سس باربیکیو
غذاهای گوشتی که بر روی حرارت آتش تهیه می شوند وطعم دودی دارند و معمولا در فضای باز انجام می گیرد.برای خوشمزه تر شدن این غذاها آنها را در سس مخصوص می خوابانند تا خوشمزه تر شود که از جمله سس های خوشمزه سس باربیکیو است که به صورت آماده در بازار است .و شما می توانید با این روش که ما توضیح می دهیم این سس خوشمزه را در خانه تهیه کنید و کباب های خوشمزه بپزید.
مواد لازم جهت تهیه سس باربیکیو
پیاز رنده شده 2 عدد
سیر له شده ۴ حبه
عصاره مرغ یک عدد
سس گوجه فرنگی یک پیمانه
پودر پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
خردل 1 قاشق غذاخوری
برگ بو 2 پر
نمک به میزان لازم
شکر 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز یا فلفل سیاه 1قاشق چایخوری
سرکه شش قاشق غذاخوری
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
روغن 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس باربیکیو
برای تهیه این سس می توانید برای خوش رنگ شدن سس شکر را کاراملی کنید ولی زیاد نسوزد که باعث تلخی سس می شود برای تهیه کارامل شکر کافی است مقداری شکر را با کمی آب در تابه کوچکی روی آتش ملایم ذوب کنید. تابه را مدام حرکت دهید تا همه جای شکر ذوب شده. این کار را آنقدر ادامه دهید تا شکر کاراملی شود.
حال کره و روغن را روی آتش ملایم داغ کنید؛ پیاز را در آن تفت بدهید تا طلایی شود. سیر را اضافه کنید و تفت دهید. بقیه مواد را را هم در تابه بریزید و هم بزنید شکر کآرامی را نیز اضافه کنید. سپس در تابه را ببنید و آتش را کم کنید تا مواد سس برای 10 دقیقه دیگر در کنار هم بپزند. اگر در این فاصله نیاز شد، کمی آب جوش به مواد اضافه کنید.
برگ بو را از قابلمه خارج کنید. این سس را در یخچال نگهدارید و هر بار کمی از آن را گرم کرده و روی کباب یا غذاهای دیگر بریزید.
اگه به غداهای کبابی علاقه دارید کباب بال مرغ بوفالو وینگز که غذای مورد علاقه خیلی از سلبریتی ها است را امتحان کنید.
ارسال دیدگاه