طرز تهیه چیپس ( حبه ) خرما طعم دار

دوشنبه 19 آبان 1399 آشپزی ، سلامت
Date Chips

چیپس خرما  طعم دار

 اکثر میوه ها را می توان خشک کرد که با این روش می توان  میزان ماندگاری مواد غذایی را بالا  برد . از جمله با خشک کردن خرما  می توان ماندگاری آن را بیشتر کرد و نگهداری آن آسان تر است .

 در خرما، میزان زیادی فیبر غذایی موجود است، فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب است .خرمادر درمان یبوست، اختلالات روده ای، مشکلات قلبی و اسهال مفید است .

چیپس خرما از ارزش غذایی بالایی برخوردار است  و برای تمامی گروه‌های سنی مفید و مقوی است.بیماران دیابتی می‌توانند از این محصول استفاده کنند.

چیپس خرما برای استفاده با چای به جای قند و جهت طبخ انواع کیک‌ها و غذا‌ها ی مانند عدس پلو مناسب است .

مواد لازم برای تهیه چیپس خرما

  •  خرما زاهدی یا هر خرمای خشک و بدون شیره نیم کیلو
  • آرد 2 قاشق غذا خوری
  • پودر دارچین (یا زنجبیل یا هل) 1/2  قاشق چای خوری

طرز تهیه چیپس خرما

خرما ها رو شسته و  روی پارچه تمیز پهن کنید  تا کاملا خشک شود .
سپس هسته ی خرما ها را در آورده  و با چاقو، یا قیچی، خرما ها را خرد کنید  حبه ها  خرما ریزتر باشد بهتر است .
2 قاشق غذاخوری آرد را کمی تفت دهید  تا خامی آرد گرفته . نیاز به تغییر رنگ آرد نیست. دارچین را هم اضافه کنید  و کمی تفت دهید تا عطر دارچین بلند شد، بعد حرارت رو خاموش کنید  تاآرد کمی خنک شود .
بعد آرد و دارچین رو روی خرماها  خرد شده الک کنیدو با تکان دادن ظرف، آرد را به  لابه‌لاهای خرما ها  برسانید  این کار برای این است  که خرماها بهم نچسبند.
خرما ها را در سینی یا هر ظرفی قرار دهید تا خشک شود . بعد از خشک شدن در ظرف سر بسته نگه دارید این چیپس را در خانه تهیه کنید  و از خوردن آن لذت ببرید

نکته

به جای  پودر دارچین، میتونید پودر زنجفیل، پودر هل، به میزان کمتر بریزید.. توی ظرف دربسته نگهدارید.
بازدیدکنندگان : ۳۷ نفر
Vitamins and supplements

کدام ویتامین ها و مواد معدنی و مکمل ها سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند

خواص و مضرات گیاه آویشن را بیشتر بدانید

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi