستا و ساندویچ

جمعه 28 آذر 1399 آشپزی
سس مارینارا

سس مارینارا

سس مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی است و مناسب برای استفاده در انواع غذاها، پاستا، پیتزا و  ساندویچ ها است.    در ایتالیا  در تهیه  اسپاگتی از سس مارینارا استفاده می کنند .در بخش  آشپزی دایان طرز تهیه سس فلفل قرمز و  سس مخصوص کف پیتزا  و سس کچاپ وسس پنیری زرد که  سس های خوشمزه مخصوص ساندویچ ها و پیتزا هستند را ببینید.

sus Marinara

سس مارینارا

مواد لازم سس مارینارا

  1. گوجه فرنگی :۸ عدد
  2. آب لیمو ترش 2 قاشق غذا خورری
  3. پیاز :۱ عدد
  4. روغن زیتون :۴ قاشق سوپخوری
  5. رب گوجه فرنگی :۲ قاشق غذاخوری
  6. سیر :4 حبه
  7. آویشن :۱ قاشق غذاخوری
  8. جعفری خرد شده :۱ قاشق غذاخوری
  9. ریحان خرد شده :۱ قاشق غذاخوری
  10. کره:۱ قاشق سوپخوری
  11. نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه سس مارینارا

  • برای تهیه سس مارینارا  گوجه فرنگی ها را به خوبی شسته  و با  رنده ریز رنده می کنیم و کنار می گذاریم
  • پیاز و سیرها را پوست گرفته و می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم.تابه ای را روی شعله قرار می دهیم تا گرم شود .روغن زیتون و کره را داخل آن ریخته  و پیازها را به آن اضافه می کنیم تا سبک شوند و بعد سیرها را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا کمی طلایی و سرخ شوند
  • بعد پیاز و سیر ها را با قاشق به کناره های تابه می کشیم، سپس رب گوجه فرنگی رادر تابه می ریزیم چند دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شود و بوی خامی آن گرفته شود.
  • سپس گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم کمی بعد  آویشن،کمی نمک و فلفل روی موادمی ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا آب گوجه فرنگی جمع شود  و سس غلیظ شود.
  • جعفری و ریحان ها شسته شده را ریز خرد می کنیم .زمانیکه سس غلیظ شد  لیمو را نصف می کنیم آب آن را گرفته به سس اضافه می کنیم  و جعفری و ریحان خرد شده را نیز اضافه و چند جوش که زد از روی حرارت بر می داریم سس شما آماده آست   سس مارینارا را می توانید فزیز کنید.
برچسب‌ها:
kike Tytab

طرز تهیه کیک تی تاپ خانگی خوشمزه و ساده+ 3 نکته مهم

garch polo

طرز تهیه قارچ پلو ی خوشمزه با مرغ+ 3 نکته مهم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا