طرز تهیه آش شلغم (شوربا شلغم ) / سیستم ایمنی بدن را با این غذا تقویت کنید

پنج‌شنبه 15 آبان 1399 آشپزی ، سلامت
Turnip soup

    آش شلغم

  شلغم  جزء سبزیجات پر خاصیت است که درباره خواص ومضرات شلغم در مقاله قبلی کامل توضیح دادیم  حتما بخوانید .و امروز در این بخش آشپزی دایان طرز تهیه آش شلغم  را ارائه میدهیم. در سفره ایرانی ها  پخت آش ها جایگاه خاصی دارد و از این  غذای خوشمزه در درمان بیماریهای مختلف استفاده می کنند  از جمله آش های ایرانی آش انار    آش سبزی شیرازی    آش الو یزدی   آش گندم یزدی   آش ماست   آش ابغوره   آش دوغ و….  آموزش این آش ها را در آشپزی دایان ببینید.  آَش شلغم نیز جزء آش های  خوشمزه است که برای سرما خوردگی و زکام بسیار  مفید است شلغم دارای ویتامین C زیادی است و به گفته بعضی از متخصصان دو برابر پرتقال و گوجه  فرنگی ویتامین C  دارد .و این ویتامین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می  شود تا  بدن در برابر عفونتها مقاومت  کند . آش شلغم آش مفیدی برای سرما خوردگی و انفولانزا و کرونا است . با طرز تهیه این غذا با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آش شلغم 

برنج ایرانی: ½ لیوان دسته‌دار

عدس: ½ لیوان دسته‌دار

ماش: ½ لیوان دسته دار

پیاز: ۳ عدد بزرگ

سبزی آش: ۵۰۰ گرم (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)

شلغم: ۴ عدد متوسط

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه

طرز تهیه آش شلغم

برای درست کردن آش شلغم به این روش  ابتدا یکی از پیاز‌ها را ریز  خرد کنید و کمی تفت دهید . سپس برنج و ماش را به پیاز اضافه کرده و  آب اضافه کنید .مقدار  آب باید به حدی باشد که روی برنج و ماش را بپوشاند . صبر کنید تا برنج و ماش خوب بپزند و نرم شوند.

عدس را هم جداگانه بپزید. وقتی عدس پخت آن را به ترکیب ماش و برنج پخته شده اضافه کنید. سبزی آش  ریز خرد شده را هم اضافه کنید. نمک، فلفل و زردچوبه آش را هم اندازه کنید. وقتی سبزی‌ها نیم پز شدند شلغم‌ها را پوست بگیرد و ریز خرد کنید یا رنده کنید و شلغم را به آش اضافه کنید و صبر کنید تا آش خوب جا بیفتد. اگر برای فرد بیمار تهیه کردید پیاز داغ اضافه نکنید  در غیر این صورت  در این فاصله پیاز داغ درست کنید. اگر می‌خواهید پیاز داغ چیپسی و مجلسی درست کنید  طرز تهیه ان را در بخش آشپزی دایان ببینید  آش شلغم را با پیاز داغ و نعنا داغ و در صورت تمایل با کشک تزیین کنید.

 نکته

در پخت آش دست آشپز باز است و می تواند از مواد  مختلف برای تهیه آش استفاده کند به این صورت که به جای ماش یا عدس از لپه استفاده کنید.

از گوشت گوسفندی یا مرغ  و یا آب  قلم در پخت آش استفاده کند . اگر می‌خواهید آش شلغم را با گوشت گوسفندی یا مرغ درست کنید گوشت مرغ یا گوشت ر گوسفندی را با پیاز تفت دهید و سپس ماش و برنج را اضافه کنید و صبر کنید تا تمام مواد با هم بپزند . یا به جای برنج با جو هم می‌توانید درست کنید. بهتر است برای طرز تهیه آش شلغم با جو از بلغور جو استفاده کنید و از شب قبل هم جو را بخیسانید. این آش در شهرهای مختلف تقریبا به این صورت پخته می شود .

 

 

علت در لگن در زنان چیست؟

آیا درد شدید قاعدگی می تواند نشانه درد لگن باشد؟

نحوه درمان جراحی شکاف کام

شکاف کام/ نحوه درمان جراحی شکاف کام

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا