بوریتوی تند مکزیکی

پنج‌شنبه 4 آذر 1400 آشپزی

 بوریتو غذای مکزیکی بسیار تند اما خوشمزه است و بدون شک از خوردن آن لذت خواهید برد.

مزیت غذاهای مکزیکی در این است که با طبع ما ایرانی ها به طور کامل سازگار هستند.

مواد لازم بوریتوی تند مکزیکی: 

  •     ۱ پیمانه برنج دانه بلند
  •     ۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
  •     ۱ حبه سیر خرد شده
  •     نصف قاشق غذاخوری فلفل هالوپینوی خرد شده
  •     ۱ قاشق چایخوری مرزنجوش
  •     نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
  •     ۱٫۵ پیمانه آب مرغ
  •     نمک
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

برای سس قرمز:

  •     ¼ پیمانه روغن گیاهی
  •     ۲ قاشق غذاخوری آرد
  •     ۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی
  •     ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی
  •     ۱ پیمانه آب مرغ
  •     ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
  •     ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
  •     نصف قاشق چایخوری زیره سبز
  •     نمک

برای بوریتو:

  •     ۴ عدد نان تورتیلا
  •     ۲ پیمانه مرغ پخته و ریش ریش شده
  •     نصف پیمانه لوبیای سیاه پخته شده
  •     ۲ پیمانه مخلوط پنیر مکزیکی
  •     کاهو و گوجه فرنگی خرد شده
بوریتوی تند مکزیکی:

بوریتوی تند مکزیکی

طرز تهیه:

1- در یک قابلمه، روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز، سیر و فلفل هالوپینو را در روغن ریخته و تفت دهید. آن ها را تا زمانی که نرم شوند، تفت دهید.

2- برنج و مرزنجوش (آویشن کوهی) را اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید و سپس سس گوجه فرنگی، آب مرغ و نمک را بیفزایید. آن ها را به خوبی هم بزنید و اجازه دهید مواد بجوشند. ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم به حالت نیم جوش باقی بماند تا همه مواد کاملا نرم شوند.

3-در یک شیرجوش کوچک، روغن را داغ کنید؛ آرد و پودر چیلی را بیفزایید و هم بزنید. آن ها را تا زمانی تفت دهید که کاملا قرمز شوند.

4- سس گوجه فرنگی، آب مرغ و ادویه را بیفزایید. آن ها را خوب هم بزنید تا کاملا غلیظ شوند. سپس کنار بگذارید.

5- برای درست کردن بوریتو، ۲ قاشق غذاخوری از سس قرمز را درون مرغ ها بریزید.


6-روی یک نان تورتیلا، یک لایه پنیر بریزید، یک قاشق غذاخوری برنج روی آن قرار دهید. روی آن ها مرغ و سپس لوبیای سیاه بریزید.

7- لبه های نان را تا کرده و سپس آن را لقمه کنید تا بوریتو کاملابسته شود.

8-کف قالب، یک لایه سس بریزید. بوریتوها را روی آن بچینید. روی لقمه ها یک لایه از مخلوط پنیرها بریزید.

9-بوریتوها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

10-این لقمه های مکزیکی را به همراه کاهو و گوجه فرنگی خرد شده سرو کنید.

 

سالاد های خفن

تیرامیسوی لیوانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا