ذرت پنیری یکی از میان وعدههای خوشمزهای است که بیشتر افراد طعم آن را دوست دارند. این غذا که شبیه به ذرت مکزیکی است، با سسهای مختلفی سرو میشود. در این مقاله طرز تهیه آن را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه ذرت پنیری
- ذرت 3 پیمانه
- قارچ خرد شده یک پیمانه
- پودر سیر 1/3 قاشق چای خوری
- آبلیمو ترش 1/5 قاشق غذاخوری
- پودر آویشن 1/2 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- پودر پیاز 1/3 قاشق چای خوری
- مواد لازم برای سس پنیری
- آرد 1 قاشق غذاخوری
- کره 1 قاشق غذاخوری
- پنیر چدار ورقهای 7 عدد
- شیر 1/5 لیوان
- سس فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
چگونه ذرت پنیری خوشمزه تهیه کنیم؟
ابتدا در قابلمهای مناسب آب را به جوش آورده و ذرت را به آب جوش اضافه کنید و 15 دقیقه اجازه دهید تا بپزد. بعد از پخت، آبکش کنید تا آب اضافه آن خارج شود و کنار بگذارید.
قارچ را شسته و پوست آن را بگیرید و خرد کنید. قابلمهای را تا نیمه پر از آب کنید و اجازه دهید بجوشد. سپس توری بخارپز را درون آن قرار دهید و قارچ و ذرت را درون توری ریخته و در قابلمه را بگذارید تا بخارپز شوند.
در حین بخارپز شدن، سس را آماده کنید. ماهیتابهای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را اضافه کنید. وقتی کره آب شد، آرد را اضافه کنید و اجازه دهید آرد تفت بخورد. سپس شیر را اضافه کرده و مدام هم بزنید تا مایع غلیظ و یک دست شود. بعد ورقههای پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر آب شود. سس فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید و سس آماده است.
یک ظرف پیرکس مناسب بردارید و روی کتری در حال جوش قرار دهید و کره را داخل ظرف ریخته تا آب شود. سپس مخلوط قارچ و ذرت بخارپز را اضافه کنید و پودر پیاز، پودر آویشن، پودر سیر و نمک را نیز به مواد اضافه کنید. آبلیمو ترش تازه را به مواد اضافه کرده و سس پنیری را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید. ذرت پنیری آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید و کمی آویشن روی آن بپاشید. نوش جان!
نکته
- برای شستن قارچ، آن را در آب نریزید بلکه تکتک در دست شسته و روی دستمال آشپزخانه بگذارید.
- میتوانید در تهیه ذرت پنیری از کنسرو ذرت استفاده کنید.
ارسال دیدگاه