ماهی شکم پر چنوبی/ طرز تهیه ماهی شکم پر با فر و بدون فر

جمعه 3 بهمن 1399 آشپزی
mahi shekam por

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر

2-طرز تهیه ماهی شکم پر

ماهی شکم پر جنوبی

ماهی شکم پر را در جنوب با ماهی شوریده و صبور تهیه می کنند و اکثرا روی زغال کباب می کنند یا در فر قرار می دهد.و طعم دهنده آن سبزیجات معطر مثل گشنیز و سیر و کمی شنبلیله و  تمر هندی است.در پخت غذاهای دریای از ماهی تازه استفاده کنید .چرا که تاثیر زیادی در طعم غذا دارد .در این بخش با طرز تهیه ماهی شکم پر با ما همراه باشید  . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه  خوراک عنکاس و دویپازه میگو بوشهری و میگو پلوی شیرازی و قلیه ماهی خوشمزه و مجلسی  و ماهی سوخاری با چیپس و سس تارتار و میگو پفکی  خوشمزه و مجلسی را ببینید

 

ماهی شکم پر

ماهی شکم پر

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر

  1. ماهی: ۲ تا 3عدد
  2. گشنیز: 500 گرم
  3. شنبلیله: کمی
  4. سیر تازه یا سیر خشک 6 عدد
  5. تمر هندی: یک بسته
  6. پیاز: یک عدد
  7. آبلیموی تازه: ۴ قاشق غذاخوری
  8. کره به میزان لازم
  9. زعفران دم کشیده : ۵ قاشق غذاخوری
  10. زردچوبه، فلفل  سیاه و قرمز و ادویه کاری به میزان لازم
ماهی شکم پر

ماهی شکم پر

طرز تهیه ماهی شکم پر

  • برای تهیه ماهی شکم پر ماهی مناسب و تازه انتخاب کرده و به خوبی تمیز کنید و روی دستمال قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود سپس چند برش ظریف روی ماهی بزنید و بعد داخل  ماهی و روی ماهی را با نمک و زرد چوبه و  فلفل  سیاه و قرمز و آبلیمو آغشته کرده و ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود.
  • در این مدت مواد داخل شکم ماهی را تهیه کنید به این صورت پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس سیر له شده  را به پیاز افزوده و با هم تفت دهید ، در ادامه سبزی ماهی که بسیار ریز خرد شده را اضافه کنید و خوب تفت دهید ، فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کنید و شیره تمر را روی مواد ریخته اجازه دهید بجوشد و آب آن جمع شود سپس کنار بگذارید تا سرد شود.
  • برای تهیه شیره تمر هندی مقداری آب جوش روی تمر ریخته و کمی صبر کنید سپس چنگ زده و از صافی رد کنید.
  • ماهی را از یخچال بیرون آورید و شکم آن را با مواد پر کنید . کف یک ظرف نچسب یا سینی فر را با کمی روغن چرب کرده، ماهی را در آن گذاشته و در فر قرار دهید تا با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزد .بعد  دو قاشق غذاخوری کره  آب شذه را با زعفران مخلوط کنید  ( زعفران طعم بینظیری به غذاهای دریای میدهد)پس از ۳۰ دقیقه ماهی را از فر بیرون آورده، مخلوط کره و زعفران رابا برس روی آن بمالید و دوباره ۱۰ دقیقه در فر بگذارید. شعله بالای فر را روشن کنید تا روی ماهی طلایی شود.
  • نکته برای اینکه  ماهی به کف ظرف نچسبد، کف سینی را یا کاغذ آلومینیوم بیندازید  یا سبزیجاتی مانند هویج، کرفس و پیاز، کف سینی چیده و ماهی را روی آن قرار دهید.
  • ماهی شکم پر را می‌توانید در تابه  تفلون هم سرخ کنید. برای این منظور سطح ماهی را با آرد و ادویه پوشانده و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید.
  • یا ماهی شکم پر را بین توری مخصوص کباب گذاشته و روی  زغال هم کباب کنید .
nan khamey

نکات مهم در پخت نان خامه ای /11 نکته مهم در پخت نان خامه ای

dampokhtak

طرز تهیه دمپختک تهرانی /یک غذای خوشمزه و مقوی بدون گوشت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا