فیش اند چیپس کلاسیک یک غذای انگلیسی است که اکثر افراد به آن علاقه زیادی دارند. در این روزها که رفتن به رستوران امکان پذیر نیست، این غذای فیش اند چیپس خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نکته مهم در پخت غذاهای دریایی تازه بودن مواد اولیه مثل ماهی و میگو و خوب مزه دار کردن آنها است.
مواد لازم برای تهیه فیش اند چیپس
- آرد: 55 گرم
- نشاسته ذرت: 55 گرم
- بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- دلستر کلاسیک: یک سوم فنجان
- آب گازدار: یک سوم فنجان
- فیله ماهی: چهار عدد
- سیبزمینی: 1 کیلو
- روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه فیش اند چیپس
درون کاسهای متوسط آرد را با نشاسته ذرت و بیکینگ پودر مخلوط کنید. کمی روی آن نمک و فلفل بپاشید و با هم مخلوط کنید. سپس دلستر را کم کم اضافه کنید و با استفاده از هم زن دستی ، آرد را هم بزنید. حالا آب گازدار را اضافه کنید و مدام هم بزنید. سپس مایه به دست آمده را به مدت حدودا 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال بگذارید.
سیبزمینیها را بشویید و پوست بکنید، آنها را به صورت خلالی خرد کنید. خلالهای سیبزمینی را درون آبکش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید.
داخل قابلمه، مقداری آب سرد بریزید و خلالها سیبزمینی را داخل آن بریزید و اجازه دهید به آرامی بجوشد (حدودا 3 دقیقه)
بعد داخل آبکش بریزید، چند دستمال در بشقاب انداخته و خلالها را روی آن بچینید و در یخچال بگذارید.
فیله ماهیها را هم روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا آبشان خوب گرفته شود، کمی روی آنها نمک و فلفل بپاشید.
در ماهیتابه نچسب روغن بریزید و صبر کنید تا گرم شود سپس خلالهای سیبزمینی را در آن بریزید تا زمانی که طلایی شوند سرخ کنید، هم زمان فیله ماهی ها را سرخ کنید.
دو قاشق غذاخوری آرد درون بشقاب بریزید، فیله ها را در آن بغلتانید. آرد اضافی را از روی آنها بتکانید. سپس دو طرف آنها را به مایهای که آماده کرده بودید، آغشته کنید. در ماهی تابه ای که روغن ریختید و گرم شده به آرامی هر تکه از فیلهها را تا زمانیکه مایه روی آن ترد و طلایی شود؛ سرخ کنید. هر از گاهی فیلهها را برگردانید تا هردو طرف به صورت یکسان سرخ شود.
بعد از آنکه به خوبی سرخ شدند آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
فیش اند چیپس انگلیسی شما آماده است، آن را در ظرف دلخواه سرو کنید و لذت ببرید.
ارسال دیدگاه