کافه گلاسه یکی از نوشیدنیهای بسیار محبوب در روزهای گرم تابستان است که طعمی دلپذیر و خنککننده دارد. امروز در این مقاله، طرز تهیه کافه گلاسه کلاسیک را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید آن را در خانه تهیه کرده و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کافه گلاسه
- 4 قاشق چایخوری پودر قهوه
- 400 سی سی شیر
- 200 گرم بستنی
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- سس شکلات و رنده شکلات جهت تزیین
طرز تهیه کافه گلاسه
- ابتدا قهوه ترک یا اسپرسو تهیه کنید و به شیر اضافه کنید یا قهوه را با شیر و شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. نباید بجوشد! بگذارید 10 تا 20 دقیقه بماند. سپس دوباره بجوشانید، وقتی خنک شد، قهوه را صاف کنید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
- لیوانهایی که از قبل در یخچال قرار دادهاید را بردارید و با سس شکلات درون لیوان طرح بکشید و تا نصف لیوان را قهوه و شیر خنکشده بریزید. در هر لیوان یک تا دو اسکوپ بستنی قرار دهید. روی بستنی را با شکلات رنده شده، گیلاس کنسرو شده یا توت تازه تزئین کنید. همچنین میتوانید با اسپری خامه تزئین کنید و روی آن را با سس شکلات تزیین کرده و با نی سرو کنید.
نکته
این نوشیدنی باید سرد سرو شود، بنابراین بعد از درستکردن شیر و قهوه آن را در یخچال قرار دهید. همچنین قهوه اسپرسو برای کافه گلاسه بهترین گزینه است. میتوانید از کمی وانیل استفاده کنید یا از بستنی وانیلی برای تهیه کافه گلاسه استفاده کنید و شکر را نیز میتوانید حذف کنید.
ارسال دیدگاه