شیرینی پفکی گردویی+طرزتهیه

چهارشنبه 28 آبان 1399 آشپزی
شیرینی پفکی گردویی

شیرینی پفکی گردویی

شیرینی پفکی گردویی جزء شیرینی های خوشمزه است که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید و در این روزها که بیشتر در خانه هستید این شیرینی ساده را تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید . وسط اين شيرينى بعد از پخت ممكنه نرم و مرطوب بنظر بياد، كاملاً طبيعيی است  کمی که  تو محيط آشپزخونه بمونه خشك ميشه. پس بيشتر از زمانى كه گفته شده  در فر نزارید.

در مقاله قبلی شیرینی لطیفه و   شیرینی نارگیلی  که بسیار خوشمزه و مجلسی هستند را آموزش دادیم طرز تهیه آن را ببینید.

ر

مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی گردویی

  • پودر قند 75 گرم
  • پور پسته برای تزیین
  • زرده تخم‌مرغ  3 عدد
  • پودر هل 1/4 قاشق چای خوری
  • آبلیمو ترش 1/4 قاشق چای خوری
  • وانیل  یک پیس
  • آرد سفید 1 قاشق چای خوری
  • گردوی ریز خرد شده 100 گرم

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

ابتدا سینی فر را با کاغد روغنی پوشانده و کنار بگذارید.

فر را نیز روشن کنید تا گرم شود .روی درجه حرارت 130 الی 150 درجه سانتی گراد.

حال مایه شیرینی را آماده کنید. زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و پودر قند داخل یک کاسه  می ریزیم و با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود .(  حتما از همزن برقی استفاده کنید. )

در این مرحله آب لیمو ترش و پودر هل را اضافه می کنیم  علت اضافه کردن آب لیمو تعادل در طعم شیرینی است که زیاد شیرین نشود .و با همزن کمی هم زده تا مخلوط شوند

این شیرینی را  بدون آرد تهیه می کنند ولی برای ضخیم شدن شیرینی کمی آرد اضافه می کنند. هم زن را کنار گذاشته و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا گردو ها با مایه شیرینی مخلوط شوند.

از مایه شیرینی با قاشق چای خوری بر می داریم و روی کاغذ روغنی می ریزیم به فاصله حدودا ۲ سانتیمتر و با کف قاشق کمی روی مایه را فشار می دهیم تا کمی پهن شوند و روی آن ها کمی پودر پسته می ریزیم، سپس سینی را داخل فر قرار می دهیم. به مدت 15 دقیقه با دمای 150 درجه تا شیرینی ها بپزد پس از اینکه شیرینی ها به طور کامل پخته شدند وسط آن ها کمی شل است، که بعد از سرد شدن سفت می شود  شیرینی ها را  در ظرف در بسته در جای  خشک و خنک قرار می دهیم.

نكته

حتماً با استفاده از يك قاشق بسيار كوچك و در اندازه ى كم از مايه ى شيرينى برداريد و روى كاغذ روغنى با فاصله 2 سانتی متر بریزید  چون حجم شیرینی دو برابر می شود.

سس باربیکیو

طرز تهیه سس باربیکیو/سس خوشمزه برای کباب مرغ

نان شکم پر

نان شکم پر / نان شکم پر مکزیکی +طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا