میگو پفکی یکی از غذاهای دریایی خوشمزه است که علاوه بر طعم لذیذ، خواص زیادی نیز دارد. این غذا با میگو تهیه میشود و به عنوان یک پیشغذا یا خوراک اصلی سرو میشود. در این مقاله به شما آموزش میدهیم چگونه میگو پفکی را به بهترین شکل تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه میگو پفکی
- میگو: ۴۰۰ گرم
- سیر له شده: دو حبه
- زعفران و آرد: به میزان لازم
- ماء الشعیر: نصف پیمانه
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
- روغن مایع: دو قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه میگو پفکی
برای تهیه میگو پفکی، ابتدا میگو را به صورت پاک شده خریداری کنید و رگ کمر آن را بگیرید. روی میگو مقداری نمک بپاشید و زیر و رو کنید تا نمک به همه جای میگو برسد. بعد از 30 دقیقه بشویید و اگر هوا گرم است در ظرفی سربسته قرار دهید و در یخچال بگذارید. سپس دوباره میگو را بشویید و در آبکش قرار دهید.
در این مرحله، سیر له شده، بیکینگ پودر، زعفران، ماء الشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را در یک ظرف مخلوط کرده و سپس آرد را به آرامی اضافه کنید تا غلیظ شود. میگوها را داخل مایه بگذارید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه درون مواد بماند.
در تابهای مناسب، روغن ریخته و اجازه دهید خوب داغ شود، سپس میگوها را در روغن داغ سرخ کنید.
در نهایت میگوها را در ظرف بچینید و با خیارشور، چند برگ سبزی خوردن و ترشی کلم بنفش تزیین کنید. با سس تارتار سرو کنید. دستور تهیه این سس را در مقاله ماهی سوخاری و چیپس یا سس تارتار ببینید.
نکته
زعفران طعم میگو را بینظیر خوشمزه میکند. همچنین میگوهای تازه را از فروشگاههای معتبر خریداری کنید.
ارسال دیدگاه