سس پنیری یک انتخاب عالی برای همراهی با فست فودها و خوراکیهای متنوع است. این سس خوشمزه به رنگ نارنجی مایل به زرد است و به راحتی در خانه تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه سس پنیری
- خامه پر چرب ۱/۲ لیوان
- پنیر چدار رنده شده ۱ لیوان
- پودر سیر ۱/۲ قاشق مربا خوری
- کره ۱ قاشق غذا خوری
- آرد ۱ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
چگونه سس پنیری خوشمزه در خانه تهیه کنیم؟
ابتدا یک شیر جوش یا هر ظرف گودی را روی حرارت میگذاریم و کره را اضافه میکنیم تا ذوب شود. آرد و نمک و فلفل را به کره اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد طلایی رنگ شود.
خامه را به خوبی هم زده، اگر خامه سفت بود مقداری شیر اضافه میکنیم. خامه و شیر را به آرد تفتخورده اضافه میکنیم. در تمام این مدت باید شعله ملایم باشد و مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
پنیر چدار را رنده کرده و به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد یکدست شوند. در آخر پودر سیر (پودر پیاز و پودر خردل را بسته به ذائقه خود میتوانید اضافه کنید) را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و با ساندویچ مورد نظر سرو کنید. این سس گرم مصرف میشود.
نکته
- میتوانید به این سس مقداری پنیر پارمزان اضافه کنید.
- اگر از رنگ سس راضی نبودید، مقداری زعفران به آن اضافه کنید. در نوع آماده آن از رنگ غذا استفاده میکنند.
- این سس به صورت تند نیز سرو میشود.
- این سس برای هر بار استفاده تهیه کنید تا تازه باشد. ولی تا چند روز میتوان در یخچال نگهداری کرد و برای مصرف بعدی باید گرم کنید.
ارسال دیدگاه