طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه و مجلسی

پنج‌شنبه 28 فروردین 1404 آشپزی
carrot-halva

حلوای هویج یکی از دسرهای محبوب در سفره‌های ایرانی است که اغلب در مراسم‌های خاص مانند افطار و نذری‌ها تهیه می‌شود. این دسر خوشمزه به دلیل استفاده از هویج تازه طعمی خاص و منحصر به فرد دارد و با تزئیناتی زیبا همیشه مورد توجه قرار می‌گیرد.

حلوای هویج

در ادامه به بررسی طرز تهیه حلوای هویج می‌پردازیم. شما می‌توانید این دسر را به‌راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه حلوای هویج

  • هویج: 500 گرم
  • آرد سفید: 1 پیمانه
  • شکر: 2 پیمانه
  • گلاب: 1/2 پیمانه
  • روغن مایع یا جامد: 1/2 پیمانه
  • زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوای هویج

برای تهیه حلوای هویج ابتدا آرد گندم را الک کرده و داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و حدود 20 دقیقه تفت دهید. ولی رنگ آرد نباید تغییر کند، فقط بوی خامی آرد گرفته شود. سپس روغن و مقداری روغن جامد را به آرد اضافه و مخلوط کنید. کمی که تفت خورد از روی حرارت بردارید.

هویج‌ها را پوست بکنید و بپزید، هویج‌های پخته شده را خوب پوره کنید و شکر مخلوط با گلاب و زعفران را به پوره هویج اضافه کنید و هم بزنید تا شکر آب شود.

سپس مخلوط آرد و روغن را روی شعله گذاشته و مخلوط پوره و شکر را به آرد و روغن اضافه کنید و دورانی و در یک جهت تفت دهید تا حلوا جمع شود. سپس از روی حرارت بردارید.

پس از آماده شدن حلوای هویج را در ظرف مناسب بریزید و با خلال پسته تزیین و سرو کنید.

نکات کلیدی در تهیه حلوای هویج:

  • برای تهیه حلوای هویج از شیر به جای آب استفاده کنید.
  • بهتر است هویج را بپزید و در میکسر پوره کنید.
  • هر چه نسبت هویج به آرد بیشتر باشد، حلوای هویج خوشمزه‌تر خواهد شد.
garch polo

طرز تهیه قارچ پلو خوشمزه و مجلسی

آش گوجه فرنگی

طرز تهیه خوشمزه ترین آش گوجه فرنگی مازندرانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا