پنیر کممبرت با آجیل

پنج‌شنبه 4 آذر 1400 آشپزی

پنیر کممبرت با آجیل پیش غذایی است که نمیشه ازش گذشت و طعمش رو تجربه نکرد.

مواد لازم پنیر کممبرت با آجیل: 

  • پنیر کممبرت :250 گرم
  • سیر :یک حبه
  • برگ رزماری تازه :چند عدد
  • ساقه خشک شده رزماری :چند عدد
  • زغال اخته خشک :1/2 پیمانه
  • مخلوط آجیل :1/2 پیمانه
  • روغن زیتون:به مقدار لازم
  • نان تست خشک شده :8 عدد
  • نمک دریایی :به مقدار لازم

 

پنیر کممبرت با آجیل

پنیر کممبرت با آجیل

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. برش نازکی از قسمت بالایی پنیر بزنید و حبه سیر ورقه شده را به همراه تعدادی برگ رزماری با کمی فشار روی آن قرار دهید. سپس روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید.

2. تکه های کوچک نان تست خشک شده را در ساقه های رزماری فرو ببرید و روی آن ها مقداری روغن زیتون بریزید و کمی نمک بپاشید تا به تست شدن آن ها کمک کند. سپس آن ها را در سینی فر قرار دهید تا با پنیر کممبرت حرارت ببینند و تست شوند.

3. کرن بری و مخلوط آجیل ها را با هم خردکنید. نان های تست شده، پنیر داغ و مخلوط آجیل و کرن بری را روی یک بشقاب بچینید و ابتدا نان را در پنیر آب شده و بعد در مخلوط آجیل و کرن بری فرو ببرید و میل کنید.

 

پاستای تند

کالزونه بروکلی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا