طرز تهیه نان پنیری با گردو/نان خوشمزه برای صبحانه

سه‌شنبه 20 آبان 1399 آشپزی

 

نان پنیری

نان پنیری جرء نان های خوشمزه است که اکثر افراد طعم آان را دوست دارند و این نان بسیار خوشمزه مناسب صبحانه و عصرانه است. طرز تهیه نان پنیری ساده است؛  پنیر مورد علاقه خود را انتخاب که تاثیر زیادی در طعم نان دارد.و از سبزیجات و مغزهای  مختلف استفاده کنید که عطر  و طعم نان را عالی می کند. در بخش قبلی آشپزی دایان    طرز تهیه نان بازلاما و  نان اسفناج   را آموزش دادیم اگر از  پخت نان  در خانه لذت می برید طرز تهیه این نان های خوشمزه را ببینید.

مواد لازم برای نان پنیری شیرین

  • شیر : ۱ پیمانه
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • آرد سفید: ۲٫۵ پیمانه
  • روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر فوری: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر صبحانه: ۳۰۰ گرم
  • گردو خرد شده 3 قاشق غذا خوری
  • جعفری تازه خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان پنیری سحر

شیررا  گرم کنید به حدی که دست نسوزد  و با روغن مایع، شکر و مایه خمیر فوری ترکیب کنید و  خوب هم بزنید. سپس درظرف را بگذارید و به آن ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا مایه خمیر عمل بیاید.

بعد از  عمل آمدن خمیر مایه ،  آرد را کم کم  و در چند مرحله به مواد اضافه کنید. وقتی مواد حالت خمیری به خود گرفت آن را با دست ورز دهیدو تا جای آرد اضافه کنیدتا خمیر به دست نچسبد ولی زیاد آرد به خرد خمیر ندهید چرا که کیفیت نان پایین می آید.و با ورز دادن چسبندگی خمیر را کم کنید. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید برای یک ساعت استراحت کند.

در این فاصله پنیر صبحانه خرد شده  را با جعفری ساطورری شده  و گردوی خرد شده مخلوط کنید.

حجم خمیر 2 برابر شده ،خمیر  ورز دهید و پف آن را بگیردو آن را به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید.  میز کار خود را آردپاشی  کرده  و خمیرها را روی آن باز کنی به شکل یک مستطیل کمی از مایه پنیر و سبزی را در یک طرف خمیرها بریزید و سپس طرف دیگر را به صورت نوارهای باریک موازی برش بزنید. خمیرها را رول کنید و دو سر آن‌ها را به هم برسانید. یا به هر صورتی که دوست دارید نان را بپیچید.

سینی فر را چرب و یک لایه کاغذ روغنی کف آن پهن کنید. نان‌ها را در سینی قرار دهید و روی آن‌ها را زرده‌ی تخم مرغ بمالیدو کنجد یا سیاه دانه روی آن بپاشید. تا بعد از پخت طلائی و خوش‌رنگ شوند.  و برای ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید.و چند دقیقه گریل را نیز روشن کنید تا روی نان خوش رنگ شود.

نکته

  1. آرد را سه با الک کنید.
  2. خمیر مایه را مطمئن باشید تاریخ مصرف داشته باشد .
  3. فر را 15 دقیقه قبل روشن کنید.
  4. یک کاسه آب در حین پخت درون فر قرار دهید.

 

بازدیدکنندگان : ۸ نفر
رولت مرغ

رولت مرغ با پنیر و اسفناج خوشمزه و رژیمی/طرزتهیه

Date Chips

طرز تهیه چیپس ( حبه ) خرما طعم دار

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi