طرز تهیه کیک زبرا خوشمزه و ساده

چهارشنبه 27 فروردین 1404 آشپزی
کیک زبرا

کیک زبرا جزء دسرهای خوشمره است که اکثر افراد بخصوص بچه‌ها آن را خیلی دوست دارند. در این روزهای قرنطینه پخت کیک‌های خانگی تا حدی شما را مشغول می‌کند. پس دست به کار شوید و این کیک خوشمزه را بپزید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. کیک زبرا جز کیک‌های خوشمزه است که برای صبحانه و عصرانه عالی است و راه‌راه‌های شکلاتی آن باعث متفاوت شدن آن با سایر کیک‌های خانگی می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کیک زبرا

برای 6 نفر:

  • آرد گندم مخصوص شیرینی‌پزی: ۲٫۵ پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • شکر: ۱ پیمانه
  • شیر: ۱ پیمانه
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک زبرا

برای پخت کیک‌ها همیشه فر را ۱۵ دقیقه قبل روی درجه حرارت ۱۸۰ روشن کنید. قالب مورد نظر را آماده کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید یا قالب را چرب کرده و آرد بپاشید و کنار بگذارید.

مواد اولیه کیک را ۳۰ دقیقه قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید چون هر چه آرد نرم‌تر شود بافت کیک بهتر می‌شود. آرد را کنار بگذارید.

در یک ظرف مناسب تخم‌مرغ‌ها و شکر و وانیل را ریخته و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن خوب هم بزنید تا مواد کشدار و سفید شوند. روغن مایع را کم کم از کناره ظرف اضافه و هم زدن را ادامه دهید. سپس شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و هم‌زن را خاموش کنید.

دو قاشق غذاخوری از آردی که در مرحله اول الک کردید بردارید. بقیه آرد را کم کم به مخلوط شیر و تخم‌مرغ اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی در یک جهت مخلوط کنید تا مایه کیک یک دست شود.

مایه کیک را دو قسمت کنید. دو قاشق آرد را که برداشتید به نیمی از مایه کیک اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. به نیمه دیگر دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

قالب آماده‌شده را آورده و یک ملاقه از مایه سفید و یک ملاقه از مایه کاکائویی ریخته و به همین ترتیب ادامه دهید تا مایه کیک شما تمام شود.

قالب را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا کیک بپزد. بعد از این مدت پخت آن را با فرو بردن سیخ چوبی امتحان کنید. اگر سیخ تمیز بیرون آمد کیک آماده است و اجازه دهید کیک خنک شود، از قالب بیرون آورده و برش دهید.

نکته

برای اینکه کیک شما بافت نرم داشته باشد حتماً آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید که تاثیر زیادی در پخت کیک دارد.

انار 2

چرا رب انار خانگی بهتر است؟

میگو پفکی

طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه و ترد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا