طرز تهیه سس پنیری خوشمزه و ساده

سه‌شنبه 26 فروردین 1404 آشپزی
سس پنیری

سس پنیری یک انتخاب عالی برای همراهی با فست فودها و خوراکی‌های متنوع است. این سس خوشمزه به رنگ نارنجی مایل به زرد است و به راحتی در خانه تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه سس پنیری

  • خامه پر چرب ۱/۲ لیوان
  • پنیر چدار رنده شده ۱ لیوان
  • پودر سیر ۱/۲ قاشق مربا خوری
  • کره ۱ قاشق غذا خوری
  • آرد ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

چگونه سس پنیری خوشمزه در خانه تهیه کنیم؟

ابتدا یک شیر جوش یا هر ظرف گودی را روی حرارت می‌گذاریم و کره را اضافه می‌کنیم تا ذوب شود. آرد و نمک و فلفل را به کره اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد طلایی رنگ شود.

خامه را به خوبی هم زده، اگر خامه سفت بود مقداری شیر اضافه می‌کنیم. خامه و شیر را به آرد تفت‌خورده اضافه می‌کنیم. در تمام این مدت باید شعله ملایم باشد و مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

پنیر چدار را رنده کرده و به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند. در آخر پودر سیر (پودر پیاز و پودر خردل را بسته به ذائقه خود می‌توانید اضافه کنید) را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و با ساندویچ مورد نظر سرو کنید. این سس گرم مصرف می‌شود.

نکته

  • می‌توانید به این سس مقداری پنیر پارمزان اضافه کنید.
  • اگر از رنگ سس راضی نبودید، مقداری زعفران به آن اضافه کنید. در نوع آماده آن از رنگ غذا استفاده می‌کنند.
  • این سس به صورت تند نیز سرو می‌شود.
  • این سس برای هر بار استفاده تهیه کنید تا تازه باشد. ولی تا چند روز می‌توان در یخچال نگهداری کرد و برای مصرف بعدی باید گرم کنید.
فطایر گوشت

طرز تهیه فطایر گوشت خوشمزه و دلچسب

Screenshot ۲۰۲۰ ۱۱ ۱۰ ۱۲ ۳۳ ۳۴

طرز تهیه نان پنیری خوشمزه و مطبوع

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا