نان اسفناج/ طرز تهیه نان اسفناج

جمعه 7 بهمن 1401 آشپزی
نان اسفناج

نان اسفناج نان خوشمزه بین المللی هست که به روشهای مختلف تهیه می شود که در اینجا ما طرز تهیه نان اسفناج با |آب اسفناج را به شما آموزش می دهیم . همچنین در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه نان اسفناج  متفاوت و پای اسفناج را مشاهده کنید.

مواد لازم نان اسفناج:

  • آرد سفید گندم: ۵۶۰ گرم
  • آب: ۱۰۰ گرم
  • آب اسفناج تازه :۱۰۰ گرم
  • خمیر مایه فوری: ۸ گرم
  • وانیل: ۱ و نیم قاشق چایخوری
  • نمک: ۶ گرم
  • کره :۴۵ گرم
  • تخم مرغ :۲ عدد
  • شکر :۷۰ گرم
  • شیر خشک قنادی:۲۵ گرم


طرز تهیه نان اسفناج:

  1. برای تهیه نان اسفناج ابتدا  کره را از یخچال خارج  کنید تا در محیط آشپزخانه به طور کامل نرم شود.
  2. در این مرحله یک ظرف جا دار بردارید و  آردگندم را 3 بار الک کنید با این کار بافت نان بهتر می شود  در ادامه نمک ,شکر، خمیر مایه فوری به آرد اضافه  و مخلوط کنید سپس شیر خشک را روی مواد الک کنید. با قاشق مواد خشک را هم بزنید .
  3. حال آب اسفناج را با آب مخلوط کنید، سپس به آرامی به آرد اضافه کنید  و با قاشق چوبی هم  بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
  4. تخم مرغ و وانیل درون یک کاسه  بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود، سپس به مخلوط آرد اضافه  کنیدبا دست  یا قاشق چوبی  هم بزنید تا خمیر جمع شود.
  5. حالا کره  نرم شده  را به خمیر اضافه کنید و با دور متوسط همزن برقی به مدت ۸ دقیقه هم بزنید تا خمیر از کاسه جدا شود.
  6. حال روی کاسه حاوی خمیر را با سلفون  یا پارچه نم دار بپوشانید تا  به مدت 30 دقیقه خمیر استراخت کند  .
  7. پس از 30 دقیقه بافت خمیر را چک کنید اگر خمیر خوب کشدار شده بود خمیر عمل آمده در غیر این صورت دوباره روی خمیر را بپوشانید تا 30 دقیقه دیگر استراحت کند.
  8.  زمانی که حجم خمیر دو برابر شد آن را روی سطح کار  قرار دهید،  به تکه های ۸۰ گرمی تقسیم  کنید و چانه کنید.
  9.  داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانیدو چانه ها را با فاصله درون سینی فر قرار دهید، روی چانه ها را با یک پارچه نخی سبک و نم دار بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ استراحت کنند و حجم چانه ها دو برابر شود.
  10.  تا خمیر استراحت می کند فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا فر خوب گرم شود.
  11. حال  پارچه نخی را از روی چانه ها بر دارید, مقداری آرد  روی خمیرها الک  کنید.
  12.  با کمک تیغ روی سطح خمیر ها را چند برش بزنید، سینی را طبقه وسط فر قرار  دهید.
  13.  نان اسفناج به مدت ۱۴ تا ۱۷ دقیقه درون فر بماند تا به طور کامل پخته شود.
  14. زمانی که رنگ نان تغییر کرد، سینی را از فر خارج کنید،و اجازه دهید تا نان ها خنک شوند این نان برای وعده صبحانه عالی هست
ته چین

ته چین/ طرز تهیه ته چین گردو و بادمجان

kerem brole

کرم بروله/ طرز تهیه کرم بروله ساده فرانسوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا