حلوای هویج
حلوا در سفره ایرانی ها جایگاه ویژه ای دارد و در سفره افطار و در مجالس ختم و در نذری ها حلوا تهیه می کنند. در بین حلواها حلوای هویج هم خوشمزه و پر طرفداره و هم مجلسی است .حلوای هویج را با نان تارت و به صورت رولی در نان مخصوص ،یا درکپسول حلوایی سرو می کنند. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه حلوای بحرینی و حلوای رولی و حلوای شکریو حلوای سیاه تبریزی و حلوای کاسه شیرازی را آموزش دادیم را ببینید
حلوای هویج
مواد لازم برای تهیه حلوای هویج
- هویج:500 گرم
- آرد سفید:1 پیمانه
- شکر :2 پیمانه
- گلاب: 1/2 پیمانه
- روغن مایع یا جامد :1/2 پیمانه
- زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه حلوای هویج
برای تهیه حلوای هویج ابتدا آرد گندم را الک کرده و داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و حدود 20 دقیقه تفت دهید ولی رنگ آرد نباید تغییر کند فقط بوی خامی آرد گرفته شود و آرد کمی سبک شود. سپس روغن و مقداری روغن جامد را به آرد اضافه و مخلوط کنید کمی که تفت خورد از روی حرارت بردارید.
هویج ها را پوست بکنید و بپزید ، هویج های پخته شده را خوب پوره کنید وشکر مخلوط با گلاب و زعفران را به پوره هویج اضافه کنید و هم بزنید تاشکرآب شود
سپس مخلوط آرد و روغن را روی شعله گذاشته و مخلوط پوره و شکر را به آرد و روغن اضافه کنید و دورانی و در یک جهت تفت دهید تا حلوا جمع شود. سپس از روی حرارت بردارید.
پس از آماده شدن حلوای هویج را در ظرف مناسب بریزید و با خلال پسته تزیین و سرو کنید. یک روش جالب برای حلوا هویج این است که میتوانید بعد از سرد شدن آن را روی حلوای مجلسی تیره با قیف شکوفه بزنید.
نکات کلیدی در تهیه حلوای هویج:
- برای تهیه حلوای هویج از شیر به جای آب استفاده کرد.
- برای تهیه حلوای هویج هویج را بپزید و در میکسر پوره کنید هویچ را رنده نکنید.
- هر چه نسبت هویج به آرد بیشتر باشد حلوای هویج خوشمزه تر می شود
ارسال دیدگاه