طرز تهیه کیک شکلاتی کرمدار تابه ای خوشمزه و سریع

سه‌شنبه 26 فروردین 1404 آشپزی
Chocolate cake pan

کیک شکلاتی کرمدار تابه ای یکی از کیک های محبوب و خوشمزه است که به دلیل طرز تهیه آسان و سریعش طرفداران زیادی دارد. شما می‌توانید این کیک را در تابه یا فر بپزید و نتیجه‌ای فوق‌العاده بگیرید. در ادامه این مطلب، طرز تهیه و مواد لازم برای تهیه این کیک خوشمزه را خواهید دید.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی کرمدار تابه ای

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • آرد: ۲ و ۱/۲ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • آب ولرم: ۲/۳ پیمانه
  • روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
  • پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای تهیه کرم کیک

  • پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند: ۴ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد

طرز تهیه کیک شکلاتی کرمدار تابه ای:

ابتدا کرم کیک را آماده کنید. تمام مواد را در ظرفی مناسب ریخته و با همزن هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود، سپس در قیف بریزید و کنار بگذارید. کف تابه را چرب کنید و دو لایه کاغذ روغنی در آن قرار دهید.

آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید. برای تهیه مواد کیک، تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی ۵ دقیقه هم بزنید تا کشدار و حجم آن دو برابر شود. سپس روغن مایع و آب ولرم را اضافه کنید.

مخلوط آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را به مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مایع کیک صاف و یکدست شود. سپس مایع کیک را در تابه بریزید و سپس مواد پنیری آماده شده را روی آن بریزید.

تابه را روی شعله ملایم بگذارید و بپزید. پس از نیم ساعت با فرو بردن خلال یا چنگال، پخت کیک را چک کنید. پس از پخت، اجازه دهید کیک خنک شود و سپس برش دهید.

نکته

این کیک را می‌توانید در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. تمامی مواد باید قبل از پخت به دمای محیط برسند و در صورت استفاده از تابه دو طرفه، از دم کنی استفاده کنید.

ماهی-مرکب

آموزش تهیه کالاماری خوشمزه و لذیذ

خورشت حلوایی

طرز تهیه خوشمزه‌ترین خورش کدو حلوایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا