قارچ پلو
قارچ پلو یکی از از پلوی های خوشمزه است که با مرغ یا گوشت تهیه می شود . قارچ دارای گروهی از ویتامینها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و … است که برای بدن بسیار مفید است در بخش آشپزی دایان طرز تهیه اوشی پلو و پلوی لیموزین فرانسوی و سبزی پلوی دامغانی و مگشت پلوی خورستانی را ببینید. با طرز تهیه قارچ پلوی زعفرانی خوشمزه و مجلسی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه قارچ پلو با مرغ:
- قارچ :500 گرم
- برنج :4 پیمانه
- سینه مرغ :500 گرم
- پیاز داغ : 5-6 قاشق غذاخوری
- کنسرو نخودفرنگی :1 پیمانه
- زعفران دمکرده :4 قاشق غذاخوری
- کره یا روغن مایع : 100 گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- آبلیمو ترش : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه قارچ پلو با مرغ:
- برای تهیه قارچ پلو ابتدا سینه مرغ را به شکل باریک یا مکعبی خرد کنید
- قارچها را به خوبی شسته و پوست آن را بگیریدو ورقه ای خرد کنید.در ماهیتابه ای روغن ریخته قارچها را همراه با آب لیموترش در ماهیتابه با حرارت زیاد تفت دهید. قارچهای سرخشده را داخل قابلمهای بریزید.
- سینه مرغ خرد شده را نیز در ماهی تابه همراه نمک و فلفل سیاه به خوبی تفت دهید تا مغز پخت شود . سپس مرغهای سرخ شده را نیز روی قارچها بریزیدو چهار قاشق پیاز داغ، زعفران آب کرده و نخودفرنگی را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا حدود پنج دقیقه باهم پخته شوند.
برنج سفید را که از قبل خیس شده را در آب جوشیده ریخته و بعد از پخت آبکش کنید و در قابلمه مناسب روغن ریخته و برنج را دم کنید - هنگام سرو، مواد آماده در قابلمه را همراه با بقیه پیاز داغ در دیس لابه لای پلو بریزید.
قارچ پلو شما آماده است.
2 نکته مهم در تهیه قارچ پلو درباره
- چون هنگام پخت قاچ قارچ آب میندازه باید هنگام پخت قارچ تابه خیلی پر نباشد چون باعث میشود حرارت کافی به قارچها نرسد و قارچ به خوبی سرخ نشود و رنگ آن تیره شود.
- اگر طعم نخود فرنگی را دوست ندارید می توانید حذف کنید.و اگر گیاهخوار هستید سینه مرغ را حذف کنید.
- می توانید در ترکیب مواد ار فلفل دلمه رنگی هم استفاده کنید
ارسال دیدگاه