فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه موساکا بادمجان
موساکا بادمجان
موساکا بادمجان یک غذای خوشمزه نونی است و یک نوع گراتن هست که از غذاهای پر طرفدار یونانی است .این غذا کالری زیادی دارد و برای افراد رزیمی مناسب نیست . با طرز تهیه موساکا بادمجان با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه خورش بادمجان شکم پر و سوفله بادمجان و رولت بادمجان و ترشی بادمجان شکم پر تبریزی که طعم بینظیری دارد را ببینید.
مواد لازم برای تهیه موساکا بادمجان
- بادمجان حلقه شده :۴ عدد
- گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
- پیاز : یک عدد
- سیر : سه حبه
- زرد جوبه به میزان لازم
- قارچ : ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای :یک عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا :۲۰۰ گرم
- آویشن: 1 قاشق مربا خوری
مواد لازم برای سس سفید :
شیر : یک پیمانه
آرد : یک قاشق غذاخوری
کره : 30 گرم
خامه :یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه موساکا بادمجان
- برای تهیه موساکا بادمجان ابتدا مایه گوشت را تهیه کنید به این صورت که در ماهی تابه ای روغن ریخته و روی شعله قرار دهید و پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید تا طلایی شود بعد سیر له شده را اضافه کنید تفت داده و در ادامه گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید خوب تفت بدهید تا رنگ گوشت عوض شود .رب گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کنید ، و مقداری آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت به خوبی بپزد و وقتی آب ان جمع شد پودر آویشن را اضافه کنید از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.
- بادمجان ها را درآب نمک خوابانده تا تلخی آن گرفته شود به مدت 2 ساعت بعد آبکش کنید و روی دستمال قرار دهید تا خشک شود و سرخ کنید.
برای تهیه سس سفید
- برای تهیه سس سفید شیر و آرد را خوب مخلوط کنید و از صافی رد کنیدو روی حرارت بگذاریدو مدام هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود در ادامه کره و نمک و فلفل را اضافه کنیدو مخلوط کنید از روی گاز بردارید از جوش که افتاد بعد خامه را به آن اضافه کنید .
- ته ظرف پیرکس را چرب کنید به ترتیب لایه لایه بادمجان سرخ شده ، مایه گوشت ، سس سفید و قارچ ورقه شده قارچ را نیز می توانید با حرارت بالا سرخ کنید و بعد روی مواد بریزید و پنیر را بریزید تا مواد تمام بشود .لایه آخر باید پنیر پیتزا باشد
- بعد ظرف پیرکس را 30 دقیقه در فر از قبل روش شد در دمای 170 درجه بپزید 2 دقیقه هم گریل را روشن کنید تاروی موساکا بادمجان طلایی شود.بعد از این مدت موساکابادمجان شما آماده است نوش جان.
ارسال دیدگاه