- برنج : ۱ کیلوگرم
- هویج : ۵۰۰ گرم
- پیاز : 2 عدد
- کره: ۴۰۰ گرم
- سیر: ۳ حبه
- فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
- زعفران آب کرده 2 قاشق غذاخوری
- ادویه پلویی ۱ قاشق چایخوری
- نمک به مقدار کمی
- گوشت گوسفندی: 1 کیلو گرم
طرز تهیه اوشی پلو تاجیکستانی
- ابتدا برنج را به مدت ۳ الی ۴ ساعت به همراه کمی نمک خیس کنید.
- سپس پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و پیازهای خرد شده را با کمی روغن مایع درون تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید، تا مقدار کمی سرخ شوند.حال باید گوشت های که از قبل به اندازه دلخواه خرد کرده اید را درون تابه بریزید و کمی تفت دهید، تا رنگ گوشت تغییر پیداکند .در ادامه زعفران آب کرده، سیر رنده شده و ادویه را نیز به مواد اضافه کرده و به مقدار کمی تفت دهید. حال باید یک لیوان آب به گوشت اضافه نمایید، تا با حرارت کم گوشت ها به خوبی بپزد.
- هویج ها را که از قبل به صورت خلال های باریک خرد کرده اید، را درون تابه بریزید و کاملا سرخ کنید.و نیمی از کره را به هویج اضافه کنید.
- برنج را داخل آب در حال جوش بریزید و پس از نرم شدن برنج، آن را آبکش نمایید.
- زمانی که گوشت ها کاملا پخته شدند و آب به طور کامل تبخیر شد، برنجی که از قبل آبکش کرده بودید را به همراه گوشت پخته شده و هویج سرخ شده به صورت لایه به لایه درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا دم بکشد به مدت 45 دقیقه.
- پس از این مدت مابقی کره را باز کنید و روی اوشی پلو دم کشیده بریزید و آن را کاملا به هم بزنید. اکنون اوشی پلو آماده سرو کردن می باشد.
ارسال دیدگاه