کیک کشمش و گردو
کیک کشمش و گردو کیک بسیار خوشمزه برای صبحانه و عصرانه است و برای بچه ها بسیار مناسب است بخصوص بچه های بد غذا چرا که این کیک بسیار مقوی است . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کیک شیفون و کیک شیرازی و کیک باقلوا و کیک موکا که کیک های بسیار خوشمزه هستند را آموزش دادیم .
مواد لازم برای تهیه کیک کشمش گردو
(۴ – ۵ نفر)
- آرد :1.5 لیوان
- وانیل :1/8 قاشق چای خوری
- تخم مرغ :3 عدد
- بکینگ پودر :يك قاشق چای خوري
- شکر :2/3 لیوان
- شیر :1/2 لیوان
- روغن مایع :1/2 لیوان
- گردو 1/3 :پیمانه
- کشمش :4 قاشق غذاخوری
- پودر دارچین به دلخواه 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک کشمش و گردو
- برای تهیه کیک کشمش و گردو ابتدا مواد را 1 ساعت قبل بیرون از یخچال گذاشته تا به دمای محیط برسند. و فر را 15 دقیقه قبل روشن می کنیم و قالب 18 را نیز چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته و کنار می گذاریم
- در یک ظرف بزرگ یا در کاسه همزن تخم مرغ ها را شکسته، با شكر و وانيل مخلوط کرده و با همزن برقی 7 تا 8 دقیقه هم می زنیم.تا مواد کرم رنگ و کشدار شود و حجم آن دو برابر شود.
- سپس روغن را آرام آرام به مواد اضافه كرده و هم می زنیم .
- حالا شير را به مواد اضافه میکنیم و با همزن میزنیم.و هم زن را خاموش می کنیم.
- آرد و بيكينگ پودر را ابتدا سه مرتبه الک میکنیم تا سبک شود و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را در چند مرحله به مواد اضافه کرده و به آرامی با لیسک در یک جهت مخلوط میکنیم .
- کشمش ها رابایک قاشق غذا خوری آرد مخلوط میکنیم ونصف مایه کیک را در قالب میریزیم و گردوهای نگینی و كشمش را روی این مواد میریزیم .سپس بقيه مایه كيک را در قالب میریزیم و روی كيک بقیه گردو و كشمش ها را میریزیم.
- کیک کشمش و گردو را درفر می گذاریم تا به مدت چهل و پنج دقيقه با حرارت 170 سانتی گراد بپزد.
- درب فر را در ۲۰ دقیقه اول پخت به هیچ وجه باز نکنید. پس از نیم ساعت می توانید در فر را باز کنید و پخت کیک را با یک خلال دندان تست کنید، اگر به خلال موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است.
نکته
- برای خوش عطر شدن کیک میتوانید یک قاشق چایخوری پودر دارچین به آرد و کشمش اضافه کنید ، کیک کشمش و گردو و دارچین تهیه کنید .
- کشمش را با آرد مخلوط کنید تا تهنشین نشود.
ارسال دیدگاه