طرز تهیه پیتزای مرغ

چهارشنبه 5 آبان 1400 آشپزی
پیتزای مرغ

 پیتزای مرغ این پیتزا به خمیر نیازی ندارد، زیرا ماده اصلی تشکیل دهنده آن مرغ است. مرغ ها با سس سویا و زنجبیل مزه دار شده و سپس در فر پخته می شوند.

برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با ما همراه باشید.

پیتزا

مواد لازم:

  •     ۸ عدد ران مرغ
  •     ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
  •     ۲ قاشق غذاخوری آب
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۱ قاشق چایخوری رنجبیل رنده شده
  •     یک سوم یک بروکلی متوسط
  •     یک چهارم یک پیاز سفید، خلالی
  •     ۲ قاشق غذاخوری ذرت
  •     ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
  •     ۳ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده
  •     نوارهای باریک از نوری (اختیاری)

طرز تهیه پیتزای مرغ:

کلم های بروکلی را خرد کرده و سپس چند دقیقه بخار پز کنید تا کمی نرم شوند.

استخوان های ران های مرغ را از آن ها جدا کرده و گوشت فیله شده را درون کاسه بریزید.

سس سویا، آب، زنجبیل، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و درون مرغ ها بریزید.

آن ها را هم بزنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند. سپس به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.

مرغ های مزه دار شده را درون سینی فر، روی یک ورقه روغنی به صورت ستاره ای بچینید.

روی آن ها بروکلی، پیازهای خلالی، ذرت، مایونز و پنیر بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد بپزید.

پیتزای شما آماده است. در صورت تمایل می توانید روی آن را با نوارهای باریک از ورقه های جلبک تزئین و سرو نمایید.

سرکه

طرز تهیه سرکه میوه خانگی

پنکیک

طرز تهیه پنکیک دارچینی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا