کراکر نمکی یکی از نانهای ترد و بیسکویتهایی است که با آرد گندم تهیه میشود. این کراکرها با استفاده از نمک، پنیر و سایر مواد طبیعی طعمی خاص و لذیذ پیدا میکنند. در این مقاله، طرز تهیه کراکر نمکی را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه کراکر نمکی
- پنیر چدار رنده شده ۲۰۰ گرم
- آرد ۱ فنجان
- کره ۴ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- آب یخ ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کراکر نمکی خانگی
- ابتدا پنیر چدار و کره نرم شده را با میکسر خوب هم میزنیم.
- آرد را ۲ بار الک کرده و به مخلوط اضافه میکنیم تا به صورت گلولههای ریز درآید.
- در حین هم زدن، آب یخ را به آرامی اضافه میکنیم. خمیر باید حالت چسبندگی پیدا کند. در صورت نیاز، مقدار کمی آب اضافه کنید.
- خمیر را از میکسر خارج کرده و بین کاغذ روغنی قرار میدهیم و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم.
- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ سانتیگراد روشن میکنیم.
- خمیر را ۲۰ دقیقه قبل از پخت از یخچال بیرون میآوریم.
- خمیر را روی کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانت پهن کرده و به شکل مربعهای ۳ سانتی برش میزنیم و وسط هر مربع را سوراخ میکنیم.
- کراکرها را روی کاغذ از هم فاصله میدهیم و کاغذ را در سینی فر قرار میدهیم.
- کراکر نمکی را حدود ۱۵ دقیقه در فر میپزیم. مراقب باشید که رنگ کراکرها قهوهای نشود.
به شما پیشنهاد میکنیم که کراکرها را با پنیر یا سبزیجات مختلف سرو کنید تا طعم متفاوتتری پیدا کنند.
ارسال دیدگاه