چرا رب انار خانگی بهتر است؟
با وجود رب انار ها با برند های مختلف در بازار میدانیم ناخالصی هایی در انها وجود دارد .پس با این وجود درست کردن رب انار خانگی به نفع ما است مخصوصا حالا که فصل انار است میتوانید به راحتی رب انار را در منزل تهیه کنید پس با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز :
- انار ترش: ۸ کیلوگرم
- آب: ۳ پیمانه
- نمک: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت رب انار:
1- انار ها را به خوبی و با دقت دونه کنید و حواستان باشد پوسته سفید ان را هم جدا کنید. مقداری اب به همراه دانه ها در قابلمه بریزید بعد از 40 دقیقه جوشیدن همان طور که انار ها میجوشند انها را با گوشت کوب له کنید.
2- سپس از یک ظرف بزرگ برای جمع اوری اب انار استفاده می کنیم و با یک ابکش اب انار را صاف می کنیم.دانهها را درون آبکش خوب له کنید تا فقط هستههای دانهها روی آبکش باقی بماند.
حالا هسته ها را جدا و اب انار را چند بار ابکش می کنیم تا مطمئن شویم هسته ای وارد ان نشده است.
3- اب انار را در قابلمه میریزیم و به کمک کفگیر کف سفید جمع شده روی اب انار را جمع کرده و بعد ان را انقدر هم میزنیم تا به غلظت کافی برسد و به حالت رب دربیاید و در اخر نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
نکاتی درباره درست کردن صحیح رب انار:
1- به ازای هر 8 کیلوگرم انار ابدار میتوان یک کیلو گرم رب انار گرفت.
2- برای اینکه رب انار مدت زمان بیشتری سالم بماند و دیر تر خراب شود ان را غلیظ تر بگیرید.
3- برای صرفه جویی در هزینه بهتر است از انارهای شکسته و کوچک استفاده کرد که ارزان تر است و ربطی به کیفیت رب انار ندارد مهم ان است که انار ابدار و قرمز رنگ باشد در نتیجه دانه انار نباید کهنه، فاسد و خراب، سفید یا قهوهای رنگ و خشک باشد.
ارسال دیدگاه