خواص گوشت بوقلمون:
مصرف گوشت بوقلمون برای کودکان و سالمندان در فصل سرما بسیار مناسب می باشد.در گوشت بوقلمون پروتئین زیاد و چربی کمی وجود دارد . گوشت بوقلمون های که به صورت ارگانیک هستند مفید تر است . گوشت بوقلمون یکی از پروتئین های است که سرشار از ویتامینهای گروه B، فسفر، پتاسیم، آهن و زینک است . این گوشت سرشار از آنتی اکسیدان سلنیوم نیز است که برای تیروئید، متابولیسم و تقویت سیستم ایمنی ضروری است.
گوشت بوقلمون دارای تریپتوفان (اسید آمینهای که مغز برای تولید سروتونین به آن نیاز دارد) است. سروتونین، که باعث احساس آرامش در فرد میشود .
همبرگر بوقلمون
همبرگر بوقلمون یه برگر رژیمی است چرا که گوشت بوقلمون میزان چربیش خیلی خیلی کمتر از گوشت گوسفندی و گوساله هست و در هنگام پخت حجم آن کم نمی شود.
مواد لازم برای تهیه همبرگر بوقلمون
- گوشت سینه بوقلمون چرخ کرده: نیم کیلو
- پیاز: 1 عدد
- گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای سبز قرمز زرد نارنجی ریز خرد شده : نصف لیوان
- پودر زیره 2 قاشق چای خوری
- سیر 2 حبه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زرد چوبه خیلی کم
- پنیرتست ورقه ای، خیار شورکاهو ،گوجه فرنگی
طرز تهیه همبرگر بوقلمون
پیاز و فلفل دلمه ها و گشنیز و سیر را ریز ریز خرد کنید . گوشت بو قلمون را دو بار چرخ کنید .
بعد از ریز کردن مواد آنها را با گوشت مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا کاملا مواد منسجم بشه .
سپس مواد را به 4 یا 5 قسمت تقسیم کرده و با دستگاه همبر زن یا با دست باز کنید . تقریبا 2 سانت قطرش باشد و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
کف تابه گریل را با 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید و هر طرف برگرها 5 تا 6 دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید.همبرگر گوشت بوقلمون زیاد جمع نمی شود.
بعد روی هر برگر 1 ورقه پنیر بذارید و 2 دقیقه دیگه روی حرارت ملایم بذارید تا پنیر کمی ذوب بشه.
بعد از این هر برگر را داخل نان گذاشته ( می توانید نان برگر را از وسط دو نیم کرده و گریل کنید)و با خیارشور و پیاز حلقه خلقه شده و گوجه و کاهو و سس کچاپ و سس فلفل سرو کنید.
اگه جزء ان دسته از افراد هستید که یه غذای سالم و خوشمزه فست فودی را دوست دارید در بخش آشپزی دایان طرز تهیه همبر گرخوشمزه با ادویه مخصوص و سس مخصوص همبرگر را آموزش دادیم طرز تهیه آن را ببینید.
نکته
- سبزیجان داخل برگر را ریز ریز خرد کنید ولی رنده نکنید.
- مخلوط گوشت بوقلمون و سبزیجات را 7 تا8 دقیقه ورز دهید.
- همبرگر با سس مایونز و سس خردل طعم بی نظیری دارد.
ارسال دیدگاه