استیک مرغ به همراه سس مخصوص مایونز لیمویی تند، یک غذای ساده رژیمی و خوشمزه است. استیک مرغ یکی از انواع استیکهای خوشمزه و پرطرفدار جهان است که به عنوان یک غذای بینالمللی شناخته میشود.
استیکها را میتوان بر روی آتش و به صورت کبابی درست کرد. در این مقاله طرز تهیه استیک مرغ را با شما به اشتراک میگذاریم.
استیک مرغ‘ />
مواد لازم برای تهیه استیک مرغ:
- سینه مرغ یک عدد
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- رنده ی پوست لیموترش ۲ عدد
- آب لیمو ۴ قاشق غذاخوری
- گشنیز تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
استیک مرغ‘ />
طرز تهیه استیک مرغ:
سینه مرغ بدون استخوان و پوست را به دو قسمت تقسیم کنید و با برش افقی هر تکه سینه را به دو قسمت تقسیم کنید. سپس با گوشت کوب سینه مرغ را کوبیده تا ضخامت همه قسمتهای گوشت مرغ یکسان شود و مزه دار کنید.
برای تهیه سس استیک مرغ، تمام مواد سس را مخلوط کرده و خوب هم بزنید و روی ظرف را بپوشانید. آن را داخل یخچال قرار دهید تا زمان سرو غذا.
نکات مهم در پخت استیک مرغ:
- اگه به تابه گریل دسترسی نداشتین، میتوانید استیک مرغ را داخل ساندویچ ساز هم بپزید.
- برای ادویههای استیک مرغ، دستتان باز است و از هر ادویه دلخواهی میتوانید استفاده کنید.
- بهترین ماهیتابه برای پخت استیک مرغ، ماهیتابه چدن است.
- برای گریل کردن از روغنی استفاده کنید که در برابر حرارت بالا مقاوم باشد.
ارسال دیدگاه