1. آرد نان فانتزی  250 گرم
  2. شیر  نصف پیمانه
  3. نمک نصف قاشق چای خوری
  4. خمیر مایه خشک ا قاشق غذا خوری
  5. آب ولرم به مقدار لازم

 مواد میانی فطایر

  1. گوشت چرخ شده 100 گرم
  2. پیاز  ا عدد
  3. فلفل دلمه ریز خرد شده 1/4 پیمانه
  4. ذرت شیرین 1/4 پیمانه
  5. قارچ سرخ شده 1/4 پیمانه
  6. رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  7. نمک ،فلفل،زرد چوبه ، پاپریکا به مقدار لازم
  8. پنیر موزارلا یا گودا سه ورقه

مواد لازم  برای تهیه رومال فطایر:

  1. زرده تخم مرغ 1 عدد
  2. شیر 2 قاشق غذا خوری
  3. کنجد و سیاه دانه یا تخم خرفه به مقدار لازم

 

طرز تهیه خمیر فطایر گوشت:

ابتدا خمیر فطیر را آماده کنید . به این صورت که  آرد را  در ظرف مناسبی بریزیند و نمک و خمیر مایه فوری را به آرد  اضافه کنید و  به خوبی مخلوط کنید.سپس شیر ولرم را اضافه کنید گرمای شیر باید به حدی باشد که دست را نسوز اند چون شیر گرم اجازه نمیده خمیر مایه فعال شودو بعد کره آب شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.و در آخر مقداری آب ولرم را کم  کم  اضافه  کنید تا حدی که خمیر چسبناک نباشد و شروع به ورز دادن خمیر کنید به مدت 10 دقیقه با کف دست خمیر را و رز دهید.اگر خمیر چسبناک بود مقدار کمی آرد اضافه کنید .وقتی خمیر آماده شد  خمیر را چونه کنید و داخل ظرف را کمی با روغن مایع چرب کنید و خمیر را داخل ظرف قرار بدید و روی ظرف سلفون بکشید  با یک حوله پوشانده و حدود یک ساعت و نیم در فضای آشپز خانه  استراحت دهید

طرز تهیه مواد داخل فطایرگوشت:

تا خمیر  آماده شود ،مواد داخلی فطیر را تهیه  کنید ، یک عدد پیاز نگینی خرد شده را با چند قاشق روغن داخل تابه ریخته و روی شعله  قرار دهید ، تا پیاز ها کاملا طلایی و سرخ شود  و گوشت چرخ کرده را به پیاز ها اضافه کنید و اجازه بدین تفت بخوره تا گوشت کاملا بپزه. سپس نمک و ادویه های دلخواه و رب گوجه فرنگی را  اضافه کنید  و تفت دهید بعد ذرت شیرین و فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه کنید.وقتی مواد کاملا تفت خورد و پخت از روی حرارت برداریدو اجازه دهید خنک شود.

خمیر را بعد از استراحت کمی ورز دهید تا هوای آن گرفته شود  و به دو قسمت تقسیم کنید .هر قسمت را چانه کنید و به اندازه قالب مورد نظر باز کنید  خمیر به اندازه چند میلیمتر ضخامت داشته باشد. قالب را چرب کنید و کاغد روغنی بیندازیدو خمیر باز شده را روی کاغذ روغنی گذاشته و مواد میانی را  روی خمیر به صورت یکنواخت پهن کنید  فقط از لبه ها یک سانتی متر خالی بماند.

روی مواد پنیر موزارلا یا گودا ریخته و خمیر دوم را روی مواد قرار دهید و لبه خمیر زیر و رو را با کمی آب به هم بچسبانید  تا موقع پخت از هم جدا نشوند.روی ظرف سلفون کشیده و نیم ساعت  دیگر استراخت دهید..

در این فاصله رومال خمیر را آماده کنید . زرده تخم مرغ را با چنگال خوب هم زده تا کف کند و شیر را اضافه کنید .

بعد از نیم ساعت استراحت روی خمیر بالا را با چاقو هشت قسمت کنید به آرامی کار کنید که فقط خمیر بالای برش بخورد بعد با برس مواد رومال را روی خمیر بزنیدو روی هر برش کنجد سیاه دانه یا تخم خرفه بپاشید.و فطیر را به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر از قبل روشن شده در دمای 180 درجه  سانتی گراد بپزید سعی کنید 10 دقیقه آخر مدام چک کنید تا فطیر شما نسوزد چون حرارت فرهای فرق می کند.و 5 دقیقه هم گریل را روشن کنید تا روی فطیر شما طلایی شود.و اگر فر شما برقی بود هردو المنت بالا و پایین  را با هم روشن کنید.فطیر شما آماده است نوش جان

نکته:

  • خمیر مایه را قبل از پخت امتحان کنید به این صورت که در شیر ولرم مقداری شکر و 1 قاشق غذا خوری خمیر مایه  بریزید و 10 دقیقه استراحت دهید .اگر خمیر مایه پف کرد مشکلی ندارد . ولی اگر ته نشین شد خمیر مایه شما  خراب شده.
  • فطایر رو میتونید به صورت تک نفره و به صورت پیراشکی یا لقمه های کوچیک هم درست کنید.