طرز تهیه کیک زبرا/ کیک خوشمزه صبحانه وعصرانه

پنج‌شنبه 6 آذر 1399 آشپزی
کیک زبرا

کیک زبرا

 کیک جزء دسرهای خوشمره است که اکثر افراد  بخصوص بچه ها  آن را خیلی دوست دارند .در این روزهای قرنطینه پخت کیک های خانگی تا حدی شما را مشعول می کند. پس دست بکار شید و این کیک خوشمزه را بپزید و در کنار خانواده از خوردن آن  لذت ببرید.کیک زبرا جز کیک های خوشمزه است که برای صبحانه و عصرانه عالی است  و راه راه های شکلاتی آن باعث متفاوت شدن آن با سایر کیک‌های خانگی می‌شود. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کیک ارده وشیره که کیکی مقوی و خوشمزه است و کیک تابه ای کرم دار و کیک ماست و کیک خرمالو و… آموزش دادیم .

مواد لازم  برای تهیه کیک زبرا

برای 6 نفر

  1.   آرد گندم  مخصوص شیرینی پزی  ۲٫۵ پیمانه
  2. تخم مرغ 3 عدد
  3. وانیل نصف قاشق چای خوری
  4. شکر ۱ پیمانه
  5. شیر ۱ پیمانه
  6. روغن مایع نصف پیمانه
  7. پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  8. بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک زبرا

برای پخت کیک ها همیشه فر را 15 دقیقه قبل  روی درجه حرارت 180روشن کنید.

قالب مورد نظر را نیز آماده کنیدو کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید یا قالب را چرب کرده و آرد بپاشید و کنار بگذارید.

مواد اولیه کیک را 30  دقیقه قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند .

آرد و بکینگ پودر را سه 3 بار الک کنیدچون هر چه آرد نرم تر شود بافت کیک بهتر می شود. آرد را کنار بگذارید

در یک ظرف مناسب تخم مرغها و شکر و وانیل  را ریخته و به مدت 5 تا 7 دقیقه با دور تند همزن خوب هم زده تا مواد کشدار و سفید شوند .روغن مایع را کم کم از از کناره ظرف اضافه و هم زدن را ادامه دهید سپس شیر را اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید و هم زن را خاموش کنید .

۲ قاشق غذاخوری از آردی که در مرحله اول الک کردید بردارید.

بقیه  آرد را کم کم به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی  در یک جهت مخلوط کنید تا مایه کیک یک دست شود  .

مایه کیک را دو قسمت کنید  دو قاشق آرد را که برداشتید به نیمی از مایه کیک اضافه کنید و  به خوبی  مخلوط کنید.به نیمه دیگر دو قاشق غدا خوری پودر کاکائو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .

قالب آماده شده را آورده و و یک ملاقه ار مایه سفید و یک ملاقه از مایه کاکائوی ریخته به همین ترتیب ادامه دهید تا مایه کیک شما تمام شود.

قالب را در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بگذارید تا کیک بپزد بعد از این مدت   پخت آن را با فرو بردن سیخ چوبی امتحان کنید .اگر سیخ تمیز بیرون آمد کیک آماده است و اجازه دهید کیک خنک شود از قالب بیرون آورده  و برش دهید

نکته

برای اینکه کیک شما بافت نرم داشته باشد و حتما آرد و بیکینک پودر را سه بار الک کنید که تاثیر زیادی در پخت کیک دارد.

طرز تهیه ذرت پنیری خوشمزه با طعم بی نظیر

درست کردن رب انار خانگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا