طرز تهیه پوست پرتقال شکلاتی / پاستیل پوست پرتقال

چهارشنبه 5 آذر 1399 آشپزی
شکلات و پاستیل پوست پرتقال

 پوست پرتقال شکلاتی

این شکلات طعم خاص و بی نظیری دارد و تهیه آن بسیار ساده است و جزء تنقلات سالم برای  بچه ها است . وتهیه آن در منزل بسیار با صرفه است می توانید آماده آن از مغازه های خشکبار فروشی بخرید .   پوست پرتقال شکری شکلاتی ، طعمی عالی داشته و جایگزین خیلی خوبی برای شکلات است، البته برای تهیه آن باید سعی کنید به خوبی تلخی پوست  را بگیرید . برای تهیه پرتقال شکلاتی  از پرتقالهایی استفاده کنید که پوست ضخیمی داشته باشد   چون وقتی شکری شوند بافتی پاستیلی خوشمزه ای  خواهند داشت . می توانید از پوست گریپ فروت ، لیمو ،نارنگی هم استفاده کرد

مواد لازم برای تهیه پوست  پرتقال شکلاتی

  1. پوست پرتقال  خلال  شده ۴-۵ عدد
  2. شکر ۲ پیمانه
  3. شکلات تخته ای به میزان لازم
  4. آب ۲ پیمانه
  5. شکر اضافه به میزان لازم
  6. وانیل به میزان لازم

طرز تهیه پوست  پرتقال شکلاتی

پرتقال های را که مصرف کردید پوست آن را دور نریزید. پوست پرتقال هاتون را به شکل خلالهای بلند برش بزنید یا می توانید اون لایه سفید پشت پوست پرتقالهاتون را بگیرید تا برشهای پرتقالیتون در نهایت خشک و شکننده شوند.و یا  نه تنها سفیدی ها رو نگیرید بلکه به عمد از پرتقالهایی که پوستی ضخیم تر و گوشتی تر دارند هم استفاده کنید تا در نهایت شکلات پوست پرتقال که خواهید داشت کمی نرم باشه.

اول باید توی یک قابلمه آب  را جوش آورده  و وقتی جوشید  پوست  پرتقال ها را اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه آبکش کنید و این کار رو سه مرتبه تکرار کنید.در محله آخر پوست پرتقال را بچشید اگر تلخ بود دوباره تکرار کنید تا طعم تلخی آن کامل از بین برود.
سپس  برای 2 تا 3 ساعتی پرتقالهاتون رو توی آب سرد بگذارید.و در نهایت آبکش کنید.

در این مرحله  شکر و آب را جوشانده و پوست پرتقال ها را به شهد اضافه کنیدو حدود ۳۰-۴۰ دقیقه پوست پرتقالهاتون توی شهد بجوشانید و بعد بگذارید شهد اضافه ای آن بره و روی یک توری یا سینی بچینید تا ۷-۸ ساعت یا یک شب  تا خشک شود وحالت چسبندگی به خود بگیرد
حالا  مخلوط شکر و وانیل را در ظرفی بریزید و خلالهای را داخل آن ریخته در ظرف را ببندید و تکان دهید تا  خلال پرتقالتون شکری شود.می توانید به همین صورت استفاده کنیدو کنار چای سرو کنید

اما وقتی خوشمزه تر می شه که شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید و نصف خلالها شکری  را توی شکلات بزنید و روی کاغذ روغنی بگذارید تا خشک بشه و بعد توی ظرف در دار نگهداری کنید.

نکته

بازدیدکنندگان : ۷ نفر
میگو پفکی

طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه و مجلسی

 این مواد غذایی را به هیج وجه دوبار گرم نکنید

7 غذایی که هرگز نباید آنها را دوباره گرم کنید!

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi