سوفله مرغ و اسفناج پنیری خوشمزه + طرز تهیه

دوشنبه 8 دی 1399 آشپزی
sofle morgheva asfnaj

سوفله مرغ و اسفناج پنیری

 

 سوفله انواع مختلفی دارد .که سوفله مرغ و اسفناج پنیری  یکی از خوشمزه ترین  انواع سوفله‌ها است که در ترکیب با پنیر طعم بسیار لذیذی دارد و  این سوفله یک وعده غذایی سریع و خوشمزه است  باطرز تهیه  سوفله مرغ و اسفناج پنیری  با ما همراه باشید  . ذر بخش آشپزی  دایان طرز تهیه کیک گوشت خوشمزه و مقوی  و میتلف گوشتو  مافین پیتزا  آسان و خوشمزه  را آموزش دادیم را ببینید

 

سوفله مرغ و اسفناج پنیری

sofle Morghe

سوفله مرغ و اسفناج پنیری

مواد لازم برای  تهیه سوفله مرغ و اسفناج پنیری

برای ۴ تا ۶ نفر

  1. سینه مرغ  بدون استخوان 1 عدد
  2. کره : ۴ قاشق غذاخوری
  3. اسفناج: 600گرم
  4. آرد سفید: ۱/۴ لیوان
  5. شیر در دمای اتاق:1 و 1/2  لیوان
  6. جوز هندی: 1/2 قاشق چای خوری
  7. نمک و فلفل: به مقدار لازم
  8. پنیر چدار رنده شده: 1و 1/2  لیوان
  9. پنیر پارمزان رنده : 1/2 لیوان
  10. نان: ۲ عدد
  11. تخم مرغ ۶ عدد

 

طرز تهیه سوفله مرغ و اسفناج پنیری

  • مواد سوفله را 1 ساعت قبل از پخت خارج از یخچال قرار دهید .
  • برای تهیه سوفله مرغ و اسفناج پنیری  ابتدا ظرف سوفله را آماده کنید اگر در ظرف سوفله خوری تهیه می کنید به 8 ظرف نیاز دارید اگر هم ظرف سوفله ندارید از ظرف مخصوص فر استفاده کنید و ظرفها را چرب کنید و کنار بگذارید
  • سپس فر را روی درجه حرارت 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
  •  یک قابلمه را روی حرارت متوسط روی گاز قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید. اجازه دهید کره آب  شود و بعد آرد را به آن اضافه کنید. آرد و کره را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوندسپس شیر را اضافه کنید. آن‌قدر این ترکیب را هم بزنید تا مخلوطی نرم و خامه‌ای تشکیل شود. و ۸ دقیقه بپزید تا غلیظ شود
  • این مرحله  باید مقداری جوز هندی، نمک و فلفل به ترکیب آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مزه‌دار شود. سپس موادی را که آماده کردید از روی گاز بردارید .
  • حال سینه مرغ را روی تخته چوبی قرار دهید و به صورت نگینی برش دهید و  مرغ‌هایی را که به صورت مربعی برش دادید را کمی مزه دار کنید را داخل یک ماهیتابه با  مقداری روغن  مرغ‌ها را تفت دهید تا پخته شوند.
  • اسفناج را نیز ریز برش داده . سپس اسفناج را داخل یک ماهیتابه بریزید و کمی هم بزنید تا نرم شود. بعد از نرم شدن و پختن اسفناج آن را به مرغ پخته شده اضافه کنید.
  • زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
  • نان را به تکه های مربعی کوچک برش دهید.
  • . در یک کاسه بزرگ مرغ پخته شد و  اسفناج‌های پخته شده و پنیر  چدار و زرده تخم مرغ مخلوط کنید. حال نان را به مربع‌های کوچک برش دادید را به ترکیب مرغ و اسفناج اضافه کنید. مواد را خوب ترکیب کنید و کنار بگذارید.
  •  در این مرحله  تهیه سوفله مرغ واسفناج پنیری  باید سفیده تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی و با سرعت زیاد به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا پفکی شده و از ظرف جدا نشود. سپس سفیده تخم مرغ را به ترکیب مرغ و اسفناج اضافه کنید. و ترکیب آرد و کره و شیر  که در مرحله اول درست کرده بودید با مواد مخلوط کنید و مواد را داخل سوفله خوری‌ها بریزید. کمی پنیر پارمزان رنده شده روی  آنها بریزید و بعد قالب‌ها را با دمای ۱۹۰ درجه برای چند دقیقه در فر قرار دهید. هر زمان که روی سوفله طلایی شد، قالب‌ها را از فر خارج کنید و گرم سرو کنید.
rolete bademjan

رولت بادمجان خوشمزه با گوشت چرخی +طرز تهیه

krakr Namaky

کراکر نمکی خوشمزه خانگی + طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا