پلوی سیر و کلم شیرازی
یک غذای سنتی شیرازی که درصورتی که میزان آن رعایت شود و حدود سه ساعت قبل از خواب خورده شود ، به بهبود کیفیت خواب می افزاید. برای جلوگیری از مضرات این غذا در پخت آن از ادویه پلویی، گشنیز و شوید استفاده شود.
سیر و کلم برگ مزاجی گرم دارد و با توجه به مواد اولیه آن نظیر گوشت، برنج، لوبیا و روغن حیوانی، بسیار مقوی است و افراد ضعیف به ویژه مبتلا به ضعف توان جنسی میتوانند از آن بیشتر استفاده کنند.ناتوانی جنسی یکی از مشکلاتی است که باعث به وجود آمدن مشکلات بسیاری بین زوج ها می شود. ولی دیگر نگران نباشید به جای استفاده از داروهای شیمیایی این غذای مقوی را درست کنی
مواد لازم برای تهیه پلو سیر و کلم شیرازی
- برنج 500 گرم
- کلم خرد شده 1 عدد
- روغن مایع2 قاشق
- پیاز داغ 3 قاشق
- لوبیا سبز خرد شده300 گرم
- سیر و شویدخرد شده
- زعفران دم کرده 1 قاشق
- روغن حیوانی 500 گرم
- گوشت گوسفند500 گرم
- نمک، فلفل، زردچوبه
پلو سیر و کلم شیرازی
■ ابتدا باید پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید.ادویه را به پیاز داغ اضافه کرده و گوشت خرد شده را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا گوشت نیمه پز شود
■ سپس به گوشت نیم پز شده کلم (کلم قمری یا کلم برگ ) خرد شده، لوبیا سبز و سیر سبز و شوید را اضافه کرده (که متوانید این سبزیجات را کمی تفت دهید سپس اضافه کنید) و بگذارید تا گوشت و مابقی مخلفات کامل بپزد و آ ب آن جمع شود و در آخر زعفران را اضافه کنید.و کنار بگذارید
■ برنج را 3 ساعت قبل خیس کرده و سپس برنج را آبکش کرده و این مایه گوشت و مخلفات را مانند پلوهای مخلوط لا به لای برنج ریخته و دم کنید .برای داخل برنج از روغن حیوانی استفاده کنید.
ارسال دیدگاه