سس پنیری
دیپ پنیری یا سس پنیری سسی است که خیلی خوشمزه است و به رنگ نارنجی مایل به زرد است و خیلی پر طرفدار شده است .که همراه اکثر فست فودها است از جمله همبرگرها، استیکها بخصوص چیز استیک ،هاداگ و … . این سس با شیر، پنیر چدار، خردل و چند ماده تشکیل دهنده دیگر درست میشود. این سس چند نوع دارد . که در این بخش مجله آشپزی دایان یک نمونه آن را آموزش می دهیم . در بخش قبلی طرز تهیه همبرگر خانگی خوشمزه را آموزش دادیم با ادویه مخصوص اگر مایل هستید آموزش آن را ببینید.
مواد لازم برای تهیه سس پنیری
- خامه پر چرب ۱/۲ لیوان
- پنیر چدار رنده شده ۱ لیوان
- پودر سیر ۱/۲ قاشق مربا خوری
- کره ۱ قاشق غذا خوری
- آرد ۱ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
چگونه سس پنیری خوشمزه در خانه تهیه کنیم؟
ابتدا یک شیر جوش یا هر ظرف گودی را روی حرارت می گذاریم و کره را اضافه می کنیم تا ذوب شود، آرد و نمک و فلفل را به کره اضافه می کنیم وتفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد طلایی رنگ شود .
خامه را به خوبی هم زده اگر خامه سفت بود مقداری شیر اضافه می کنیم . خامه و شیر را به آرد تفت خرده اضافه می کنیم .در تمام این مدت باید شعله ملایم باشد و مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد
پنیر چدار را رنده می کنیم و به مخلوط اضافه کرده و هممی زنیم تا مواد یک دست شود و در آخر پودر سیر( پودر پیاز و پودر خردل را بسته به ذائقه خود می توانید اضافه کنید ) اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و با ساندویج مورد نظر سرو کنید.این سس گرم مصرف می شود.
نکته
- می توانید به ابن سس مقداری پنیر پارمزان اضافه کنید.
- اگر از رنگ سس راضی نبودید مقداری زعفران به آن اضافه کنید.در نوع آماده آن از رنگ غذا استفاده می کنند.
- این سس به صورت تند نیز سرو می شود.
- این سس برای هر بار استفاده تهیه کنید تا تازه باشد.ولی تا چند روز می توان در یخچال نگهداری کرد.وبرای مصرف بعدی باید گرم کنید .
ارسال دیدگاه