طرز تهیه آش شلغم خوشمزه و سالم

سه‌شنبه 26 فروردین 1404 آشپزی ، سلامت
Turnip soup

آش شلغم یکی از غذاهای سنتی و مقوی ایرانی است که برای درمان سرماخوردگی و زکام بسیار مفید می‌باشد. این آش به خاطر داشتن ویتامین C بالا، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش شلغم را یاد بگیرید و از خواص آن بهره‌مند شوید.

مواد لازم برای تهیه آش شلغم

  • برنج ایرانی: ½ لیوان دسته‌دار
  • عدس: ½ لیوان دسته‌دار
  • ماش: ½ لیوان دسته‌دار
  • پیاز: ۳ عدد بزرگ
  • سبزی آش: ۵۰۰ گرم (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)
  • شلغم: ۴ عدد متوسط
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه

طرز تهیه آش شلغم

برای درست کردن آش شلغم به این روش ابتدا یکی از پیاز‌ها را ریز خرد کنید و کمی تفت دهید. سپس برنج و ماش را به پیاز اضافه کرده و آب اضافه کنید. مقدار آب باید به حدی باشد که روی برنج و ماش را بپوشاند. صبر کنید تا برنج و ماش خوب بپزند و نرم شوند.

عدس را هم جداگانه بپزید. وقتی عدس پخت، آن را به ترکیب ماش و برنج پخته شده اضافه کنید. سبزی آش ریز خرد شده را هم اضافه کنید. نمک، فلفل و زردچوبه آش را هم اندازه کنید و وقتی سبزی‌ها نیم پز شدند، شلغم‌ها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید یا رنده کنید و شلغم را به آش اضافه کنید و صبر کنید تا آش خوب جا بیفتد. اگر برای فرد بیمار تهیه کردید پیاز داغ اضافه نکنید در غیر این صورت در این فاصله پیاز داغ درست کنید. می‌توانید پیاز داغ چیپسی و مجلسی درست کنید و آن را بر روی آش بریزید.

نکته:

در پخت آش شلغم می‌توانید از مواد مختلفی استفاده کنید. به جای ماش یا عدس از لپه و یا گوشت گوسفندی یا مرغ نیز استفاده کنید. این آش در شهرهای مختلف تقریبا به این صورت پخته می‌شود.

chicken cake

طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه و مقوی

ماهی-مرکب

آموزش تهیه کالاماری خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا