آبگوشت بادمجان و کشک / آبگوشت سنتی کرمان

پنج‌شنبه 10 مهر 1399 آشپزی
آبگوشت کشک و بادمجان کرمانی

آبگوشت بادمجان و کشک

آبگوشت بادمجان و کشک یکی از غذاهای سنتی کرمان به شمار می‌رود که طرفداران زیادی هم دارد. ترکیبات اصلی این غذا را کشک ساییده، گوشت قرمز، نخود، لوبیا سفید، سیب زمینی، پیاز، بادمجان، چغندر، خیار به همراه نمک، زردچوبه و فلفل تشکیل می‌دهد. به طور کلی مدت زمان تهیه‌ی آبگوشت بادمجان و کشک طولانی است، چرا که باید نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید. شاید روند طبخ آن مشکل باشد، اما مطمئنا ارزشش را خواهد داشت. حتی اگر مشکل چاقی و چربی خون دارید، باز هم می‌توانید با استفاده از گوشت بدون چربی از تهیه و سرو این غذای خوشمزه لذت ببرید

 

مواد لازم برای تهیه آبگوشت بادمجان و کشک

برای 6 نفر

  • کشک ساییده:1 پیمانه
  • گوشت چرب با استخوان:500 گرم
  • نخود و لوبیا سفید:200 گرم
  • سیب زمینی پوست کنده:1 عدد
  • پیاز:یک عدد متوسط
  • بادمجان قلمی:8 عدد
  • چغندر ورقه شده:1 عدد
  • خیار:4 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه:به میزان لازم
  • پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین
  • روغن به میزان لازم

آبگوشت کشک و بادمجان

آبگوشت کشک و بادمجان

طرز تهیه آبگوشت بادمجان و کشک

  1. برای درست کردن آبگوشت بهتر است حبوبات را از چند ساعت قبل خیس کنید .تا نفخ انها گرفته شود
  2. بادمجان ها را هم پوست بگیرید و در آب نمک قرار دهید تا هم تلخی بادمجان ها گرفته شود و هم  موقع سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند.
  3. قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و داخل آن گوشت ، پیاز  و حبوبات خیس داده شده را به همراه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیایند.  اجازه دهید 2 تا 3 ساعت  بپزد بعد از اینکه گوشت پخت ، داخل آن  سیب زمینی و کمی نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید  تا سیب زمینی ها بپزند.
  4. بعد از پخت سیب زمینی ها آبگوشت را از روی حرارت بردارید.(آب آبگوشت نباید کم باشد)
  5. بادمجان ها را از آب نمک خارج کنید و با آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود و سپس آن را خشک کنید و در روغن سرخ کنید.بعد داخل تابه ای ،چغندرها  را بریزید  و روی چغندرها بادمجان ها رابچینید و روی آنها کمی از آب گوشت  را بریزیدو روی حرارت قرار دهید تا چغندرها بپزند.
  6. بعد از پخت چغندرها   و بادمجان نیمی از آنها را با کشک و مقداری آبگوشت مخلوط کنید و بکوبید و داخل قابلمه  آبگوشت بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم بماند. ابگوشت شما آماده است.
  7. بقیه بادمجانها وچغندرها وخیار خرد شده و پیار داغ و نعناع داغ  را برای تزیین استفاده می کنیم
کیک خرمالو وسیب

طرز تهیه کیک خانگی خوشمزه خرمالو و سیب 

طرز تهیه مربای گلابی خوشمزه و متفاوت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا