آموزش تهیه کالاماری خوشمزه و لذیذ

سه‌شنبه 26 فروردین 1404 آشپزی
ماهی-مرکب

کالاماری یکی از غذاهای دریایی لذیذ است که در زبان فارسی به آن ماهی مرکب نیز گفته می‌شود. این خوراک خوشمزه از جمله غذاهای محلی استان هرمزگان به شمار می‌رود و می‌تواند با کباب و خوراکی‌های دیگر تهیه شود. با طعم عالی آن می‌توانید میز غذا را به راحتی تزئین کنید. در این مطلب، طرز تهیه خوراک کالاماری را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه خوراک کالاماری:

  • فیله کالاماری: ۲۵۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • خرما: ۳ تا ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه: نصف قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه خوراک کالاماری:

فیله کالاماری را پس از تمیز کردن، به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس، خرما را به آن اضافه کرده و با آب در یک قابلمه بریزید و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. در این مرحله، پیاز را به صورت خلالی برش دهید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و فیله کالاماری آب‌پز شده را به مخلوط اضافه کنید و ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.

بعد از این که مخلوط خوب تفت داده شد، رب گوجه و ادویه را اضافه کنید و مجدداً تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس یک پیمانه آب به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. خوراک شما آماده است و می‌توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.

نکته:

می‌توانید این خوراک را به صورت‌های مختلف تهیه کنید. اضافه کردن فلفل دلمه‌ای یا سبزی ماهی می‌تواند طعم آن را افزایش دهد.

Turnip soup

طرز تهیه آش شلغم خوشمزه و سالم

Chocolate cake pan

طرز تهیه کیک شکلاتی کرمدار تابه ای خوشمزه و سریع

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا