کیک مرغ جز آن دسته از غذاهای خوشمزه است که همه گروه افراد آن  را می پسندندو یک پیش غذای خوشمزه است. غذای مناسب  ومقوی است برای کودکان بد غذا  .و برای مهمانی ها خانوادگی و جشن تولدها نیز مناسب است .  قبلا آموزش کیک گوشت را نیز در بخش آشپزی دایان  ارائه دادیم که بسیار مقوی  و خوشمزه است.در صورت که علاقمندی به هنر آشپزی هستید این آموزش را ببینید.

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ

برای 6 نفر

  • سینه مرغ  متوسط ۲ عدد
  • نان تست ۱ بسته
  • سس مایونز ۱ لیوان
  • تخم مرغ آب پز  ۲ عدد
  • خیار شور ½ لیوان
  • گردو  نیم کوب شده ۱ لیوان
  • ماست خامه ای ½ لیوان
  • پیازچه، تره و جعفری  ساطوری شده   ۱ لیوان
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • آب لیمو  1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک مرغ

ابتدا سینه مرغ را با پیاز ،نمک ،  زردچوبه و کمی ادویه در قابلمه ریخته و آب جوش به آن اضافه کنید و روی اجاق بگذارید تا خوب بپزد.

گوشت  مرغ را از استخوان جدا کنید و آن را به خوبی ریش ریش کرده

تخم مرغ را آب پز کنید و آنها را ریز خرد کرده یا رنده کنید

تخم مرغ به همراه تره، پیازچه، جعفری ریز خرد شده ، سس مایونز، ماست خامه ای ، خیارشور ریز خرد شده (رنده شده که آب آن گرفته شده ) ،  فلفل سیاه  با مرغ ریش شده   و آب لیمو  به خوبی مخلوط کنید.

کاپ کیک هایی به شکل گلدان

لبه های نان تست را با چاقوی اره ای  جدا کنید و تعدادی  از نان تست  ررا کف ظرف بچینید

روی نان را با مواد پوشانده و یک لایه دیگر نان تست بگذارید به همین ترتیب  ادامه دهید تا مواد تمام شوند.

لایه آخر را  با سس مایونز  کاملا کاور کنید  آن را دو ساعت داخل یخچال قرار دهید.سپس به سلیقه خود تزیین کنید .

نکته

کیک مرغ  مثل سالاد الویه  تهیه میشود و در انتخاب مواد آزاد هستید

اگر تمایل داشته باشید می توانید کیک مرغ با گردو تهیه کرده و گردو های پودر شده را داخل مواد مرغ بریزید و یا از آن برای سطح کار استفاده کنید. اگر از طرفداران کنجد باشید نیز می توانید به جای گردو از کنجد استفاده کرده.