طرز تهیه سس پنیری زرد مخصوص ساندویچ ها

پنج‌شنبه 22 آبان 1399 آشپزی
سس پنیری

 

سس پنیری

 دیپ پنیری یا سس پنیری سسی است  که خیلی خوشمزه است و به رنگ نارنجی مایل به زرد است و خیلی پر طرفدار شده است .که  همراه اکثر فست فودها  است از جمله همبرگرها، استیکها بخصوص چیز استیک ،هاداگ و …  . این سس با شیر، پنیر چدار، خردل و چند ماده تشکیل دهنده دیگر درست می‌شود. این سس چند نوع دارد . که در این بخش مجله  آشپزی دایان  یک نمونه آن را آموزش می دهیم . در بخش قبلی طرز تهیه همبرگر خانگی خوشمزه را آموزش دادیم با ادویه مخصوص اگر مایل هستید آموزش آن را ببینید.

مواد لازم برای تهیه سس پنیری

  • خامه پر چرب ۱/۲ لیوان
  • پنیر چدار رنده شده ۱ لیوان
  • پودر سیر ۱/۲ قاشق مربا خوری
  • کره ۱ قاشق  غذا خوری
  • آرد ۱ قاشق  غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

چگونه سس پنیری خوشمزه در خانه تهیه کنیم؟

ابتدا یک شیر جوش  یا هر ظرف گودی را روی حرارت می گذاریم و کره را اضافه می کنیم تا ذوب شود، آرد و نمک و فلفل را  به کره اضافه می کنیم وتفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد طلایی رنگ  شود .

خامه را به خوبی هم زده  اگر خامه  سفت بود مقداری شیر اضافه می  کنیم . خامه و شیر را به آرد تفت خرده اضافه می کنیم .در تمام این مدت باید شعله ملایم باشد و مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد

پنیر چدار را رنده می  کنیم و به مخلوط  اضافه کرده و هممی زنیم تا مواد یک دست شود  و در آخر پودر سیر( پودر پیاز و پودر خردل را بسته به ذائقه خود می توانید اضافه کنید )  اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و با ساندویج  مورد نظر سرو کنید.این سس گرم مصرف می شود.

نکته

  • می توانید به ابن سس مقداری پنیر پارمزان اضافه کنید.
  • اگر از رنگ سس راضی نبودید مقداری زعفران به آن اضافه کنید.در نوع آماده آن از رنگ غذا استفاده می کنند.
  • این سس به صورت تند نیز سرو می شود.
  • این سس  برای هر بار استفاده تهیه کنید تا تازه باشد.ولی تا چند روز می توان در یخچال نگهداری کرد.وبرای مصرف بعدی  باید گرم کنید .
فطایر گوشت

فطایر گوشت غذای عربی خوشمزه +طرزتهیه

طرز تهیه نان پنیری با گردو/نان خوشمزه برای صبحانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا