رولت بادمجان خوشمزه با گوشت چرخی +طرز تهیه

دوشنبه 8 دی 1399 آشپزی
rolete bademjan

فهرست مطالب

1-رولت بادمجان خوشمزه با گوشت چرخی

2-مواد لازم برای تهیه رولت بادمجان خوشمزه

3-طرز تهیه رولت بادمجان خوشمزه با گوشت

رولت بادمجان خوشمزه با گوشت چرخی

غذاهای که با بادمجان تهیه می شوند بسیار خوشمزه هستند  و اکثر افراد طعم بادمجان را دوست دارند  رولت بادمجان  از جمله غذاهای است که طرفداران زیادی دارد و علاوه بر خوشمزه بودن  به راحتی تهیه می شود . و غذای مجلسی برای مهمانی است با طرز تهیه رولت بادمجان با ما همراه باشید . در بخس آشپزی دایان  طرز تهیه  ترشی بادمجان شکم پر  که جزء ترشیهای خوشمزه  تبریزی است و خورش بادمجان شکم پر که بسیار خوشمزه و مجسلی است و سوفله بادمجان و  کیک کشک و بادمجان   را آموزش دادیم را ببینید.

rolet bademjanva goshte

رولت بادمجان و گوشت

مواد لازم برای تهیه رولت بادمجان خوشمزه

برای ۴ نفر

  1. بادمجان شیرین  ۴ عدد
  2. گوشت چرخ شده۲۵۰ گرم
  3. پیاز ۱ عدد
  4. سیر ۲ حبه
  5. گوجه فرنگی ۳ عدد
  6. رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  7. پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
  8. جعفری  ریز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  9. نمک و فلفل سیاه و روغن و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه رولت بادمجان خوشمزه با گوشت

  1.  برای تهیه رولت بادمجان ابتدا بادمجان راشسته و  پوست شان را می گیریم، سپس  از طول نازک برش می زنیم و کمی نمک روی بادمجان ها زده و انها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا تلخی و آب اضافی شان خارج شود.
  2. در این مرحله مواد میانی رولت بادمجان را آماده می کنیم .پیاز را نگینی خرد کرده  و به همراه کمی روغن در یک تابه  تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود، سپس سیر رنده شده را  اضافه می کنیم. سیر را کم تفت می دهیم . گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم . یکی از گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم. مواد را  تفت می دهیم تا آب آن جمع شود، سپس جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم .تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد کمی خنک شود.
  3. بادمجان را بعد از  ۳۰ دقیقه آبکشی می کنیم و آب اضافی آن را با فشار دست گرفته و روی پارچه می گذاریم تا کامل آب آن گرفته شود و بادمجان را با کمی روغن سرخ می کنیم و روی دستمال  می چینیم تا روغن اضافه آن گرفته شود.، سپس مقداری از مایه گوشتی روی هر ورقه بادمجان سرخ شده قرار می دهیم و آنرا به صورت لوله ای می پیچیم.
  4. در ادامه رولت بادمجان را داخل یک ظرف پیرکس می چینیم، سپس مقداری پنیر پیتزا روی آنها می ریزیم و ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود، سپس گریل را روشن می کنیم تا روی پنیر طلایی شود.
  5. در این مرحله سس گوجه را آماده می کنیم.  گوجه فرنگی های باقیمانده را رنده می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا آب آن جمع شود ، سپس   رب گوجه و مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه اضافه می کنیم .در صورت تمایل می توانیم از سبزیجات معطر خشک یا تازه مثل جعفری هم در این سس استفاده کنیم. در پایان سس را داخل ظرفی که برای سرو رولت بادمجان  در نظر گرفته ایم می ریزیم و رولت بادمجان  را داخل سس می چینیم و سرو می کنیم.
skalop morghe va gharche

اسکالوپ مرغ و قارچ خوشمزه ایتالیایی+ طرز تهیه

sofle morgheva asfnaj

سوفله مرغ و اسفناج پنیری خوشمزه + طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا