کیک کشمش وگردوی خوشمزه+طرز تهیه

دوشنبه 1 دی 1399 آشپزی
Cake kashmhs

کیک کشمش و گردو

کیک کشمش و گردو کیک بسیار خوشمزه برای صبحانه و عصرانه است و برای بچه ها بسیار مناسب است بخصوص بچه های بد غذا چرا که این کیک بسیار مقوی است . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کیک شیفون و کیک شیرازی  و کیک باقلوا و کیک موکا   که کیک های بسیار خوشمزه هستند را آموزش دادیم .

 

CeakKeshmsh

کیک کشمش و گردو

مواد لازم برای تهیه کیک کشمش گردو

(۴ – ۵ نفر)

  1. آرد  :1.5 لیوان
  2. وانیل :1/8 قاشق چای خوری
  3. تخم مرغ :3 عدد
  4. بکینگ پودر :يك قاشق چای خوري
  5. شکر :2/3 لیوان
  6. شیر :1/2 لیوان
  7. روغن مایع :1/2 لیوان
  8. گردو 1/3 :پیمانه
  9. کشمش :4 قاشق غذاخوری
  10. پودر دارچین به دلخواه 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک کشمش و گردو

  •  برای تهیه کیک کشمش و گردو ابتدا مواد  را 1 ساعت قبل بیرون از یخچال گذاشته تا به دمای محیط برسند. و فر را 15 دقیقه قبل روشن می کنیم و قالب  18 را نیز چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته و کنار می گذاریم
  • در یک ظرف بزرگ یا در کاسه همزن تخم مرغ ها را  شکسته، با شكر و وانيل مخلوط کرده و با همزن برقی 7 تا 8 دقیقه هم می زنیم.تا مواد کرم رنگ و کشدار شود و حجم آن دو برابر شود.
  • سپس روغن را آرام آرام به مواد اضافه كرده و هم می زنیم .
  • حالا شير را به مواد اضافه می‌کنیم و با همزن می‌زنیم.و هم زن را خاموش می کنیم.
  • آرد و بيكينگ پودر را ابتدا سه مرتبه الک می‌کنیم تا سبک شود و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را در چند مرحله به مواد اضافه کرده و به آرامی با لیسک در یک جهت مخلوط می‌کنیم .
  • کشمش ها رابایک قاشق غذا خوری  آرد مخلوط می‌کنیم ونصف مایه کیک را در قالب می‌ریزیم و گردوهای نگینی و كشمش‌ را روی این مواد می‌ریزیم .سپس بقيه مایه كيک را در قالب می‌ریزیم و روی كيک بقیه گردو و كشمش ها را می‌ریزیم.
  • کیک کشمش و گردو را درفر می گذاریم تا به مدت چهل و پنج دقيقه  با حرارت 170  سانتی گراد بپزد.
  • درب فر را در ۲۰ دقیقه اول پخت به هیچ وجه باز نکنید. پس از  نیم ساعت می توانید در فر را باز کنید و  پخت کیک را با یک خلال دندان تست کنید، اگر به خلال موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است.

 نکته

  • برای خوش عطر شدن کیک می‌توانید یک قاشق چایخوری پودر دارچین به آرد و کشمش اضافه کنید ، کیک کشمش و گردو و دارچین تهیه کنید .
  • کشمش را با آرد مخلوط کنید تا تهنشین نشود.

 

استیک مرغ

استیک مرغ خوشمزه و رژیمی با سس لیموی +طرز تهیه

سوپ بلدرچین

طرز تهیه سوپ بلدرچین / سوپ مقوی و خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا