چرا رب انار خانگی بهتر است؟

چهارشنبه 27 فروردین 1404 آشپزی
انار 2

با وجود رب انار خانگی، شما می‌توانید از طعمی تازه و طبیعی در غذاهای خود لذت ببرید. درست کردن رب انار خانگی بسیار ساده است و می‌توانید آن را مطابق با سلیقه خود تهیه کنید، به خصوص در فصل انار که میوه‌ها تازه و با کیفیت هستند.

مواد مورد نیاز :

  • انار ترش: ۸ کیلوگرم
  • آب: ۳ پیمانه
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری

رب انار خانگی

طرز تهیه و دستور پخت رب انار:

  1. انار ها را به خوبی دونه کنید و پوسته سفید آن را جدا کنید. مقداری آب به همراه دانه ها در قابلمه بریزید و پس از ۴۰ دقیقه جوشیدن، دانه ها را با گوشت کوب له کنید.
  2. آب انار را صاف کنید و هسته‌ها را جدا کنید. آب انار را چند بار آبکش کنید تا مطمئن شوید هسته‌ای باقی نمانده است.
  3. آب انار را در قابلمه میریزیم و هم میزنیم تا به غلظت کافی برسد و نمک را اضافه کنید.

رب انار خانگی

نکاتی درباره درست کردن صحیح رب انار:

  • به ازای هر ۸ کیلوگرم انار ابدار می‌توان یک کیلوگرم رب انار گرفت.
  • رب انار را غلیظ‌تر بگیرید تا مدت زمان بیشتری سالم بماند.
  • برای صرفه‌جویی در هزینه، از انار‌های شکسته و کوچک استفاده کنید.
Screenshot ۲۰۲۰ ۱۱ ۲۶ ۲۲ ۲۲ ۳۴

طرز تهیه ذرت پنیری خوشمزه و دلچسب

کیک زبرا

طرز تهیه کیک زبرا خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا