طرز تهیه دلمه لواش
طرز تهیه یک دلمه ی لذیذ و آسان را در ادامه مطلب میخوانیم .
مواد لازم برای تهیه دلمه لواش :
- گوشت چرخ کردهیک کیلو
- پیاز درشت1 عدد
- نمک و فلفل
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
- نان لواش
- زعفرانبه مقدار دلخواه
- روغن 250 گرم
دستور پخت دلمه لواش :
*. پیاز را خرد کرده و آن را در روغن سرخ نموده و گوشت چرخ کرده را با آن مخلوط کنید.
*. وقتی که کمی سرخ شد ، رب گوجه فرنگی و فلفل و نمک و بلاخره زعفران با مقداری آب رویش بریزید و آنقدر بگذارید تا آبش تمام شود.
*. از نان لواش قطعات چهارگوش بریده مقداری از مایه فوق را در آن برزید و بصورت دلمه در آورید و در کره سرخش نمائید.
خواص گوجه فرنگی :
*. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین های C و A ، اسیدفولیک یا بتا کاروتن و مقدار کمی ویتامین های گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی نیز هست.
ارسال دیدگاه