موساکا بادمجان / طرز تهیه موساکا یونانی خوشمزه

دوشنبه 22 دی 1399 آشپزی
mosaka badmjan

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه موساکا بادمجان

2-طرز تهیه موساکا بادمجان

موساکا  بادمجان

موساکا  بادمجان یک غذای خوشمزه نونی است و یک نوع گراتن هست که از غذاهای پر طرفدار یونانی است .این غذا کالری زیادی دارد و برای افراد رزیمی مناسب نیست . با طرز تهیه موساکا بادمجان با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه خورش بادمجان شکم پر  و  سوفله بادمجان  و رولت بادمجان و ترشی بادمجان شکم پر تبریزی که طعم بینظیری دارد را ببینید.

 

موسکا بادمجان

موسکا بادمجان

مواد لازم برای تهیه موساکا بادمجان

  1. بادمجان  حلقه شده :۴ عدد
  2. گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
  3. پیاز : یک عدد
  4. سیر :  سه حبه
  5. زرد جوبه به میزان لازم
  6. قارچ : ۲۰۰ گرم
  7. فلفل دلمه ای :یک عدد متوسط
  8. رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  9. پنیر پیتزا :۲۰۰ گرم
  10. آویشن: 1 قاشق مربا خوری

مواد لازم برای سس سفید :

شیر : یک پیمانه
آرد : یک قاشق غذاخوری
کره : 30 گرم
خامه :یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل  به میزان لازم

طرز تهیه موساکا بادمجان

  •   برای تهیه موساکا بادمجان ابتدا مایه گوشت را تهیه کنید به این صورت که در ماهی تابه ای روغن ریخته و روی شعله قرار دهید و پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید تا طلایی شود  بعد سیر له شده را اضافه کنید تفت داده و  در ادامه  گوشت چرخ شده  را به آن اضافه کنید خوب تفت بدهید  تا رنگ گوشت عوض شود .رب  گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای  نگینی خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کنید ، و مقداری آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت به خوبی بپزد و وقتی آب ان جمع شد پودر آویشن را اضافه کنید  از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.
  • بادمجان ها را درآب نمک خوابانده  تا تلخی آن گرفته شود به مدت 2 ساعت بعد آبکش کنید و روی  دستمال قرار دهید تا خشک شود و سرخ کنید.

برای تهیه سس سفید

  • برای تهیه سس سفید شیر و آرد را خوب مخلوط کنید و از صافی رد کنیدو روی حرارت بگذاریدو مدام  هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود در ادامه  کره و نمک و فلفل را اضافه کنیدو  مخلوط کنید از روی گاز بردارید  از جوش که افتاد  بعد خامه را به آن اضافه کنید .
  • ته ظرف پیرکس را چرب کنید به ترتیب لایه لایه بادمجان سرخ شده ، مایه گوشت ، سس سفید و قارچ ورقه شده قارچ را نیز می توانید با حرارت بالا سرخ کنید و بعد روی مواد بریزید و پنیر را بریزید تا مواد تمام بشود .لایه آخر باید پنیر پیتزا باشد
  • بعد ظرف پیرکس را 30 دقیقه در فر از قبل روش شد در دمای 170 درجه بپزید 2 دقیقه هم گریل را روشن  کنید تاروی موساکا بادمجان طلایی شود.بعد از این مدت موساکابادمجان شما آماده است نوش جان.

 

 

shiriny keshmeshy

شیرینی کشمشی/ طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ساده

paye sibzaminye

پای سیب زمینی/ طرز تهیه پای سیب زمینی در فر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا