استیک مرغ خوشمزه و رژیمی با سس لیموی +طرز تهیه

چهارشنبه 3 دی 1399 آشپزی
استیک مرغ

استیک مرغ

استیک مرغ به همراه سس مخصوص مایونز لیمویی تند یک غذای ساده رژیمی و خوشمزه است .استیک مرغ یکی از انواع استیک های خوشمزه و پرطرفدار جهان است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته میشود.

استیک ها را یا بر روی آتش و به صورت کبابی درست میکنند .  در بخش آشپزی دایان طرز تهیه همبرگر مرغ سوخاری  و  جوجه کباب یونانی  را آموزش دادیم را ببینید

 

استیک مرغ

stek morghe

استیک مرغ

 

مواد لازم برای تهیه استیک مرغ

  • سینه مرغ  یک عدد
  • روغن  زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • رنده ی پوست لیموترش ۲ عدد
  • آب لیمو ۴ قاشق  غذاخوری
  • گشنیز تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه   و نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای سس  استیک مرغ

  • مایونز ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز به میزان لازم
  • رنده ی پوست لیموترش ۱ عدد
  • آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

استیک مرغ

steke morgh

استیک مرغ

طرز تهیه استیک مرغ

سینه مرغ  بدون استخوان و پوست  را به دو قسمت تقسیم کنید و با برش افقی هر تکه سینه را  به دو قسمت تقسیم کنید ، با گوشت کوب سینه مرغ را  کوبیده تا ضخامت همه قسمتهای گوشت مرغ یکسان  شود ،و سپس مزه دار کنید

برای رنده کردن پوست لیمو فقط قسمت زرد لیمو را رنده کنید  ، همه مواد را با هم مخلوط کنید ( روغن زیتون و پوست لیمو ترش و نمک و فلفل سیاه و آب لیمو و گشنیز ساطوری شده را به همراه مرغ ها داخل کیسه فریزر بریزید) به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سینه مرغ  مزه دار شود.

طرز تهیه سس استیک مرغ

برای تهیه سس استیک  ، تمام مواد سس را مخلوط کنید و خوب هم زده و روی ظرف را بپوشانید و بگذارید داخل یخچال تا زمان سرو غذا.

چگونه  استیک مرغ خوشمزه در خانه تهیه کنیم؟

برای پخت استیگ مرغ  تکه های سینه را از مواد بیرون آورده و روی دستمال قرار دهید تا خشک شود و گریل را بدون هیچ گونه روغنی ، برای ۲-۳ دقیقه روی دمای متوسط بگذارید تا گرم شود برای اینکه داغی سطح گریل را امتحان کنید ، چند قطره آب روی گریل بپاشید اگر سریع بخار شده یعنی گریل شما گرم شده

با برس شیارهای گریل را با کمی روغن چرب کنید و  سینه مرغ ها را کنار هم روی گریل بچینید ، اصلا نباید روی گریل روغن بریزید مثل بقیه تابه ها چون تمام روغن می پاشه بیرون و مرغ به جای پخته شدن زودتر می سوزد.

روی درج حرارت بالا بپزید تا استیک مرغ شما آب نیندازد ، برای ۳-۴ دقیقه بگذارید تا مرغها گریل شود ، لبه ی یکی از قطعات مرغ را بگیرید و به آرامی بلند کنید اگر دیدید به ظرف نچسبید یعنی آماده ی برگرداندن است و طرف دیگر را گریل کنید . و هر طرف استیک را 3 تا 4 دقیقه بپزید تا مغز پخت شود.استیک شما آماده است با سس لیمویی تند و چیپس سیب زمینی میل کنید

نکات مهم در پخت استیک:

  • اگه به تابه گریل دسترسی نداشتین، میتونین استیک رو داخل ساندویچ ساز هم بپزید.
  • برای ادویه های استیک دستتون بازه و از هر ادویه دلخواهی میتونین استفاده کنید.
  • بهترین ماهیتابه برای پخت استیک ماهیتابه چدنه. چون که حرارت رو به خوبی در خودش نگه میداره و به صورت یکنواخت اون رو انتقال میده و باعث میشه استیک به خوبی بپزه.
  • برای گریل کردن از روغنی استفاده کنید که در برابر حرارت بالا مقاوم باشه
halva

حلوا مرمری خوشمزه و مجلسی + طرز تهیه

Cake kashmhs

کیک کشمش وگردوی خوشمزه+طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا