چیپس خرما یکی از تنقلات خوشمزه و مغذی است که میتوان بهراحتی در خانه تهیه کرد. این خوراکی سالم نه تنها برای خوشمزهکردن نوشیدنیها مناسب است بلکه میتواند در تهیه انواع دسرها و غذاها استفاده شود.
مواد لازم برای تهیه چیپس خرما
- خرما زاهدی یا هر خرمای خشک و بدون شیره: نیم کیلو
- آرد: 2 قاشق غذا خوری
- پودر دارچین (یا زنجبیل یا هل): 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه چیپس خرما
ابتدا خرماها را شسته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شود. سپس هستههای خرما را درآورید و خرما را خرد کنید. هر چه حبهها ریزتر باشند، بهتر است.
در مرحله بعد، 2 قاشق غذاخوری آرد را کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. نیاز به تغییر رنگ آرد نیست. سپس دارچین را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود، بعد حرارت را خاموش کنید تا آرد کمی خنک شود.
حال آرد و دارچین را روی خرماهای خرد شده الک کرده و با تکاندادن ظرف، آرد را به لابهلای خرماها برسانید تا خرماها بهم نچسبند. سپس خرماها را در سینی یا هر ظرفی قرار دهید تا خشک شود.
چیپس خرما را در ظرف سر بسته نگهداری کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
نکته
به جای پودر دارچین، میتوانید پودر زنجفیل یا پودر هل به میزان کمتر استفاده کنید. چیپس خرما را در ظرف دربسته نگهداری کنید.
با چه اردی باید درست کنیم؟
آرد گندم