کراکر نمکی خوشمزه خانگی + طرز تهیه

یکشنبه 7 دی 1399 آشپزی
krakr Namaky

کراکر نمکی

کراکر  همان نان ترد و بیسکویت ساده ای که از آرد گندم تهیه شود . در تهیه کراکر علاوه  بر آرد گندم از نمک، پنیر، بذر کتان و یا سبزیجات معطر نیز استفاده می کنند که این مواد را یا در خمیر می ریزند یا در هنگام پخت روی خمیر می  پاشن . که بخاطر همین مواد کراکر با طعم های متفاوت تهیه می کنند .

در بخش اشپزی دایان طرز تهیه شیرینی اتریشی  و شیرینی پفکی گردویی و شیرینی نارگیلی  را آموزش دادیم را ببینید.

کراکر  نمکی

krakr Namaky

کراکر نمکی

 مواد لازم برای تهیه کراکر نمکی

  • پنیر چدار رنده شده۲۰۰ گرم
  • آرد  1 فنجان
  • کره   ۴ قاشق غذا خوری
  • نمک  ۱ قاشق چای خوری
  • آب یخ   ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کراکر نمکی خانگی

  • برای تهیه کراکر نمکی ابتدا پنیر چدار  و کره نرم شده  را با میکسر خوب هم می زنیم.
  • آرد  2 دو  بار الک سده را اضافه میکنیم باز با میکسر مخلوط می کنیم تا آرد  به صورت گلوله های ریز در بیاد.
  • همان طور که  میکسر  کار می کند  آب یخ را کم کم اضافه می کنیم. خمیر حالت چسبندگی پیدا می کنداگر آب بیشتری لازم بود با احتیاط مقداری اضافه کنید تا خمیر جمع شود
  • خمیر را از میکسر در آورده و بین کاغذ روغنی می گذاریم و یک ساعت در یخچال قرار می دهیم . این خمیر را تا 5 روز می توان در یخچال نگهداری کرد
  • برای پختن کراکر نمکی  فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا 180 سانتی گراد روشن می کنیم.
  • خمیر  را  ۲۰ دقیقه قبل از پختن از یخچال بیرون می آوریم.
  • یک تکه کاغذ روغنی به اندازه سینی  فر روی میز کار  می اندازیم و خمیر را روی این کاغذ با ضخامت نیم سانت پهن می کنیم .و خمیر را به شکل مربع 3 سانتی برش می دهیم وسط هر مربع یک نقطه را سوراخ می کنیم  تا بخار نان خارج شود .
  •  کراکر ها را روی کاغذ از هم فاصله می دهیم و کاغذ رو بلند می کنیم و داخل سینی فر قرار میدهیم.
  • کراکر نمکی را  حدود ۱۵ دقیقه در فر می پزیم. مواظب باشید که  رنک کراکر ها قهوه ای نشود.
sofle morgheva asfnaj

سوفله مرغ و اسفناج پنیری خوشمزه + طرز تهیه

 میتلف گوشت

طرز تهیه میتلف گوشت/ یک غذای خوشمزه آلمانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا