کیک شکلاتی کرمدار خوشمزه تابه ای + طرز تهیه

یکشنبه 11 آبان 1399 آشپزی
Chocolate cake pan

کیک شکلاتی کرمدار تابه ای

کیک کرمدار جزء کیک های خوشمزه است که طرفدار زیادی دارد هم به خاطر خوشمزگی وهم به خاطر اینکه سریع و آسان تهیه می شود.این کیک را هم در تابه و هم در فر تهیه می کنند حتی در تابه معمولی هم پخته میشه فقط دم کنی باید گذاشت .درمقاله قبلی آموزش کیک ارده و شیره را توضیح دادیم که کیک بسیار خوشمزه و مقوی است بخصوص برای کودکان اگر علاقه مند هستید با کلیک روی لینک آموزش را ببینید.

مواد لازم برای تهیه کیک کرمدار تابه ای

تخم مرغ ۳  عدد

آرد ۲ و ۱/۲  پیمانه

شکر ۱  پیمانه

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

اب ولرم ۲/۳  پیمانه

روغن مایع ۱/۲  پیمانه

پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری

 مواد لازم برای تهیه  کرم کیک

پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ۲۰۰ گرم

پودر قند ۴ قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری

وانیل ۲ قاشق چایخوری

تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه کیک شکلاتی کرم دار تابه ای :

برای درست کردن این کیک ابتدا کرم کیک را درست کنید همه ی مواد را در ظرفی مناسب ریخته و با همزن دستی هم زده تا کاملا مخلوط شود و توی قیف بریزید و کنار بگذارید.

کف تابه را کاملا چرب کرده دو لایه کاغذ روغنی انداخته  و کنار بگذارید. بعد آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو سه بار الک نمایید .

برای تهیه مواد کیک ابتدا تخم مرغ، شکر، وانیل را با همزن برقی ۵ دقیقه  هم زده  تا کشدار و حجم آن دو برابر  شود . بعد روغن مایع و آب ولرم را اضافه نمایید .

مخلوط آرد ،بیکینگ پودر وکاکائو را به مواد اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید تا کاملا مایع کیک  صاف و یک دست شود .سپس مایع آماده کیک را در تابه از قبل آماده شده بریزید.

بعد مواد پنیری آماده شده در قیف را ( نوک قیف را قیچی کنید)  را روی مواد کیک  بریزد.  هر مدلی که دوست داشتید .

بعد تابه را  روی شعله ملایم  و شعله پخش کن بگذارید تا بپزد سپس نیم ساعت بعد با  فرو بردن خلال یا چنگال پخت کیک را چک کنید. پخت کیک که تمام شده اجازه دهید کیک خنک شود و سپس برش دهید .

نکته

این کیک را توی فر از قبل روشن شده  با دمای ۱۸۰  به مدت ۴۰ دقیقه تهیه کنید.

تمام مواد را  قبل از پخت کیک باید خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند این نکته در پخت کیک بسیار اهمیت دارد.

در هنگام پخت اگر تابه شما دو طرفه نبود از  دم کنی استفاده  کنید.

 

ماهی-مرکب

خوراک عنکاس یا مرکب ماهی غذای محلی هرمزگان+طرز تهیه

خورشت حلوایی

خورش کدو حلوایی و نحوه تهیه آن

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا