طرز تهیه  تارت نارگیلی خوشمزه و ساده

جمعه 20 مرداد 1402 آشپزی
تارت نارگیلی

 تارت نارگیلی یکی از شیرینی های  خشک است که بسیار خوشمزه است و به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در خانه تهیه کنید و کنار خانواده و دوستان از خوردن آن لذت ببرید .

مزه تارت نارگیلی بسته به موادی که داخل آن قرار می دهیم  متفاوت و نامهای مختلفی به خود میگیرد . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه تارت نارگیلی  با ما همراه باشید.

 

 تارت نارگیلی

تارت نارگیلی

مواد لازم برای  تهیه تارت نارگیلی

  • کره: ۷۵ گرم
  • پودر قند: ۲۵ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل :1/4 قاشق چای خوری
  • آرد :۱۳۰ گرم

مواد لازم برای قسمت نارگیلی

  • سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر قند :۱۰۰ گرم
  • پودر نارگیل :۷۵ گرم
  • آرد: 1/2 قاشق غذا خوری
  • وانیل:1/4قاشق چای خوری
تارت نارگیلی

تارت نارگیلی

طرز تهیه  تارت نارگیلی خوشمزه و ساده

  1. برای تهیه تارت نارگیلی ابتدا تمام مواداولیه را برای نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید.
  2. مهم ترین قسمت پخت تارت خمیر تارت است پس ابتدا خمیر تارت را آماده کنید.
  3. برای این کار کره نرم شده داخل یک ظرف بریزیدو بعد پودر قند الک شده را روی کره بریزید و به مدت ۲ دقیقه با همزن برقی بزنید تا پودر قند کامل با کره مخلوط شود. زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و  به مدت ۳۰ ثانیه همزن را روشن کنید تا  مواد یکدست شود.
  4. حدود ۲۰ گرم از آرد را بردارید و کنار بگذاریدو بقیه آرد را روی مواد الک کنید. سپس با  لیسک آن را مخلوط کنید تا جایی که خرده های پیدا شود. سپس با نوک انگشتان کمی مواد را منسجم کنید تا خمیر لطیفی بدست آید و به دست نچسبد.اگر خمیر چسبندگی داشت  آردی که کنار گذاشته اید را به آن اضافه کنید تا خمیر نچسبی به دست آید.
  5.  نکته مهم درباره خمیر  تارت این است که نباید خمیر تارت  را با کف دست ورز داد چون خمیر روغن پس میده و در  نهایت  تارت سفت میشه .
  6. خمیر بدست آمده را روی داخل نایلون قرار دهید وکمی با دست آن را صاف کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  7. برای تهیه تارت نارگیلی از قالب های کوچک یا  متوسط تارت می توان استفاده کرد.
  8. بعد از استراحت خمیر، آن را از یخچال بیرون آورده و مقداری از خمیر را برداشته و داخل قالب تارت قرار دهید سپس با کمک نوک انگشت خمیر را کف قالب پهن کنید تا کاملا کف قالب را پر کندو اضافات خمیر را از کناره ها جدا کنید. ضخامت خمیر باز شده باید یکسان باشد.( یا می توانید خمیر را روی یک کاغذ روغنی با کمک وردنه صاف کرد و قالب بزنید و داخل قالب تارت قرار داد.
  9. سپس قالب های پر شده با خمیر را درون یخچال قرار دهید.
  10. حال  قسمت نارگیلی تارت را آماده کنید . یک ظرف تمیز و خشک را بر دارید و سفیده های تخم مرغ را داخل ظرف بریزیدو با همزن برقی بزنید  تا کاملا فرم بگیرد و از ظرف نریزد. سپس پودر قند الک شده به سفیده زده شده اضافه کنیدو با هم زن بزنیدتا  سفیده حالت کشدار پیدا کند.
  11. آرد الک شده و وانیل و پودر نارگیل را در ظرف جدا گانه  خوب باهم ترکیب کننید و به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با کمک لیسک به آرامی در یک جهت مخلوط کنید تا مواد یکدست شود. در این مرحله روی مواد را پوشانده و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  12. بعد قالب و مواد نارگیلی را از یخچال خارج کنید و مواد نارگیلی را داخل یک قیف ریخته و داخل قالب ها  را با آن پر کنید .
  13. سپس مقداری  پودر پسته روی آن بریزید قالب های تارت را در سینی فر چیده و در فر را از قبل روشن شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه  قرار دهید.
  14. وقتی روی تارت ها طلایی شد آن را از فر خارج کنیدو اجازه دهید تا خنک شود. سپس با یک فشار ساده تارت ها از قالب جداکنید.
  15. تارت نارگیلی بسیار خوشمزه است و ماندگاری خوبی دارد حتما در ظرف سر بسته نگه داری کنید.
بوراک

طرز تهیه بورک اسفناج تردو تهیه سس بورک

ترشی زرشک

ترشی زرشک /1ترشی خوشمزه پاییزی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا