طرز تهیه پوست پرتقال شکلاتی خوشمزه و ساده

چهارشنبه 27 فروردین 1404 آشپزی
شکلات و پاستیل پوست پرتقال

پوست پرتقال شکلاتی یک تنقلات سالم و لذیذ است که تهیه آن بسیار آسان و سریع می‌باشد. این دسر خوشمزه به عنوان جایگزینی برای شکلات استفاده می‌شود و طعمی عالی دارد. پوست پرتقال شکلاتی علاوه بر طعم فوق العاده، یک گزینه سالم برای بچه‌ها نیز محسوب می‌شود.

مواد لازم برای تهیه پوست پرتقال شکلاتی

  • پوست پرتقال خلال شده ۴-۵ عدد
  • شکر ۲ پیمانه
  • شکلات تخته‌ای به میزان لازم
  • آب ۲ پیمانه
  • شکر اضافه به میزان لازم
  • وانیل به میزان لازم

طرز تهیه پوست پرتقال شکلاتی

پوست پرتقال‌ها را به صورت خلال‌های بلند برش بزنید. ابتدا باید در یک قابلمه آب را جوش آورده و پوست پرتقال‌ها را اضافه کنید. پس از ۵ دقیقه آبکش کنید و این کار را سه مرتبه تکرار کنید. در پایان، پوست پرتقال‌ها را در آب سرد قرار دهید و سپس آبکش کنید.

در این مرحله شکر و آب را بجوشانید و پوست پرتقال‌ها را به شهد اضافه کنید. به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه بجوشانید و سپس آن را روی یک توری قرار دهید تا خشک شود. بعد از خشک شدن، می‌توانید آن را در مخلوط شکر و وانیل بغلتانید.

برای خوشمزه‌تر شدن این دسر، شکلات را به روش بن‌ماری ذوب کرده و سپس خلال‌ها را درون آن بزنید. در نهایت آنها را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا خشک شوند و سپس در ظرف دربسته نگهداری کنید.

نکته

مهمترین نکته در تهیه پوست پرتقال شکلاتی این است که تلخی پوست پرتقال به خوبی گرفته شود. همچنین می‌توانید به جای شکلات، پوست پرتقال را در شکر بغلتانید و پاستیل پرتقال شکری تهیه کنید.

میگو پفکی

طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه و ترد

PIZZA

طرز تهیه چیپس پیتزا خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا