ترشی زیتون / طرز تهیه ترشی زیتون عسلی ساده و خوشمزه

جمعه 17 تیر 1401 آشپزی
ترشی زیتون

ترشی زیتون عسلی ترشی بسیار خوشمزه است و این ترشی به راحتی تهیه می شود و چاشنی ترشی زیتون , عسل یا پودر انبه است.  برای تهیه این ترش از زیتون بدون هسته مرغوب استفاده کنید . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز ترشی زیتون عسلی با ما همراه باشید.همچنین طرز تهیه ترشی امپراطور و طرز تهیه ترشی بادمجان خشک بوشهری را ببینید

موادلازم برای تهیه ترشی زیتون عسلی

  • زیتون بدون هسته: به میزان لازم
  • سبزیجات معطر (گشنیز ،ترخون ،جعفری)
  • فلفل و نمک : به میزان لازم
  • سیر :4 حبه
  • ژله آلوئه ورا خرد شده :(به دلخواه)
  • هویج: 1 عدد کوچک
  • رب انار: به میزان لازم
  • لیمو ترش: به میزان لازم
  • عسل: به میزان لازم
  • سرکه: به میزان لازم
ترشی زیتون

ترشی زیتون عسلی

طرز تهیه زیتون عسلی

  1. برای تهیه ترشی زیتون از زیتون شور بدون هسته بازاری استفاده کنید . ابتدا زیتون شور را بشوییدتا شوری آن گرفته شود  سپس زیتون را در آبکش بریزیدو کنار بگذارید.
  2. سبزیجات معطر را بشوییدو ریز خرد کنید.
  3. سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
  4.  هویج را شسته و پوست آن را بگیرید و نگینی خرد کنید.
  5.  اضافه کردن آلوئه ورا به این ترشی به دلخواه است اگر مایل باشید استفاده کنید. ژله آلوئه ورا را از پوست جدا کنید و 10 دقیقه در آب خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود سپس ژله را نگینی را خرد کنید و کنار بگذارید.
  6.  یک ظرف مناسب بردارید و تمام مواد را با هم ترکیب کنید سپس رب انار و سرکه و نمک و فلفل و لیموترش , عسل را  اضافه کنید و هم بزنید
  7. حال مواد را در شیشه استریل بریزیدو اگر لازم بود سرکه اضافه کنید تا روی مواد گرفته شود.
  8. ترشی  زیتون عسلی را در یخچال قرار دهید  پس از اینکه رنگ زیتون تغییر کرد زیتون عسلی شما آماده است.

 

براونی شکلاتی

3 دستور پخت براونی شکلاتی خوشمزه

fesenjan

فسنجان / طرز تهیه فسنجان عربی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا