طرز تهیه همبرگر بوقلمون در منزل /خواص گوشت بوقلمون

یکشنبه 2 آذر 1399 آشپزی
برگر بوقلمون

 

خواص گوشت بوقلمون:

مصرف گوشت بوقلمون برای کودکان و سالمندان در فصل سرما بسیار مناسب می باشد.در گوشت بوقلمون پروتئین زیاد و چربی کمی وجود دارد . گوشت بوقلمون های که به صورت ارگانیک هستند مفید تر است .  گوشت  بوقلمون یکی از پروتئین های  است که سرشار از ویتامین‌های گروه B، فسفر، پتاسیم، آهن و زینک است . این گوشت  سرشار از آنتی اکسیدان سلنیوم نیز است که برای تیروئید، متابولیسم و تقویت سیستم ایمنی ضروری است.

گوشت بوقلمون دارای تریپتوفان (اسید آمینه‌ای که مغز برای تولید سروتونین به آن نیاز دارد) است. سروتونین،  که باعث احساس آرامش در فرد می‌شود  .

همبرگر بوقلمون

همبرگر بوقلمون  یه برگر رژیمی است چرا که گوشت بوقلمون میزان چربیش خیلی خیلی کمتر از گوشت گوسفندی و گوساله  هست و در هنگام پخت حجم آن کم نمی شود.

مواد لازم برای تهیه همبرگر بوقلمون

  • گوشت سینه بوقلمون چرخ کرده: نیم کیلو
  • پیاز: 1 عدد
  • گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای سبز قرمز زرد نارنجی ریز خرد شده : نصف لیوان
  • پودر زیره 2 قاشق چای خوری
  • سیر 2 حبه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زرد چوبه خیلی کم
  • پنیرتست ورقه ای، خیار شورکاهو  ،گوجه فرنگی

 

طرز تهیه همبرگر بوقلمون

پیاز و فلفل دلمه ها و گشنیز و سیر را ریز ریز خرد کنید . گوشت  بو قلمون را دو  بار چرخ کنید .

بعد از ریز کردن مواد آنها را با گوشت مخلوط کنید  و خوب ورز دهید تا کاملا مواد منسجم بشه .

سپس مواد را به 4 یا 5 قسمت تقسیم کرده و با دستگاه همبر زن یا با دست باز کنید . تقریبا 2 سانت قطرش باشد و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

کف تابه گریل را با 1 تا 2  قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید و هر طرف برگرها 5 تا 6 دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید.همبرگر گوشت بوقلمون زیاد جمع  نمی شود.

بعد روی هر برگر 1 ورقه پنیر بذارید و 2 دقیقه دیگه  روی حرارت ملایم  بذارید تا پنیر کمی ذوب بشه.

بعد از این هر برگر را داخل نان گذاشته  ( می توانید نان برگر را از وسط دو نیم کرده و گریل کنید)و با خیارشور و  پیاز حلقه خلقه شده و گوجه و کاهو و سس کچاپ و سس فلفل  سرو کنید.

اگه جزء ان دسته از افراد هستید که یه غذای سالم و خوشمزه فست فودی را دوست دارید در بخش آشپزی دایان طرز تهیه  همبر گرخوشمزه   با ادویه مخصوص و سس مخصوص همبرگر را  آموزش دادیم طرز تهیه آن را ببینید.

نکته

  • سبزیجان داخل برگر را ریز ریز خرد کنید ولی رنده نکنید.
  • مخلوط گوشت بوقلمون و سبزیجات را 7 تا8 دقیقه  ورز دهید.
  • همبرگر  با سس مایونز و سس خردل طعم بی نظیری دارد.

پیراشکی سوسیس/طرز تهیه پیراشکی سوسیس

حلوا شکری

طرز تهیه حلوا شکری در منزل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا