شیرینی پفکی گردویی یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب است که به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد. این شیرینی با طعمی لطیف و خوشمزه، مناسب دورهمیهای خانوادگی در روزهای خانهنشینی است. بعد از پخت، ممکن است وسط این شیرینی نرم و مرطوب به نظر برسد، اما این کاملاً طبیعی است و با گذشت زمان در محیط آشپزخانه خشک میشود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی گردویی
- پودر قند 75 گرم
- پودر پسته برای تزیین
- زرده تخممرغ 3 عدد
- پودر هل 1/4 قاشق چای خوری
- آبلیمو ترش 1/4 قاشق چای خوری
- وانیل یک پیس
- آرد سفید 1 قاشق چای خوری
- گردوی ریز خرد شده 100 گرم
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی
ابتدا سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و کنار بگذارید. فر را روشن کنید تا گرم شود، روی درجه حرارت 130 الی 150 درجه سانتیگراد. حال مایه شیرینی را آماده کنید. زردههای تخممرغ را به همراه وانیل و پودر قند داخل یک کاسه میریزیم و با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
در این مرحله، آب لیمو ترش و پودر هل را اضافه میکنیم. علت اضافه کردن آب لیمو تعادل در طعم شیرینی پفکی گردویی است که زیاد شیرین نشود. سپس با همزن کمی هم زده تا مخلوط شوند. این شیرینی را بدون آرد تهیه میکنند، ولی برای ضخیم شدن شیرینی کمی آرد اضافه میکنیم. همزن را کنار گذاشته و گردوی خرد شده را اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم.
از مایه شیرینی با قاشق چایخوری برمیداریم و روی کاغذ روغنی میریزیم به فاصله حدود ۲ سانتیمتر و با کف قاشق کمی روی مایه را فشار میدهیم. روی آنها کمی پودر پسته میریزیم و سپس سینی را داخل فر قرار میدهیم. به مدت 15 دقیقه با دمای 150 درجه تا شیرینیها بپزند. پس از اینکه شیرینیها به طور کامل پخته شدند، وسط آنها کمی شل است که بعد از سرد شدن سفت میشود.
نکته
حتماً با استفاده از یک قاشق بسیار کوچک و در اندازهی کم از مایهی شیرینی بردارید و روی کاغذ روغنی با فاصله 2 سانتیمتر بریزید چون حجم شیرینی دو برابر میشود.
ارسال دیدگاه