
نان اسفناج نان خوشمزه بین المللی هست که به روشهای مختلف تهیه می شود که در اینجا ما طرز تهیه نان اسفناج با |آب اسفناج را به شما آموزش می دهیم . همچنین در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه نان اسفناج متفاوت و پای اسفناج را مشاهده کنید.
مواد لازم نان اسفناج:
- آرد سفید گندم: ۵۶۰ گرم
- آب: ۱۰۰ گرم
- آب اسفناج تازه :۱۰۰ گرم
- خمیر مایه فوری: ۸ گرم
- وانیل: ۱ و نیم قاشق چایخوری
- نمک: ۶ گرم
- کره :۴۵ گرم
- تخم مرغ :۲ عدد
- شکر :۷۰ گرم
- شیر خشک قنادی:۲۵ گرم

طرز تهیه نان اسفناج:
- برای تهیه نان اسفناج ابتدا کره را از یخچال خارج کنید تا در محیط آشپزخانه به طور کامل نرم شود.
- در این مرحله یک ظرف جا دار بردارید و آردگندم را 3 بار الک کنید با این کار بافت نان بهتر می شود در ادامه نمک ,شکر، خمیر مایه فوری به آرد اضافه و مخلوط کنید سپس شیر خشک را روی مواد الک کنید. با قاشق مواد خشک را هم بزنید .
- حال آب اسفناج را با آب مخلوط کنید، سپس به آرامی به آرد اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
- تخم مرغ و وانیل درون یک کاسه بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود، سپس به مخلوط آرد اضافه کنیدبا دست یا قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود.
- حالا کره نرم شده را به خمیر اضافه کنید و با دور متوسط همزن برقی به مدت ۸ دقیقه هم بزنید تا خمیر از کاسه جدا شود.
- حال روی کاسه حاوی خمیر را با سلفون یا پارچه نم دار بپوشانید تا به مدت 30 دقیقه خمیر استراخت کند .
- پس از 30 دقیقه بافت خمیر را چک کنید اگر خمیر خوب کشدار شده بود خمیر عمل آمده در غیر این صورت دوباره روی خمیر را بپوشانید تا 30 دقیقه دیگر استراحت کند.
- زمانی که حجم خمیر دو برابر شد آن را روی سطح کار قرار دهید، به تکه های ۸۰ گرمی تقسیم کنید و چانه کنید.
- داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانیدو چانه ها را با فاصله درون سینی فر قرار دهید، روی چانه ها را با یک پارچه نخی سبک و نم دار بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ استراحت کنند و حجم چانه ها دو برابر شود.
- تا خمیر استراحت می کند فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا فر خوب گرم شود.
- حال پارچه نخی را از روی چانه ها بر دارید, مقداری آرد روی خمیرها الک کنید.
- با کمک تیغ روی سطح خمیر ها را چند برش بزنید، سینی را طبقه وسط فر قرار دهید.
- نان اسفناج به مدت ۱۴ تا ۱۷ دقیقه درون فر بماند تا به طور کامل پخته شود.
- زمانی که رنگ نان تغییر کرد، سینی را از فر خارج کنید،و اجازه دهید تا نان ها خنک شوند این نان برای وعده صبحانه عالی هست
ارسال دیدگاه