
چیپس خرما طعم دار
اکثر میوه ها را می توان خشک کرد که با این روش می توان میزان ماندگاری مواد غذایی را بالا برد . از جمله با خشک کردن خرما می توان ماندگاری آن را بیشتر کرد و نگهداری آن آسان تر است .
در خرما، میزان زیادی فیبر غذایی موجود است، فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب است .خرمادر درمان یبوست، اختلالات روده ای، مشکلات قلبی و اسهال مفید است .
چیپس خرما از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و برای تمامی گروههای سنی مفید و مقوی است.بیماران دیابتی میتوانند از این محصول استفاده کنند.
چیپس خرما برای استفاده با چای به جای قند و جهت طبخ انواع کیکها و غذاها ی مانند عدس پلو مناسب است .
مواد لازم برای تهیه چیپس خرما
- خرما زاهدی یا هر خرمای خشک و بدون شیره نیم کیلو
- آرد 2 قاشق غذا خوری
- پودر دارچین (یا زنجبیل یا هل) 1/2 قاشق چای خوری
ارسال دیدگاه