سوفله مرغ و اسفناج پنیری
سوفله انواع مختلفی دارد .که سوفله مرغ و اسفناج پنیری یکی از خوشمزه ترین انواع سوفلهها است که در ترکیب با پنیر طعم بسیار لذیذی دارد و این سوفله یک وعده غذایی سریع و خوشمزه است باطرز تهیه سوفله مرغ و اسفناج پنیری با ما همراه باشید . ذر بخش آشپزی دایان طرز تهیه کیک گوشت خوشمزه و مقوی و میتلف گوشتو مافین پیتزا آسان و خوشمزه را آموزش دادیم را ببینید
سوفله مرغ و اسفناج پنیری
مواد لازم برای تهیه سوفله مرغ و اسفناج پنیری
برای ۴ تا ۶ نفر
- سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد
- کره : ۴ قاشق غذاخوری
- اسفناج: 600گرم
- آرد سفید: ۱/۴ لیوان
- شیر در دمای اتاق:1 و 1/2 لیوان
- جوز هندی: 1/2 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- پنیر چدار رنده شده: 1و 1/2 لیوان
- پنیر پارمزان رنده : 1/2 لیوان
- نان: ۲ عدد
- تخم مرغ ۶ عدد
طرز تهیه سوفله مرغ و اسفناج پنیری
- مواد سوفله را 1 ساعت قبل از پخت خارج از یخچال قرار دهید .
- برای تهیه سوفله مرغ و اسفناج پنیری ابتدا ظرف سوفله را آماده کنید اگر در ظرف سوفله خوری تهیه می کنید به 8 ظرف نیاز دارید اگر هم ظرف سوفله ندارید از ظرف مخصوص فر استفاده کنید و ظرفها را چرب کنید و کنار بگذارید
- سپس فر را روی درجه حرارت 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
- یک قابلمه را روی حرارت متوسط روی گاز قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید. اجازه دهید کره آب شود و بعد آرد را به آن اضافه کنید. آرد و کره را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوندسپس شیر را اضافه کنید. آنقدر این ترکیب را هم بزنید تا مخلوطی نرم و خامهای تشکیل شود. و ۸ دقیقه بپزید تا غلیظ شود
- این مرحله باید مقداری جوز هندی، نمک و فلفل به ترکیب آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مزهدار شود. سپس موادی را که آماده کردید از روی گاز بردارید .
- حال سینه مرغ را روی تخته چوبی قرار دهید و به صورت نگینی برش دهید و مرغهایی را که به صورت مربعی برش دادید را کمی مزه دار کنید را داخل یک ماهیتابه با مقداری روغن مرغها را تفت دهید تا پخته شوند.
- اسفناج را نیز ریز برش داده . سپس اسفناج را داخل یک ماهیتابه بریزید و کمی هم بزنید تا نرم شود. بعد از نرم شدن و پختن اسفناج آن را به مرغ پخته شده اضافه کنید.
- زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
- نان را به تکه های مربعی کوچک برش دهید.
- . در یک کاسه بزرگ مرغ پخته شد و اسفناجهای پخته شده و پنیر چدار و زرده تخم مرغ مخلوط کنید. حال نان را به مربعهای کوچک برش دادید را به ترکیب مرغ و اسفناج اضافه کنید. مواد را خوب ترکیب کنید و کنار بگذارید.
- در این مرحله تهیه سوفله مرغ واسفناج پنیری باید سفیده تخم مرغها را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی و با سرعت زیاد به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا پفکی شده و از ظرف جدا نشود. سپس سفیده تخم مرغ را به ترکیب مرغ و اسفناج اضافه کنید. و ترکیب آرد و کره و شیر که در مرحله اول درست کرده بودید با مواد مخلوط کنید و مواد را داخل سوفله خوریها بریزید. کمی پنیر پارمزان رنده شده روی آنها بریزید و بعد قالبها را با دمای ۱۹۰ درجه برای چند دقیقه در فر قرار دهید. هر زمان که روی سوفله طلایی شد، قالبها را از فر خارج کنید و گرم سرو کنید.
ارسال دیدگاه