حلوای هویج یکی از دسرهای محبوب در سفرههای ایرانی است که اغلب در مراسمهای خاص مانند افطار و نذریها تهیه میشود. این دسر خوشمزه به دلیل استفاده از هویج تازه طعمی خاص و منحصر به فرد دارد و با تزئیناتی زیبا همیشه مورد توجه قرار میگیرد.
در ادامه به بررسی طرز تهیه حلوای هویج میپردازیم. شما میتوانید این دسر را بهراحتی در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه حلوای هویج
- هویج: 500 گرم
- آرد سفید: 1 پیمانه
- شکر: 2 پیمانه
- گلاب: 1/2 پیمانه
- روغن مایع یا جامد: 1/2 پیمانه
- زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه حلوای هویج
برای تهیه حلوای هویج ابتدا آرد گندم را الک کرده و داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و حدود 20 دقیقه تفت دهید. ولی رنگ آرد نباید تغییر کند، فقط بوی خامی آرد گرفته شود. سپس روغن و مقداری روغن جامد را به آرد اضافه و مخلوط کنید. کمی که تفت خورد از روی حرارت بردارید.
هویجها را پوست بکنید و بپزید، هویجهای پخته شده را خوب پوره کنید و شکر مخلوط با گلاب و زعفران را به پوره هویج اضافه کنید و هم بزنید تا شکر آب شود.
سپس مخلوط آرد و روغن را روی شعله گذاشته و مخلوط پوره و شکر را به آرد و روغن اضافه کنید و دورانی و در یک جهت تفت دهید تا حلوا جمع شود. سپس از روی حرارت بردارید.
پس از آماده شدن حلوای هویج را در ظرف مناسب بریزید و با خلال پسته تزیین و سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه حلوای هویج:
- برای تهیه حلوای هویج از شیر به جای آب استفاده کنید.
- بهتر است هویج را بپزید و در میکسر پوره کنید.
- هر چه نسبت هویج به آرد بیشتر باشد، حلوای هویج خوشمزهتر خواهد شد.
ارسال دیدگاه