بوفالو وینگز فست فود خوشمزه و آسان +طرز تهیه

پنج‌شنبه 24 مهر 1399 آشپزی

بوفالو وینگز

اگر تابه‌حال در منزل بال مرغ سوخاری تهیه کرده‌اید و به‌ دنبال امتحان کردن سُس مخصوصی برای آن هستید، پیشنهاد ما امتحان کردن دستور تهیه سُس زیر است؛ چرا که این سُس براساس دستور  آمریکا و مختص بال مرغ سوخاری به سبک مخصوص و با نام «بوفالو وینگز» (Buffalo Wings)، ارائه شده است.

تهیه و خوردن غذای مورد علاقه سلبریتی محبوب‌تان، می‌تواند حس خوشایندی را برایتان به همراه داشته باشد. اگر از طرفداران اسکارلتجوهانسون، این بازیگر زیبا و محبوب هالیوود هستید و همچنین به تهیه و خوردن غذا‌های جدید و لذیذ علاقه‌مندید، با طرز تهیه بوفالو وینگز همراه مجله دایان باشید

مواد لازم برای تهیه بوفالو وینگز

برای 4 نفر

  • نصف فنجان آرد
  • یک چهارم قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
  • یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل قرمز
  • یک چهارم قاشق غذاخوری نمک
  • ۱۰تا 15  عدد بال مرغ
  • مقداری روغن برای سرخ کردن بال‌ها
  • 50 گرم کره
  • به مقدار لازم  سس قرمز تند
  • به مقدار لازم فلفل سیاه
  • مقداری پودر سیر

بوفالو وینگز

طرز تهیه بوفالو وینگز

مرحله اول: آرد، پودر پاپریکا، فلفل قرمز و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. بال‌های مرغ را تمیز کنید و داخل یک ظرف شیشه‌ای پیرکس قرار دهید. سپس مخلوط را به بال‌ها اضافه کنید، به طوری که کاملا روی آن‌ها را بپوشاند. سپس روی بال‌ها را سلفون کشیده و به مدت ۹۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم: مقداری روغن را داخل یک تابه بریزید تا بال‌ها را در آن سرخ کنید. دقت داشته باشد که میزان روغن باید طوری باشد که روی بال‌ها را بپوشاند. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه برای سرخ شدن بال‌ها کافیست.به طور مرتب بال مرغ را زیر و رو کنید.تا مغز پخت شوند.سپس آنها را در ظرفی گذات و سس را آماده کنید

مرحله سوم: در ظرف دیگری کره، سس قرمز تند، فلفل سیاه و پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا کره کاملا آب شود و تمام مواد با هم مخلوط شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله آخر: بال‌های سرخ شده را در ظرفی که می‌خواهید در آن سرو کنید قرار داده و سس حاصل شده را روی آن‌ها بریزید تا سس تماما به خورد بال‌ها رفته و روی آن‌ها را به خوبی بپوشاند و سپس آن را سرو کنید.

این فست فود هم خوشمزه است و هم ساده تهیه می شود و غذای مورد علاقه بسیاری از سلبریتی ها است  .پس در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

 

قلیه کدو حلوایی یزدی+طرز تهیه

تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور/ ساده و خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا