با وجود رب انار خانگی، شما میتوانید از طعمی تازه و طبیعی در غذاهای خود لذت ببرید. درست کردن رب انار خانگی بسیار ساده است و میتوانید آن را مطابق با سلیقه خود تهیه کنید، به خصوص در فصل انار که میوهها تازه و با کیفیت هستند.
مواد مورد نیاز :
- انار ترش: ۸ کیلوگرم
- آب: ۳ پیمانه
- نمک: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت رب انار:
- انار ها را به خوبی دونه کنید و پوسته سفید آن را جدا کنید. مقداری آب به همراه دانه ها در قابلمه بریزید و پس از ۴۰ دقیقه جوشیدن، دانه ها را با گوشت کوب له کنید.
- آب انار را صاف کنید و هستهها را جدا کنید. آب انار را چند بار آبکش کنید تا مطمئن شوید هستهای باقی نمانده است.
- آب انار را در قابلمه میریزیم و هم میزنیم تا به غلظت کافی برسد و نمک را اضافه کنید.
نکاتی درباره درست کردن صحیح رب انار:
- به ازای هر ۸ کیلوگرم انار ابدار میتوان یک کیلوگرم رب انار گرفت.
- رب انار را غلیظتر بگیرید تا مدت زمان بیشتری سالم بماند.
- برای صرفهجویی در هزینه، از انارهای شکسته و کوچک استفاده کنید.
ارسال دیدگاه