گوشت بوقلمون یکی از منابع عالی پروتئین به حساب میآید که مصرف آن در فصل سرما به ویژه برای کودکان و سالمندان بسیار مفید است. این گوشت حاوی مقدار زیادی پروتئین و چربی کمی است. گوشت بوقلمون ارگانیک به دلیل عدم وجود مواد شیمیایی و هورمونها، سالمتر است. همچنین، غنی از ویتامینهای گروه B، فسفر، پتاسیم، آهن و زینک میباشد و سرشار از آنتیاکسیدان سلنیوم است که برای تقویت سیستم ایمنی و متابولیسم بسیار ضروری است.
همبرگر گوشت بوقلمون یک گزینه رژیمی عالی است زیرا نسبت به گوشتهای قرمز مانند گوسفند و گوساله چربی کمتری دارد و در هنگام پخت حجم آن کاهش نمییابد.
مواد لازم برای تهیه همبرگر گوشت بوقلمون
- گوشت سینه بوقلمون چرخ کرده: نیم کیلو
- پیاز: 1 عدد
- گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای سبز، قرمز، زرد، نارنجی ریز خرد شده: نصف لیوان
- پودر زیره: 2 قاشق چایخوری
- سیر: 2 حبه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زردچوبه خیلی کم
- پنیر تست ورقهای، خیارشور، کاهو، گوجهفرنگی
طرز تهیه همبرگر گوشت بوقلمون
پیاز، فلفل دلمهای، گشنیز و سیر را ریز خرد کنید. سپس گوشت بوقلمون را دو بار چرخ کنید. بعد از ریز کردن مواد، آنها را با گوشت مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا مواد منسجم شوند.
مواد را به 4 یا 5 قسمت تقسیم کرده و با دستگاه همبرزن یا با دست به شکل برگر درآورید. قطر هر برگر تقریباً 2 سانتیمتر باشد و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
کف تابه گریل را با 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید و هر طرف برگرها را به مدت 5 تا 6 دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید. روی هر برگر یک ورقه پنیر قرار دهید و 2 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بگذارید تا پنیر کمی ذوب شود.
سپس هر برگر را داخل نان گذاشته و با خیارشور، پیاز حلقهای، گوجه و کاهو و سس کچاپ و سس فلفل سرو کنید.
نکته
- سبزیجات داخل برگر را ریز خرد کنید اما رنده نکنید.
- مخلوط گوشت بوقلمون و سبزیجات را 7 تا 8 دقیقه ورز دهید.
- همبرگر با سس مایونز و سس خردل طعم بینظیری دارد.
ارسال دیدگاه