طرز تهیه شیرینی لطیفه به روش ساده

شنبه 2 بهمن 1400 آشپزی
shiriny latife

شیرینی لطیفه جزء شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است و به خاطر بافت لطیف و خامه ای آن خیلی لذیذ است. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه شیرینی لطیفه با ما همراه باشید . همچنین طرز تهیه شیرینی ماکارون و شیرینی روسی برای عید نوروز و شیرینی پای سیب را مشاهده کنید

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی لطیفه

  • تخم مرغ : 3 عدد
  • شکر : 1/2 لیوان فرانسوی (90 گرم)
  • آرد:2/3 لیوان فرانسوی ( 90 گرم)
  • نشاسته ذرت:3 قاشق غذا خوری(25گرم)
  • وانیل: 1/4 قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: 1/4 قاشق چای خوری
  • پودر قند:به میزان لازم

    شیرینی لطیفه

    شیرینی لطیفه

  • خامه قنادی : 300 گرم

طرز تهیه شیرینی لطیفه

  1. برای تهیه شیرینی لطیفه ابتدا فر را روی 200 درجه سانتی گرادبه مدت 20 تا 30 درجه روشن کنید تا گرم شود . با این کار کیفیت شیرینی خیلی بهتر می شود.
  2. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید .( تخم مرغ ها باید خنک باشند ) دقت کنید زرده و تخم مرغ کاملا از هم جدا شوند .
  3. سفیده ها را در ظرف مناسب بریزید و با دور تند هم زن برقی هم بزنید تا سفیده ها کمی پف کنند سپس شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا  سفیده ها حجیم و پوک شوند وقتی ظرف را برمی گردانید سفیده تخم مرغ نریزد. سپس زرده هارا تک تک به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید .
  4. در ادامه آرد 2 بار الک شده را به همراه نشاسته و وانیل و بیکینگ پودر به مخلوط زرده و سفیده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی  در یک جهت هم بزنید( تا پف شیرینی نخوابد ).
  5. در این مرحله نباید از  هم زن  استفاده کنید.
  6. مایه شیرینی لطیفه آماده شده را درون قیف با سر ماسوره ساده بریزید .
  7.  کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و از مایه شیرینی با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید (برای نظم بیشتر و یک اندازه شدن شیرینی ها می توانید دایره های منظم پشت کاغذ روغنی بکشید و سپس کاغذ روغنی را داخل  قالب بیندازید.)
  8. بعد از ریختن مایه شیرینی لطیفه روی کاغذ روغنی روی آن پودر قند الک کنید و برای 10 دقیقه داخل فر از قبل روشن شده قرار دهید ( دمای فر 200 درجه سانتی گراد است )
  9. بعد از ده دقیقه شیرینی ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شون و از کاغذ روغنی جدا کنید و با ماسوره روی یک  طرف شیرینی لطیفه خامه بریزید و نیمه دیگر را روی خامه قرار دهید و  شیرینی لطیفه را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید .
  10. بعد از خنک شدن شیرینی روی قسمت خامه ای پودر گل سرخ و خلال یا پودر پسته بپاشید .
  11. شیرینی لطیفه را کنار چای میل کنید .

نکته :خامه قنادی را می توانید به صورت فرم گرفته از قنادی ها خریداری کنید یا از لوازم قنادی خامه را به صورت فرم نگرفته خرید کنید و پس ار کمی باز شدن آن را به مدت 5 دقیقه با هم زن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

damnoshe

دمنوش/ دمنوش های مفید برای افراد بلغمی( مزاج سرد و تر)

panire zire

طرز تهیه پنیر زیره و شوید خانگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا