کیک شکلاتی کرمدار تابه ای یکی از کیک های محبوب و خوشمزه است که به دلیل طرز تهیه آسان و سریعش طرفداران زیادی دارد. شما میتوانید این کیک را در تابه یا فر بپزید و نتیجهای فوقالعاده بگیرید. در ادامه این مطلب، طرز تهیه و مواد لازم برای تهیه این کیک خوشمزه را خواهید دید.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی کرمدار تابه ای
- تخم مرغ: ۳ عدد
- آرد: ۲ و ۱/۲ پیمانه
- شکر: ۱ پیمانه
- وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
- آب ولرم: ۲/۳ پیمانه
- روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
- پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای تهیه کرم کیک
- پنیر خامهای یا ماسکارپونه: ۲۰۰ گرم
- پودر قند: ۴ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل: ۲ قاشق چایخوری
- تخم مرغ: ۱ عدد
طرز تهیه کیک شکلاتی کرمدار تابه ای:
ابتدا کرم کیک را آماده کنید. تمام مواد را در ظرفی مناسب ریخته و با همزن هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود، سپس در قیف بریزید و کنار بگذارید. کف تابه را چرب کنید و دو لایه کاغذ روغنی در آن قرار دهید.
آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید. برای تهیه مواد کیک، تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی ۵ دقیقه هم بزنید تا کشدار و حجم آن دو برابر شود. سپس روغن مایع و آب ولرم را اضافه کنید.
مخلوط آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را به مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مایع کیک صاف و یکدست شود. سپس مایع کیک را در تابه بریزید و سپس مواد پنیری آماده شده را روی آن بریزید.
تابه را روی شعله ملایم بگذارید و بپزید. پس از نیم ساعت با فرو بردن خلال یا چنگال، پخت کیک را چک کنید. پس از پخت، اجازه دهید کیک خنک شود و سپس برش دهید.
نکته
این کیک را میتوانید در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. تمامی مواد باید قبل از پخت به دمای محیط برسند و در صورت استفاده از تابه دو طرفه، از دم کنی استفاده کنید.
ارسال دیدگاه