طرز تهیه سوپ گشنیز با ماست /سوپ خوشمزه ترکی

یکشنبه 25 آبان 1399 آشپزی
سوپ گشنیز

سوپ گشنیز با ماست

سوپ گشنیز یکی از انواع سوپ های خوشمزه است  که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای سلامتی نیز مفید است برای سرماخوردگی و آنفولانزا   نیز از این سوپ استفاده می کنند.  در زیر به طور خلاصه خواص گشنیز  را بیان کردیم

در بخش آشپزی دایان طرز تهیه سوپ گشنیز  با ماست را ببینید.و در قسمت قبلی طرز تهیه آش شلغم(شوربا شلغم ) که خاصیت زیادی دارد را آموزش دادیم در صورت تمایل طرز تهیه آن را مشاهده کنید.

خواص گشنیز

خواص گشنیز

سبزی گشنیز حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.سبزی گشنیز به عنوان داروی  معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا  است

 

  •  گشنیز خاصیت ضدنفخ و اشتهاآوری دارد.
  • گشنیز مانع ترش شدن غذا در معده میشود همچنین درد صفرا را تا حد بسیار زیادی تسکین می دهد.در سبزی خوردن این سبزی پرخاصیت را نیز  استفاده کنید .
  • گشنیز به عنوان سبزی کاهنده  قند خون است و این کار را با تحریک ترشح انسولین انجام می دهد.
  • درمان جوش های دهان و تسکین درد دهان با خوردن گشنیز

 

مواد لازم برای تهیه سوپ گشنیزبا ماست

برای 4 نفر

  • هویج ۱ عدد
  • آب مرغ ۲ لیوان
  • گشنیز  ساطوری شده ۱۰۰ گرم
  • ماست ترش  ۵۰۰ گرم
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • جو پوست کنده ۱۵۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • سیر دو حبه
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

 

طرز تهیه سوپ گشنیزبا ماست

ابتدا جو را به مدت 4 تا 5  ساعت خیس کرده تا در  زمان پخت زودتر پخته شود.بعد از این مدت جو را آبکشی کرده و  و با ۵ لیوان آب داخل قابلمه ای می ریزیم و ۱ قاشق مربا خوری روغن مایع به  آن اضافه می کنیم و روی اجاق قرار می دهیم بعد از به جوش آمدن شعله را کم می کنیم تا جو خوب بپزد و لعاب دار شود .

هویج را  بعد از شستن و پوست گرفتن با رنده ریز  رنده می کنیم و به جو در حال پخت اضافه می کنیم و فلفل سیاه ،نمک،آب مرغ را اضافه می کنیم.و اجازه می دهیم هویج بپزد

سیرها را له کرده یا  با رنده ریز رنده می کنیم و در شیرجوش می ریزیم و ماست و آرد را نیز اضافه خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و بعد قابلمه سوپ را از روی حرارت بر می داریم و مواد داخل شیر جوش را کم کم به آن می افزاییم  کنیم  و مدام هم می زنیم تا ماست بریده نشود.سپس قابلمه را روی حرارت را ملایم گذاشته  و مداوم سوپ را هم می زنیم تا شروع به جوشیدن کند.سپس گشنیز ساطوری شده را اضافه می کنیم و طعم سوپ را می چشیم اگر نمک و فلفل سیاه آن کم بود  اضافه می کنیم و ۵ دقیقه بعد سوپ آماده است، سوپ را در ظرف سوپ خوری ریخته و با مقداری گشنیز تزیین کنید.

نکته:

اگر ماست شما ترش نبود از یک قاشق غذا خوری آبلیمو تازه استفاده کنید.

 

کافه گلاسه

طرز تهیه کافه گلاسه خوشمزه در منزل

فطایر گوشت

فطایر گوشت غذای عربی خوشمزه +طرزتهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا