طرز پخت میگو اسپایسی و چند روش ساده برای پخت میگو

سه‌شنبه 25 مهر 1402 آشپزی
دستور پخت میگو اسپایسی

 

طرز پخت میگو اسپایسی

میگو اسپایسی یک غذای خوشمزه و تند است که طرفداران زیادی دارد. این غذا را می توان به صورت سرخ شده، گریل شده یا کبابی تهیه کرد. در این دستور پخت، میگو را به صورت سرخ شده تهیه می کنیم.

مواد لازم:

میگو پاک کرده و پوست کنده: 500 گرم

سیر رنده شده: 2 حبه

نمک: 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا میگوها را خوب بشویید و خشک کنید.

در یک کاسه، سیر، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

میگو را به مخلوط ادویه ها اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا تمام قسمت های میگو آغشته به ادویه شود.

روغن زیتون را در یک ماهیتابه نچسب بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.

میگو را به ماهیتابه اضافه کنید و هر طرف آن را به مدت 2-3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.

میگو را از ماهیتابه خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

میگو اسپایسی را با نان یا برنج سرو کنید.

میگو اسپایسی

سس مخصوص میگو اسپایسی:

برای تهیه سس مخصوص میگو اسپایسی، می توانید از سس سویا، سس تند، آب لیمو و پیازچه خرد شده استفاده کنید. این سس را می توانید به صورت سرد یا گرم سرو کنید.

سس سویا: 2 قاشق غذاخوری

سس تند: 1 قاشق غذاخوری

آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

تمام مواد را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید تا یک سس یکدست حاصل شود.

نکات:

برای طعم تندتر، می توانید مقدار فلفل قرمز را بیشتر کنید.

اگر می خواهید میگو را به صورت کبابی تهیه کنید، آن را به مدت 10-12 دقیقه روی حرارت متوسط کباب کنید.

اگر می خواهید میگو را به صورت گریل شده تهیه کنید، آن را به مدت 5-7 دقیقه روی حرارت متوسط گریل کنید.

 

طرز پخت میگو

روش های مختلف پخت میگو

میگو یک غذای دریایی خوشمزه و مغذی است که می توان آن را به روش های مختلفی تهیه کرد. در اینجا چند روش ساده برای پخت میگو آورده شده است:

میگو سرخ شده

یکی از ساده ترین و محبوب ترین روش های پخت میگو، سرخ کردن آن است. برای تهیه میگو سرخ شده، ابتدا میگوها را خوب بشویید و خشک کنید. سپس، آنها را در یک کاسه با آرد سوخاری، نمک و فلفل بغلتانید. در نهایت، میگوها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.

میگو کبابی

میگو کبابی نیز یک غذای خوشمزه و سالم است. برای تهیه میگو کبابی، ابتدا میگوها را خوب بشویید و خشک کنید. سپس، آنها را با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار کنید. در نهایت، میگوها را روی گریل قرار دهید و به مدت 5-7 دقیقه کباب کنید تا بپزند.

میگو بخارپز

میگو بخارپز نیز یک روش سالم برای پخت میگو است. برای تهیه میگو بخارپز، ابتدا میگوها را خوب بشویید و خشک کنید. سپس، آنها را در یک قابلمه بخارپز قرار دهید و به مدت 2-3 دقیقه بخارپز کنید تا بپزند.

میگو در سس

میگو را می توان در انواع سس ها نیز تهیه کرد. برای تهیه میگو در سس، ابتدا میگوها را خوب بشویید و خشک کنید. سپس، آنها را در یک تابه با سس مورد نظر خود تفت دهید تا بپزند.

قورمه سبزی

دلیل اینکه قورمه سبزی تلخ میشه، آب می اندازد، سیاه میشود و لعاب نمی دهد

شامی ماهی

2 دستور پخت شامی ماهی و تن ماهی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا