طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه و مجلسی

چهارشنبه 5 آذر 1399 آشپزی
میگو پفکی

میگو پفکی

در بین غذاهای دریایی  میگو هم خوشمزه است و هم خواص زیاد ی دارد  و مزاج آن گرم است .که در  مقاله قبلی درباره خواص میگو  کامل توضیح دادیم و طرز تهیه دوپیاره میگو بوشهری و میگو پلوی شیراز ی را توضیح دادیم حتما  ببیند. در پخت میگو به مواردی که در زیر اشاره می کنیم  دقت کنید تا میگوی شما ترد و خوشمزه شود

مواد لازم برای تهیه  میگو پفکی

  1. میگو : ۴۰۰ گرم
  2. سیر له شده : دو حبه
  3. زعفران و آرد : به میزان لازم
  4. ماء الشعیر : نصف پیمانه
  5. بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری
  6. روغن مایع : دو قاشق غذا خوری
  7. نمک و فلفل : به میزان لازم

روش تهیه میگو پفکی 

برای تهیه میگو پفکی .میگو  را به صورت پاک شده خریداری کنید (چون پاک کردن آن را همه نمی توانند انجام دهند )و رگ کمر آن را بگیرید و روی ان مقداری نمک ریخته و زیر و رو کنید تا نمک به همه جای میگوبرسد و بعد از 30 دقیقه بشویید اکر هوا گرم بود در ظرف سربسته قرار دهید و در یخچال قرار دهید  بعد از 30 دقیقه ان را کامل ببشویید و در آبکش  ریخته کنار بگذارید. با این گار بوی بد میگو از بین می رود

 در این مرحله  در ظرف مناسب سیر  له شده ، بیکینگ پودر ، زعفران ، ماء الشعیر ، روغن مایع ، نمک و فلفل را مخلوط کرده . سپس آرد را کم کم آضافه کنید تا غلیظ شود وغلظت آن مثل  ماست شود. میگو ها را داخل مایه گذاشته و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه درون مواد بماند.

در تابه  تفلون روغن ریخته اجازه دید خوب داغ شود  سپس میگوها را در  روغن داغ سرخ کنید.

درون ظرف بچینید و با خیارشور و چند برگ سبزی خوردن  و  ترشی کلم بنفش آن را تزیین کنید.  و با سس تارتار میل کنید دستو پخت این سس که با  غذایهای دریایی خیلی خوشمزه است را در مقاله

ماهی سوخاری  و چیپس یا سس تارتار ببینید

نکته

 زعفران طعم ماهی و میگو را بینظیر خوشمزه می کند.

ماهی و میگو تازه  از جای مطمئن خریداری کنید ..

درست کردن رب انار خانگی

شکلات و پاستیل پوست پرتقال

طرز تهیه پوست پرتقال شکلاتی / پاستیل پوست پرتقال

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا