طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه و ترد

چهارشنبه 27 فروردین 1404 آشپزی
میگو پفکی

میگو پفکی یکی از غذاهای دریایی خوشمزه است که علاوه بر طعم لذیذ، خواص زیادی نیز دارد. این غذا با میگو تهیه می‌شود و به عنوان یک پیش‌غذا یا خوراک اصلی سرو می‌شود. در این مقاله به شما آموزش می‌دهیم چگونه میگو پفکی را به بهترین شکل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه میگو پفکی

  • میگو: ۴۰۰ گرم
  • سیر له شده: دو حبه
  • زعفران و آرد: به میزان لازم
  • ماء الشعیر: نصف پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • روغن مایع: دو قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه میگو پفکی

برای تهیه میگو پفکی، ابتدا میگو را به صورت پاک شده خریداری کنید و رگ کمر آن را بگیرید. روی میگو مقداری نمک بپاشید و زیر و رو کنید تا نمک به همه جای میگو برسد. بعد از 30 دقیقه بشویید و اگر هوا گرم است در ظرفی سربسته قرار دهید و در یخچال بگذارید. سپس دوباره میگو را بشویید و در آبکش قرار دهید.

در این مرحله، سیر له شده، بیکینگ پودر، زعفران، ماء الشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را در یک ظرف مخلوط کرده و سپس آرد را به آرامی اضافه کنید تا غلیظ شود. میگوها را داخل مایه بگذارید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه درون مواد بماند.

در تابه‌ای مناسب، روغن ریخته و اجازه دهید خوب داغ شود، سپس میگوها را در روغن داغ سرخ کنید.

در نهایت میگوها را در ظرف بچینید و با خیارشور، چند برگ سبزی خوردن و ترشی کلم بنفش تزیین کنید. با سس تارتار سرو کنید. دستور تهیه این سس را در مقاله ماهی سوخاری و چیپس یا سس تارتار ببینید.

نکته

زعفران طعم میگو را بینظیر خوشمزه می‌کند. همچنین میگوهای تازه را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنید.

کیک زبرا

طرز تهیه کیک زبرا خوشمزه و ساده

شکلات و پاستیل پوست پرتقال

طرز تهیه پوست پرتقال شکلاتی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا