طرز تهیه حلوا شکری در منزل

شنبه، ۱ آذر ۱۳۹۹ آشپزی
حلوا شکری

حلوا شکری

حلوا شکری جز ء حلواهای  خوشمزه و مقوی است که بیشتر به صورت کارخانه ای و در بسته بندی های مختلف دیده می شود  حال با توضیحاتی که می دهیم طرز تهیه این حلوای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم

در مقالات قبلی طرز تهیه  حلوی بحرینی   و حلوای رولی مجلسی را آموزش دادیم

مواد لازم برای تهیه حلوا شکری

  • ارده: ۱۲۰ گرم
  • گردو خرد شده: ۱۵۰ گرم
  • آب: ۱ پیمانه
  • شیره انگور یا شکر: نیم کیلوگرم
  • گلاب: سه قاشق سوپخوری
  • پودر پسته: به مقدار لازم
  • زعفران دم کشیده : ۱ قاشق سوپخوری
  • آرد گندم ۲۱۰ گرم
  • کره: به مقدار لازم (در صورت نیاز)

 

طرز تهیه  حلوا شکری

ابتدا آرد را در ظرف مناسب  روی حرارت  ملایم قرار دهید تا تفت بخورد و بوی خامی آن  از بین برود ولی رنگ آرد تغییر نکند. سپس ارده را به آرد  اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه آرد و ارده را روی حرارت ملایم شعله گاز هم بزنید.

سپس گردو خرد شده را به مخلوط آرد و ارده اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید و بلافاصله مخلوط آرد  ارده  و گردو در ظرف مناسب بریزید.

آب و شکر را درون ظرفی مناسب بریزید و ظرف را روی حرارت گاز قرار دهید تا شکر در آب حل شود. گلاب و زعفران دم کشیده  را به محلول شکر اضافه کنید.شربت که به جوش آمد

شربت را به مخلوط آرد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا دمای مخلوط آرد و شربت یکسان شود.

قالب کمربندی را با کمک سلفون به خوبی بپوشانید و حلوا شکری را درون قالب بریزید سپس با  قاشق  چرب شده ر روی سطح حلوا شکری را  صاف کنید و مقداری پودر پسته و یا خلال پسته روی حلوا شکری بریزید و آن را به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال قرار دهید  ،حلوای شما آماده سرو است

 

نکته

 

– اگر حلوا سفت شد مقداری کره ذوب شده  به آن اضافه کنید تا نرم شود.

– اگر  احسای کردی حلوا شکری بعد از آماده شدن شل  است  می‌توانید آن را درون یخچال قرار دهید تا سفت‌تر شود.

 

 

برگر بوقلمون

طرز تهیه همبرگر بوقلمون در منزل /خواص گوشت بوقلمون

ناگت مرغ

نحوه پخت ناگت مرغ فوری

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا